Anis írta:Plusz Coentraonak szerintem esze ágában nem lenne elmenni, ha Perezéknek nem fordul meg a fejükben, hogy eladják. Véleményem szerint továbbra is a világ egyik (ha ne ma legjobb balbekkje), főleg védekezésben. Előre játékban egy jó formában lévő Marci jobb, de védekezésben... Remélem marad a portugál.
A madridomon olvasott hírek szerint Coentrao az, aki nem érzi jól magát a csapatban, és nem akar padozni Marcelo mögött. Pérezék pont hogy nem akarják eladni, hogy ne kelljen a pótlásával foglalkozniuk, és tudják, hogy 30 millióért (amennyiért jött) nem tudnák eladni.
Támadásban Marcelo nem "csak" jobb, hanem a kreativitása és képességei miatt egy másik szint. Más stílusú, de szerintem hasonló nagy neve lesz(!) mint Roberto Carlosnak. Védekezésben összességében meg szintén nincs lényeges különbség.
Géci írta:Én csak azt nem vágom, hogy miből gondoljátok, hogy marad a 4-2-3-1-es felállás!? Ezt csak azért kérdezem, mert eddig 3 felkészülési meccsünk volt és a Bournemoth ellen 4-3-3-at toltunk. A Lyon ellen 4-3-2-1 és 4-3-1-2. Legutóbb a PSG ellen pedig 4-4-2 (4-4-1-1)-őt

...
Amennyire én emlékszem a kezdéskor ezek voltak:
Bournemouth ellen a kezdő:
__________Diego López
Carvajal, Nacho, Pepe, Coentrao
_______Khedira, Modric
_______Özil, Isco, Ronaldo
__________Benzema
Lyon ellen a kezdő (azon gondolkoztam, hogy Özil és di Maríát jól rajzoltam-e fel, de szerintem így kezdték, és nem fordítva):
__________Diego López
Carvajal, Nacho, Pepe, Cheryshev
__________Illarramendi
_______Özil_________Isco
____di María_________Ronaldo
___________Benzema
Hát ez eleve halott ötlet(felállás) volt, váltott is.
__________Adán
Carvajal, Nacho, Pepe, Cheryshev
______Casemiro, Khedira
_______di María, Kaká_____Modric
__________Ronaldo
(di Maríát azért oda rajzoltam, mert általában Kaká nyakán volt. Hihetetlenül nem érezték egymás mozgását, legalábbis amíg Kaká bírta szusszal, és volt mozgása... Modric picit hátrébb játszott, mint az előbbi két jómadár, de inkább a bal szélen, és a támadás volt az Ő dolga is. Ezért írtam oda.)
PSG ellen a kezdő(mert itt több felállás is volt a meccs folyamán, főleg Ronaldot próbálgatta különböző posztokon):
__________Diego López
Carvajal, Pepe, Nacho, Coentrao
______Khedira, Modric
_______<-Özil, Isco
_____<-Cristiano Ronaldo->>
________Benzema
Itt is Isco segített be inkább középen, Özil gyakran kihúzódott a jobb szélre, CR pedig inkább a bal szél felé húzott többször. De igazából mindenhol ott volt.
Tehát a felállásokban is én úgy véltem, hogy ott volt még(?) az "elbújtatott" 4-2-3-1, és a keret is számomra erre enged következtetni, mert a 4-3-3-hoz sok a támadó, és a középső 3-ashoz kevés az 5 ember. Korábban azt írtam, hogy a 4-2-3-1 és a 4-3-3 lesz váltogatva ellenféltől függően. Most egy kicsit változott a véleményem. Meglátjuk. Akkora szaki nem vagyok, hogy ennyiből leszűrjem, csak így gondolom/látom.