110+20 millió csak az átigazolási összeg, kb 18-19 milliós nettó fizetés. Beteg számok ezek.
Mondjuk talán nekünk is lett volna rá, ha nem Jamesokat igazolnánk 80 milliókért

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 9., kedd 9:23
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 9., kedd 9:03
Èn eltudom,simán Hameszt hagyják meg az ár/marketing èrtèk miatt,valahogy, vissza kell hoznia az árát,+Isco eladható,a kolumbiai meg nem igazán kell senkinek.nem tudom elképzelni, hogy eladjuk őt,
Egyáltalán nem az,nem tudott mèg betörni,a stabil kezdőbe sem,(most haggyuk a taktikát meg a felállást),megkapta a lehetősèget,de felemás módon èlt vele.Inkább nem mint igen.Meghatározó játékos,
Igaz,csak mig Neymarnal ès Marcelonál ez hatèkonysággal is párosul általában,addig Isconal nem mindig.pontositok,sokszor nem.Lehet, hogy sokszor tekeredik rá a labdára, és cselez, de ilyen játékos is kell, ami a régebbi brazilos focit idézi fel, amúgy is egyre gépiesebbé válik a foci, élmény nézni az olyan technikás játékosokat, mint Marcelo, Neymar, vagy éppen Isco.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 9., kedd 8:46
25 millió euró volt Raiola díja, évi 18 milla nettóban a fizetés.kodo írta:Manapság nem is veszélyes. Fizetés meg gondolom Raiola díja az ami eltántorította Perezéket.
Kiváncsi vagyok mennyit tett zsebre az öreg.
HozzászólásSzerző: kodo » 2016. augusztus 9., kedd 8:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 9., kedd 8:37
HozzászólásSzerző: kodo » 2016. augusztus 9., kedd 8:28
Fontban?Realista24 írta:Elvileg 110 millió volt + Raiola jutaléka.Rabiosa írta:Transfermarkt szerint £89.25m volt Pogba. Mennyire megbízható árakban a tm?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 9., kedd 8:05
Elvileg 110 millió volt + Raiola jutaléka.Rabiosa írta:Transfermarkt szerint £89.25m volt Pogba. Mennyire megbízható árakban a tm?
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. augusztus 9., kedd 2:50
Valamivel megbizhatobb mint a Barcelona hivatalos kozlemenyei atigazolasi hirekkel kapcsolatosan.Rabiosa írta:Transfermarkt szerint £89.25m volt Pogba. Mennyire megbízható árakban a tm?
HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2016. augusztus 9., kedd 2:00
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. augusztus 9., kedd 1:00
HozzászólásSzerző: Jim » 2016. augusztus 8., hétfő 23:39
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2016. augusztus 8., hétfő 23:39
Még Perez a góré, tehát ő irányítja a szálakat.reeed_ati írta:Olvasgattam a híreket, szerintetek van realitása annak, hogy Iscót elpasszolják?
Valamiért nekem az jön le, hogy Zizu nagyon bírja a kis spanyolt és nem akarom elhinni, hogy megválna tőle.
Én nagyon nem szeretném, hogy elpasszoljuk, bár én eléggé elfogult vagyok vele szemben, így picit elnézőbb is.![]()
Max olyat tudnék elképzelni, hogy azt mondják szintet kéne lépnie és ehhez állandó játéklehetőség kell és mondjuk 1 év kölcsön Milánóban X milliós visszavásárlási opcióval.
HozzászólásSzerző: kodo » 2016. augusztus 8., hétfő 23:36
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2016. augusztus 8., hétfő 22:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 8., hétfő 20:31
2008 óta ennyit költöttek a csapatok átigazolásokra. Nettósítva. Tehát az eladásból befolyó bevételekkel csökkentett kiadások.R.M.C.F írta:Ez most mi is pontosan?Realista24 írta:NET transfer spending since summer 2008 (in €)
[889m] Man City
[628m] Man Utd
[591m] PSG
[452m] Barcelona
[441m] Chelsea
[402m] Real Madrid
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 8., hétfő 20:26
Ez most mi is pontosan?Realista24 írta:NET transfer spending since summer 2008 (in €)
[889m] Man City
[628m] Man Utd
[591m] PSG
[452m] Barcelona
[441m] Chelsea
[402m] Real Madrid
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. augusztus 8., hétfő 19:20
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 8., hétfő 18:17
A vilag legjobb kerete a mienk, paran meg ugy sirtok mintha a Milan lennenk es nem tudnank senkit sem igazolni. Ez sokkal siralmasabb. Fenenek se kell Matuiditubatibi írta:Úgynézki, hogy Matuidi megy a Juvéba 30 millió ajróért.
Matuidi, Kante, Pogba.![]()
Elég siralmas amit leművelünk ezen a nyáron.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2016. augusztus 8., hétfő 17:38
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 8., hétfő 16:47
Szerintem Nachoval nem volt gond, csak szerencsetlenre nem szamitottak szelen.Anthony írta:Sajnos ezt nagyon adom. Bármelyik szélső védőnk lesérült ott óriási a minőségvesztés, bárki pótolja a jelenlegi keretből. Elől dettó. Egy kis vérfrissítés, új motiváció ráadásul sosem árt.Steve írta:Nem kellett volna sok újítás, de nem a lepattanóra kellett volna csak menni.
A Benzema,Bale,Marcelo,Carvajal sérüléseket meg az idényre nyugodtan boritékolja mindenki.Utóbbi 3 szinte biztos, hogy több hetet ki fog hagyni idén is.
Így kell nézni a keretet.
Jelenlévő fórumozók: 43 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem