Zizu byugalmat hozott, és én úgy vagyok vele,hogy olyan bivaly keretünk van,hogy jobb a padra igazolni és max majd onnan bejátssza magát a kiválasztott mint rögtön a kezdőbe borítva mindent és az edzőt nehéz helyzetbe hozva.Persze ettől függetlenül hoztam volna Pogbát de nem érzek keserűséget,hogy végül nem jött.Majd megvesszük az aranylabdás pogbát 3 év múlva

Egyébként Pogba indokaira kitérve ugy a pénz nem semmi,de Palesz leírta, egy nagy egóval rendelkező játékos nagy célokkal alfahím szeretne lenni, elmegy manchesterbe egyből ő lesz a number 1, ha sikeres lesz a csapat automatikusan ő megy a gálákra(aranylabda stb) mert ő a pegnagyobb név(Persze teljesítmény is kell mellé).Ha idejön bekell állni a sorba és aranylabdára semmi esély,mert ha a Real Madrid sikeres akkor Cr kapja a díjakat,teljesen jogosan mert ő elpakol 50 gólt egy évben,ezzel Pogba nem tudna versenyezni,nem is kell neki.Szerintem ha sokra akarja vinni tehat ilyen aranylabda közelbe akar kerülni,nagyobb esélye van egy gyenge mu-bol odajutni mint egy csúcs Realbol.Szval szerintem védhető ez a döntés.Ugye ott van Bale és Neymar akik másképp gondolkoztak és a nagybalakat választották,azt nem lehet kijelenteni hogy rossz döntés volt de egyénileg soha nem lesznek tűzközelben amíg Messi és Cé árnyékában kell focizniuk.
Visszatérve az igazolásainkra.A csatárproblémát megoldottuk,Moratanal jobb erre a szerepkörre nem kell szerintem.Kapus és védelem rendben van.Kp az ahova igazoltam volna de létszámban és minőségben is megvagyunk, az egyetlen szopó az lehet ha Modric kidől pár hónapra.A bbc fasza, bár kicsit tartok Cr-től,hogy meddig bírja még ezt a szintet hozni,mert tavaly is látható volt,hogy ha neki nem megy a többiek nem nagyon szállítják a gólokat(szezon vége felé azért Bale mutatott wbből valami bíztatót).
Szerintem jól vagyunk,ha nem csinalunk vmi xabi alonso szerű baromságot akkor nagy baj nem lehet.