Mivel Pogba tegnap indult el NYC-ből, ezért nehézkes lett volna átesni az orvosin Angliában.Ronaldo09 írta:Mi van,nincs végleges megerősítés Pogba ügyben? Raiola csendben,Pogba csendben.United azóta csendben.Perez becsörgött

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 8., hétfő 13:22
Mivel Pogba tegnap indult el NYC-ből, ezért nehézkes lett volna átesni az orvosin Angliában.Ronaldo09 írta:Mi van,nincs végleges megerősítés Pogba ügyben? Raiola csendben,Pogba csendben.United azóta csendben.Perez becsörgött
HozzászólásSzerző: Kecskezs » 2016. augusztus 8., hétfő 13:14
Pedig már rég eljött az ideje.Ronaldo09 írta:Mi van,nincs végleges megerősítés Pogba ügyben? Raiola csendben,Pogba csendben.United azóta csendben.Perez becsörgött
HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. augusztus 8., hétfő 12:59
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 8., hétfő 11:04
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. augusztus 8., hétfő 10:54
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 8., hétfő 10:47
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 8., hétfő 10:45
Hát ezzel kezdtem.Hát meg nincs is olyan akit hozhatnánk.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 8., hétfő 10:43
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 8., hétfő 10:41
Szerintem meg nincs alternativa,sem tudásban,sem pedig marketingben.Géci írta:Én már csak arra tudok gondolni, hogy a fiatalokra akarunk építeni, és azért nem nagyon csíp minket a pisi, hogy valami nevet igazoljunk nagy pénzért... Egyszerűen nincs rá más értelmes magyarázat.
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. augusztus 8., hétfő 10:37
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 8., hétfő 10:03
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. augusztus 8., hétfő 9:59
Köszönöm.morientes írta:Szerintem elèg egyèrtelműen fogalmazott.Fogalmazz egyertelmuen, okoska.
Modric öregszik,Iscoval a fene tudja mi lesz,James használhatstlan szinte,Casemiro meg akár hogy is de nem világszinvonal.Ès akkor mèg ott lebeg a büntetès.Szóval a kollegának van nèmi igaza...
Nem baj,majd átigazoljuk Pogbat 2018-ban 250millioèrt,ès rólunk szól majd megint minden
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. augusztus 8., hétfő 9:44
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 8., hétfő 9:09
Szerintem elèg egyèrtelműen fogalmazott.Fogalmazz egyertelmuen, okoska.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 7., vasárnap 23:21
Lemaradtam valamiről? MInek akarnánk pótolni CR-t, főleg egy igazolással?Steve írta:melyik B szintű über CR pótlót fogjuk megvenni túlárazva..
HozzászólásSzerző: Steve » 2016. augusztus 7., vasárnap 23:16
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 7., vasárnap 23:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 7., vasárnap 22:23
HozzászólásSzerző: Bencze » 2016. augusztus 7., vasárnap 21:19
Fogalmazz egyertelmuen, okoska.lestat írta:Szépen kiforgattad a mondandómat maradjunk annyiban okoska.Bencze írta:Nyilvan semmi jelentosege a tavalyi BL cimnek... Multbol elni... Az![]()
Megis mi alapjan dontened el, hogy melyik Europa legjobb csapata?
Gondolom Ronaldonak is kene meg 50 golt vernie az osszel az aranylabdaert, hiszen O is a multbol el... Baromi regen esett le neki az EB trofea
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. augusztus 7., vasárnap 21:16
Szépen kiforgattad a mondandómat maradjunk annyiban okoska.Bencze írta:Nyilvan semmi jelentosege a tavalyi BL cimnek... Multbol elni... Az![]()
Megis mi alapjan dontened el, hogy melyik Europa legjobb csapata?
Gondolom Ronaldonak is kene meg 50 golt vernie az osszel az aranylabdaert, hiszen O is a multbol el... Baromi regen esett le neki az EB trofea
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem