Lehet megtette, nem fogadta el egyből a MU ajánlatát, sőt, lehet nyomást is próbált gyakorolni a Juvéra, hogy fogadja el a mi alacsonyabb ajánaltunkat. De te a Juve helyében mit tettél volna? Én ugyanazt, mint ők.
Mégha Pogba ellen is tudott volna állni a MU hívásának, a Juve szerintem inkább megtartotta volna őt, várt volna egy évet, és jövőre húzta volna le az angolokat (kb ugyanennyiért), amikor mi már képben sem lettünk volna a tilalom miatt. Perezéknek csak egy lehetőségük volt, megadni azt, amit az MU kínált. Erre nem voltak hajlandóak, és szerintem ezt már egy ideje tudták, azonnal B terv után kellett volna nézni. És nem hiszem, hogy André Gomes volt az.
Lehet hogy a mi ajanlatunk "csak" 70-80 millio euro volt, de ami felbaszta Perezt szerintem az az, hogy az ugynoknek meg tovabbi 20 millio eurot kellett fizetni mert ennyit kert, es akkor ott vannak meg egyeb dolgok, es igy mar 100 folott lett volna boven, ennyit meg nem fizet ki erte Perez. Es amugy igaza is van, egy friss aranylabdas sztar kerult 100-ba, ha felborult a piac ha nem, inflaciot is figyelembe veve nem realis ennyit fizetni egy vizhordoert. Mas kerdes, hogy mi olyan helyzetbe kerultunk, hogy kellett volna a KP-ra, meg annyiert is...