Na most egyetértünk. Mondjuk fixen James helyén tolná. Bár most az egyszer megnéznék egy 4411-et, ahol James Morata van elől, Isco és Vazquez meg a széleken.ericco írta:Nálam zokszó nélkül kezdene Asensio James vagy Morata helyett. Marcelo úgy néz ki, nagy kedvvel, jó formában kezdi a szezont, és a fiatal spanyollal nyomattak pár szép bugit a felkészülés során ott bal oldalt.

Taktikai háború (Legyél Xabi)
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Nálam zokszó nélkül kezdene Asensio James vagy Morata helyett. Marcelo úgy néz ki, nagy kedvvel, jó formában kezdi a szezont, és a fiatal spanyollal nyomattak pár szép bugit a felkészülés során ott bal oldalt.
Merci Zizou!
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Bale nem utazott el, Kroos sem.Galacticos írta:Mi a varhato kezdo?
Bale lesz? Ki lesz roni helyen?
Vszeg: casilla carvajal ramos varane marci james modric case isco morata vazquez 4-4-2
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- Galacticos
Mi a varhato kezdo?
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
M1Ö írta:Lehet ezt ésszel is csinálni azért. Amit egy ideje csinálunk, pl rohadtul tetszik. 1-2 példa: Jött Vasquez 1 millióért. A City megvette Nolitot 20 (?) millióért. Semmivel nem lesznek vele előrébb, mint mi Lucas-szal. Meg itt van Asensio és Ödegaard, akikből szerintem alap emberek lesznek pár éven belül. Persze mindig van 1-2 kivétel, akiért bankot kell robbantani, de ez egy jó irány, amit most csinál a klub.
Nekem is, persze kell azért egy egy villantás is,mert különben támadás éri a székházat

Jó lenne egy támadó,nem kell csúcs,mert megvagyunk,hanem egy korrekt kiegészítő akire lehet a padról alapozni,mint pl amikor a barca megvette henrik larssont pl.....
Aztán kellene kp-ra egy centrális arc,mert isco és james nem illik a 3as rendszerbe,ezt ők megszívták,ők elől elmozgóba sem illeszkednek jól,nekik a 4 soros rendszer fekszik,az meg nem lesz szerintem.
Valakit fognak is hozni középre,majd bejelentik van még idejük......
ja,és "jót fog tenni" az eltiltás,10 éve ezért lobbizok. Jobb lesz tőle a csapat meglátjátok. Perez keze egy évig kötve.....ez nekem tetszik.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,
Pogba:Ami számomra vitathatatlan az az ára:NEM volt sok..Top5?középső védő(Stones) 50millió.Top fiatal TEHETSÉG,támadó(Sané)50millió.Higuain90millió
- RealMadridFanatic
ez egy jó irány, amit most csinál a klub.
Alapesetben egyetértenék ezzel, de jelenleg több tényező is azt mondatja velem, hogy túl nagy kockázatot vállal a klub.
Egy nagy siker után soha nem árt némi vérfrissítés, egy kis "éhség" behozatala a csapatba. Amúgy is volt 2-3 olyan poszt (Casemiro alternatíva, bal-bekk csere, cseretámadó). Ezek közül Morata az, aki hiányposztra jött, de el van szállva (ki tudja mire...), szerintem a szezon második felére már a hisztijei ártani fognak a csapatnak - vagy Zidane tényleg játszatja normálisan, de annak szintén a csapat issza meg a levét, mert kevés.
Coentrao-ra nem lehet számítani, pedig jó alternatíva lehetne, de eleve sérülten jött vissza.
Az eltiltás a nyakunkon van, emiatt alapból lehetett volna kicsit bővebbre szabni a keretet, és eladni jövő nyáron, aki nem ugorja meg a szintet. Inkább a fiatalokba fektetnek most, ami normál esetben nyerő dolog lenne, de azért nem lesz mindenki Carvajal, hogy visszajön és egyből teljesít - ilyen esetben pedig nem lesz lehetőség javítani és lyukak lesznek a keretben.
Persze ne legyen igazam, de szerintem most túl nagy a nyugalom Madridban.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ezzel kapcoslatban eszembe jutott, hogy kb 10 éve már voltunk itt. Az angol klubok kétszer annyit fizetést adtak a játékosoknak, mint mi. Nálunk Raúl 6 milliót keresett, mint legjobban fizetett játékos, míg Rooney és Ronaldo ennek a dupláját. Vagy mondhatnám a Chelsea sztárokat is. Nem is voltunk túl népszerű célpont. Az angolok uralták a BL-t, stb. Közben ugye képbe jött a City is.Realista24 írta:Azt akarom csak kifejezni az összes ebben a témában írt hsz-emmel, hogy szintet lépett az átigazolási piac és le fogunk maradni, ha így folytatjuk.
Akkor is az kellett, hogy jöjjön Perez, és Ronaldonak odaadja Raúl fizetésének dupláját. Most az kéne, hogy az összes hitel legyen visszafizetve végre, menjen végbe a stadionfelújítás, és komolyan rá kell lépni az Adidas és az arabok nyakára, hogy mi a Real Madrid vagyunk, adjatok több pénzt

Merci Zizou!
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Lehet ezt ésszel is csinálni azért. Amit egy ideje csinálunk, pl rohadtul tetszik. 1-2 példa: Jött Vasquez 1 millióért. A City megvette Nolitot 20 (?) millióért. Semmivel nem lesznek vele előrébb, mint mi Lucas-szal. Meg itt van Asensio és Ödegaard, akikből szerintem alap emberek lesznek pár éven belül. Persze mindig van 1-2 kivétel, akiért bankot kell robbantani, de ez egy jó irány, amit most csinál a klub.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
A piacot, nem a játékosokra értettem, hanem arra, hogy mennyi mindent el lehet már adni egy Real, vagy Barca címerrel, vagy egy labdarùgó képével. Bocs, a rossz fogalmazásért!

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
A tiéd is igaz és Gécié is, növekszik a fociba áramló pénz és csökken a minőségi játékosok száma, főleg azok közül is az, aki tényleg mozdítható, így ez a két jelenség egyszerre okozza ezeket az árakat, fizetéseket.eReMA írta:Szerintem ennél a kijelentésnél spec. kicsit fordítva ülsz a lovon.Géci írta:Pontosabban évről évre brutális mértékben növekszik a piac, és ezért is van az, hogy ezzel arányosan a játékosok ára és fizetése is borzasztóan növekszik.![]()
Véleményem szerint pont az ellenkezője igaz:
A piac beszűkült, kevesebb a minőségi, tucatból kicsit is kitűnő játékos, ergo aki kiemelkedik (sőt! Elég, ha csak a potenciált sikerült elhitetni róla) azért elkérik a csillagászati összegeket.
Nincs, vagy kevés az alternatíva a piacon.
A többivel egyetértek.
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Szerintem ennél a kijelentésnél spec. kicsit fordítva ülsz a lovon.Géci írta:Pontosabban évről évre brutális mértékben növekszik a piac, és ezért is van az, hogy ezzel arányosan a játékosok ára és fizetése is borzasztóan növekszik.

Véleményem szerint pont az ellenkezője igaz:
A piac beszűkült, kevesebb a minőségi, tucatból kicsit is kitűnő játékos, ergo aki kiemelkedik (sőt! Elég, ha csak a potenciált sikerült elhitetni róla) azért elkérik a csillagászati összegeket.
Nincs, vagy kevés az alternatíva a piacon.
A többivel egyetértek.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Amúgy brutális piac lett a labdarúgás. Pontosabban évről évre brutális mértékben növekszik a piac, és ezért is van az, hogy ezzel arányosan a játékosok ára és fizetése is borzasztóan növekszik. Zidane szerintem a mai piacon CR/Messi áron váltana klubot, mert abban az időben ő legalább olyan nagynak számított mint most ez a 2 játékos. Bár Ronaldót annyira nem is teszem ide, mert azért Cé csak 31 múlt, de még így is 100 felett lehet belőle pénzt csinálni 1-2 év múlva is, mert a faszinak olyan szintű rekláma van, hogy hihetetlen. A mostani nagy labdarúgók reklámoznak már minden sz
rt konkrétan. Az alsógatyától a dezodor a sampon ... na mindegy bele se megyek túl hosszú lenne. Zidane, Davids, és társai idejében meg volt egy Pepsi, Lays, Adidas és kb ennyi
. Azt is hozzá kell tenni, hogy az utóbbi időben elég jó a reklámja az európai focinak. Elég abba belegondolni, hogy pár éve milyen csapatok ellen készültünk fel amcsiföldön, most meg top csapatok ellen tizen x millió eurót keresve. Ázsia felé is egyre jobban fúrjuk be magunkat, és az is biztos sokat jelentett, hogy a sejkek brutális pénzeket nyomnak bele a fociba, és ott is nagy lett mostanság a reklámja, és ott azért borzasztó pénzek mozognak. Én egy cseppet sem lepődök meg azon, hogy így fajul el a piac. Elég szomorú dolog, de egy kicsit sem meglepő látva azt, hogy mennyi pénz van benne.
A másik meg, hogy a MU, ha akar valamit akkor igen is zsebbe kell nyúlni és komoly labdarúgókat kell venni, nem pedig tucatokat. Mi is voltunk ebben a cipőben és hiába egy köcsög ez a Mou,de biztos vagyok benne, hogy visz oda egy kis eszet is. Az is biztos, hogy 2-3 év és elküldik messzire, de majd aztán jönnek az értelmesebb arcok, és ismét ott lesz a klub az elitben... Bár utálom őket, de na...

A másik meg, hogy a MU, ha akar valamit akkor igen is zsebbe kell nyúlni és komoly labdarúgókat kell venni, nem pedig tucatokat. Mi is voltunk ebben a cipőben és hiába egy köcsög ez a Mou,de biztos vagyok benne, hogy visz oda egy kis eszet is. Az is biztos, hogy 2-3 év és elküldik messzire, de majd aztán jönnek az értelmesebb arcok, és ismét ott lesz a klub az elitben... Bár utálom őket, de na...

Nálam aztán ő se. Bár valószínűleg most vele előrébb lehetnénk. Csak neki még hülyébb a haja.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Max nálad.Kerlon írta:2-3 év? Akkor Vidal volt ott a divat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
2-3 év? Akkor Vidal volt ott a divat.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Két/három éve is 70-80 millióról szóltak a hírek (és már akkor megírtuk páran, hogy 100 körül lesz az eladási ára pár év múlva, ha kivár a Juve), szóval igen, nagyon felbrandelték.Kerlon írta:Szerintem túlértékelt a játéka is. Nem érzem benne, hogy meccseket nyerne meg a csapatának és stabilan húzóembere legyen. Ez az EB-n sem sikerült neki, viszont jól felbrandelték, aztán azért kerül ennyibe. És nem Higuaín sem ér 90 milliót vagy James 85 (marketingja neki is magas), de Di Mariaért lehet nem túlzás a 75 millió.
Amúgy szerintem az a baja, hogy támadásban annyira nem átütőerő a folyamatos melózósabb szerepkör meg lehet nem fog neki feküdni.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ez tiszta volt nekem is. Amire a transzfer ban rá is fog erősíteni, szóval 2 év múlva így is, úgy is elég keményen a zsebbe kell majd nyúljunk. Ha csak nem táltosodik meg Isco addig és találunk egy tökéletes 3. embert olcsóba mellé meg Kroos mellé. Amire azért kicsi az esély. Csak ahogy írtad is, a vezetőség sokallta az árat/fizetést/Raiola pénzét, ezért megloldják az amúgy elég brutál k.pályával. Lehet számolni fognak Ödegaard-dal is, mint a jövő sztárjával. Szóval tudja a tök. Per pill nem vagyunk guánóban, az a lényeg.Realista24 írta:Azt akarom csak kifejezni az összes ebben a témában írt hsz-emmel, hogy szintet lépett az átigazolási piac és le fogunk maradni, ha így folytatjuk.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Szerintem túlértékelt a játéka is. Nem érzem benne, hogy meccseket nyerne meg a csapatának és stabilan húzóembere legyen. Ez az EB-n sem sikerült neki, viszont jól felbrandelték, aztán azért kerül ennyibe. És nem Higuaín sem ér 90 milliót vagy James 85 (marketingja neki is magas), de Di Mariaért lehet nem túlzás a 75 millió.
Amúgy szerintem az a baja, hogy támadásban annyira nem átütőerő a folyamatos melózósabb szerepkör meg lehet nem fog neki feküdni.
K
K
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Na akkor nem csak az én Juvés ismerősöm ilyen, ez megnyugtatóRealista24 írta:A legtöbb Juvés most azt írja, hogy Khedira is jobb nála, eddig meg mindegyiknek Pogba meze volt.