Mozi, filmek
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Mozi, filmek
Jelen.Bencze írta:Remelem az osszes szuperhosos film erre a sorsra jut. Egyaltalan olvas vagy olvasott valaki kepregenyeket itthon? Ketlem...
Bár kétségtelen, az első "újkori" képregényfilmek hatására, előtte csak egy Batman képregényem volt.
Rottennel nem értem mi a baj egyébként, nem is annyira ismert, mint az IMDB. Ahol ráadásul a Metascore negyvenszer akkora faszság

- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
A DC a PG13 miatt fog elbukni. Az alapanyag nem kompatibilis. Nem lehet valami egyszerre darkos, mély, brutális, ugyanakkor vicces, gyereknek való és könnyen megérthető. Marvelnél ez elmegy, mert ott más a hangulat, de a DC-nél rossz célcsoportot lőttek be. A FOX is rájött erre a Deadpool után, de lehet későn.
Merci Zizou!
Amúgy ha nagyot bukna még pár ennyire agyonhype-olt film mint a Suicide Squad, akkor talán lenne remény, hogy elgondolkodnak a filmkészítők(inkább stúdiók akik finanszírozzák), hogy a blockbusternek szánt filmekben igen is van kockázat, és nem mindig elég a jelenlegi színvonal. Ergo emelkedhetne a filmek színvonala, amivel mindenki jól járna.
Persze a(z) (elvetemült) rajongók úgyis elmennek rá, akkor is ha lehúzza a filmet mindenki, de csak rájuk filmet építeni nem túl nyereséges. (Bár szerintem a többséget nem érdekli ki mit ír, elmegy rá ha érdekli a film. Jobban hallgatnak az emberek a barátaik/haverjaik véleményére akik már látták)
De Remy vergődését nem értem, főleg hogy nem is látta még. Illetve a Rotten támadását sem értem.
Minden filmet kritizálnak, és ezt vállalják is a készítők, ez ellen nem lehet mit tenni. Bármilyen film kaphatja az ívet. Így fejből nem rémlik film, de biztos volt olyan - én nem szoktam nagyon kritikákat olvasni, mert hidegen hagy, hogy mit ír valaki egy filmről szóval nem vagyok képben - amit lehúztak a kritikusok, de mégis nyereséges volt.
Egy költői kérdés Remy hisztijéhez: nem érzed kicsit ironikusnak, hogy Te fikázod a Rottent, meg a kritikusokat, mert egy általad még nem látott de, nagyra tartott filmet fikáznak, miközben neked van filmes blogod, ahol rendszerességgel ezt teszed? Kritizálsz filmeket!
Azért ez így kívülről kicsit humoros.
Persze a(z) (elvetemült) rajongók úgyis elmennek rá, akkor is ha lehúzza a filmet mindenki, de csak rájuk filmet építeni nem túl nyereséges. (Bár szerintem a többséget nem érdekli ki mit ír, elmegy rá ha érdekli a film. Jobban hallgatnak az emberek a barátaik/haverjaik véleményére akik már látták)
De Remy vergődését nem értem, főleg hogy nem is látta még. Illetve a Rotten támadását sem értem.
Minden filmet kritizálnak, és ezt vállalják is a készítők, ez ellen nem lehet mit tenni. Bármilyen film kaphatja az ívet. Így fejből nem rémlik film, de biztos volt olyan - én nem szoktam nagyon kritikákat olvasni, mert hidegen hagy, hogy mit ír valaki egy filmről szóval nem vagyok képben - amit lehúztak a kritikusok, de mégis nyereséges volt.
Egy költői kérdés Remy hisztijéhez: nem érzed kicsit ironikusnak, hogy Te fikázod a Rottent, meg a kritikusokat, mert egy általad még nem látott de, nagyra tartott filmet fikáznak, miközben neked van filmes blogod, ahol rendszerességgel ezt teszed? Kritizálsz filmeket!

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Respect 4 China.
Így kell ezt.
Így kell ezt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- P. Krisz
Fantastic Four/2015/ 9 pont .A rajongók viszont úgy érzik, a kritikusok a másik nagy képregényóriás, a Marvel oldalára álltak a DC-vel szemben, és még online petíciót is indítottak a kritikákat összegző Rotten Tomatoes oldal bezárása érdekében

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Remelem az osszes szuperhosos film erre a sorsra jut. Egyaltalan olvas vagy olvasott valaki kepregenyeket itthon? Ketlem...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Rottent mondjuk adom, szanalom hely.
Kinai piac kiesesevel akkor ez meg is bukott. 500nal tobbet nem fog hozni a film. GG.
Kinai piac kiesesevel akkor ez meg is bukott. 500nal tobbet nem fog hozni a film. GG.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Remy végre cselekszik is.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Warner ráadásul nem számolhat a világ második legnagyobb mozipiacával sem, hiszen a legfrissebb hírek szerint Kínában nem fogják bemutatni a filmet, mivel a kínai illetékesek egyszerűen nem találják elég jónak.
A rajongók viszont úgy érzik, a kritikusok a másik nagy képregényóriás, a Marvel oldalára álltak a DC-vel szemben, és még online petíciót is indítottak a kritikákat összegző Rotten Tomatoes oldal bezárása érdekében
A rajongók viszont úgy érzik, a kritikusok a másik nagy képregényóriás, a Marvel oldalára álltak a DC-vel szemben, és még online petíciót is indítottak a kritikákat összegző Rotten Tomatoes oldal bezárása érdekében

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Pedig szinte minden héten van valami vallatással felérő alkotás, most amik mennek...szerintem a Jégkorszak és a Szellemirtók is bűn szar
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Legrosszabb mozis élmény: Noah, mikor előjöttek a kőszörnyek vagy mik, azt hittem, hogy tökön bököm magam.. 10/1
40 és annyi.. 10/2

40 és annyi.. 10/2
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A film után jó a zenepheco írta:Faszom, valaki mondjon már jót is a filmről, vasárnapig elmegy a kedvem tőle.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem járok moziba, nincs csalódás

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
az uccsó léghajlító
hogy lehet egy ekkora 10/10es királyság alapanyagból egy ekkora semmit kihozni... shalamalaman paszmek

-
- Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,
Érdekes választás.Nekem megmondom őszintén tetszett.Sőt,többször néztem.Teljesen más mint amit várni lehetett tőle,és közel sem hibátlan,de szerintem vannak értékei.A hangulatot nagyon jól elkapja sokszor a rendező.Vannak benne elcsépelt párbeszédek,de vannak brilliánsok is.Ízlések és pofonok.Faust írta:Én néztem már sok rossz filmet moziban, de a Jogásznál éreztem eddig egyedül azt, hogy ha nem fizettem volna ki a jegyet, kimentem volna a felénél a picsába, azt a szörnyen fos filmet, te jó ég.
Volt több film is amiről kijöttem moziból,az egyik az Utolsó léghajlító volt,vagy valami ilyesmi volt a címe.
Én néztem már sok rossz filmet moziban, de a Jogásznál éreztem eddig egyedül azt, hogy ha nem fizettem volna ki a jegyet, kimentem volna a felénél a picsába, azt a szörnyen fos filmet, te jó ég.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Gyors megnéztem egy szinkronos előzetest... hááát, inkább hanyagolom.
Dunkirk (HD)
Ahha, hát eddig jó.
Dunkirk (HD)
Ahha, hát eddig jó.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- mocsok
itt is szinkron. (ami amúgy szintén gyenge szerintem)
Szinkronos de ezen az angol nyelv sem dob sokat.