Divat
- chosenone46
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Divat
valaki rendelt már erről az oldalról? egész fasza cuccok vannak, árban is tűrhetőek. megérné rendelni vagy kb. ugyanaz mintha a pull&bear, h&m stb vonalon mozognék itthon?
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
Amazon.com Levi's Men's 511 Slim Fit Jean - ez ugye eredeti? Mert valahogy nagyon olcsó a cucc
Commentekbe írják, hogy az 'új' méretezés más, mint a régi, hogy kisebb. Erről valakinek, valamilyen személyes tapasztalat? (lehet magáról a Levis 511-ről is)
+ 9FORTY NY Yankees BLACK/BLACK New Era sapkát hol lehet kapni? Néztem már több oldalon, de black/white-ot találtam csak, vagy b/b nőit.

Commentekbe írják, hogy az 'új' méretezés más, mint a régi, hogy kisebb. Erről valakinek, valamilyen személyes tapasztalat? (lehet magáról a Levis 511-ről is)
+ 9FORTY NY Yankees BLACK/BLACK New Era sapkát hol lehet kapni? Néztem már több oldalon, de black/white-ot találtam csak, vagy b/b nőit.
- Legkisebbtobi
az oldal forditashoz mit hasznalnka ezek? google forditot?

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
tényleg gyors, és megbízható, de a méretezés miatt ruhát nem egyszerű venni.
egy kalap alá vesznek mindent, de például márkától függően a pólókból az egyik M-es másfélszer akkora, mint a másik.
egy kalap alá vesznek mindent, de például márkától függően a pólókból az egyik M-es másfélszer akkora, mint a másik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Teljesen megbízható, gyors, szállítási idő 8-15 nap között valahogy.Sportsdirectről rendelt már valaki? Mennyire megbízhatóak? Mennyi idő a kiszállítás? Stb,stb...
De ha vársz egy kicsit:
http://akcioguru.hu/akcios-ajanlatok/sp ... a-ban.html
Bár lehet a Pest nem játszik nálad.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Sportsdirectről rendelt már valaki? Mennyire megbízhatóak? Mennyi idő a kiszállítás? Stb,stb...

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- 'shutterisland
konkrétan maga az "erdőszerűség" érdekel ?
esetleg így akkor.
esetleg így akkor.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ramos, Pepe, RVN
http://prntscr.com/1jj9o4
Valaki tudna nekem dobni pár hasonló képet vagy oldalt esetleg, ahol ilyesmi tattokat lehet találni mint ami az alkaron látható(erdő szerűség). köszi
Valaki tudna nekem dobni pár hasonló képet vagy oldalt esetleg, ahol ilyesmi tattokat lehet találni mint ami az alkaron látható(erdő szerűség). köszi

- 'shutterisland
voltam a májsztrónál, csak úgy tudom elfedetni, ha sötét vagy jó színes cuccot találok ki rá, de eléggé vakarta a fejét, hogy mi nézne ki oda jól.
vagy ötletelek majd, vagy hagyom a fenébe egylőre, úgyse látszik ki.
aztán mikor úgy fog kinézni a hátam, mint aggernek, akkor már nem fog számítani.
vagy ötletelek majd, vagy hagyom a fenébe egylőre, úgyse látszik ki.
aztán mikor úgy fog kinézni a hátam, mint aggernek, akkor már nem fog számítani.

- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Én Imádom az ilyen sorozatokat. Jó kis storykat kerítenek egy- egy tattoo készítéséhez. Az összes Miami Ink évadot láttam, a Kat Von D féle LA Inket is végignéztem. Viszont a NY Ink már gagyi volt (üvöltözés, veszekedés végig). Azonban az Ink Master sorozat nagyon jó: ki a legjobb tetováló verseny. + a TLC adón volt pár napja egy, amiben régi, elbGuti.HaZ. írta:vagy nézz meg pár Miami Ink epizódot

FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Guti.HaZ.
- Kedvenc játékosaid: Guti,Ronaldo(#9),Claude Giroux
- Kedvenc csapatod: RealMadrid, RealBetis, PhiladelphiaFlyers, BostonBruins
- Kapcsolat:
Ha itt még nem nézted, talán.
"You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day."
Bert Ambrose (1896–1971)
https://www.facebook.com/fogadoblog/
Bert Ambrose (1896–1971)

- Guti.HaZ.
- Kapcsolat:
Azt elfelejtetted megosztani, hogy a hátadon van, így számomra evidens volt, hogy a karodon van.'shutterisland írta:a teljes sleeve egyszer biztosan meglesz.
viszont amit írtál, hogy egyrészt nagyon drága (és időigényes) másrészt pedig ahhoz picit vastagabb kar kell.
mondjuk thiagonak, és a többieknek is jól néz ki, de úgy az igazi.
egyébként a sleeve-t a mostani nem befolyásolja, mivel a nyakamon (vagyis hát hátam "teteje") van.
ha itthon lesz a mester, benézek hozzá, és megkérdezem, hogy elfedéshez muszáj e valami sötét tetkót, vagy le lehet hozni árnyalt kártyalapokkal is.

A többiben egyetértek.
Bert Ambrose (1896–1971)
Bert Ambrose (1896–1971)

- 'shutterisland
a teljes sleeve egyszer biztosan meglesz.
viszont amit írtál, hogy egyrészt nagyon drága (és időigényes) másrészt pedig ahhoz picit vastagabb kar kell.
egyébként a sleeve-t a mostani nem befolyásolja, mivel a nyakamon (vagyis hát hátam "teteje") van.
ha itthon lesz a mester, benézek hozzá, és megkérdezem, hogy elfedéshez muszáj e valami sötét tetkót, vagy le lehet hozni árnyalt kártyalapokkal is.
- Guti.HaZ.
- Kapcsolat:
Akartam is javasolni, hogy csináltass teljes sleevet. Csak hát ahhoz zsebbe kell nyúlni. Meg nincs is kész olyan hamar. Viszont, ha benne van a pakliban, hogy valamikor teljes sleevet csináltatsz, akkor jól gondold át azt is, ami most készül, hogy beleilljen a képbe. Érdekel majd amúgy, hogy mi lett a végleges.'shutterisland írta:én valami royal flush, vagy blackjack szerű mintára, csak ott faszán le kell árnyékolni a lapokat, hogy takarja.
bár nem tudom, van már fehér festék is (ami igazából nem fehér, hanem szinte "bőr színű" lesz) amivel asszonyét korrigálták.
egyébként már korábban írtam a "tetkósomnak", csak nyaralni van, aztán addig próbálok ötletelni.
igazából mivel 90%-ban fedett, nem látható helyen van, így annyira nem sürgős, de régóta halogatom.
ne is mondd, mindig fáj a szívem, a sleeve tatto-k szoktak eszembe jutni.Miami Ink
gyönyörűek.![]()
Bert Ambrose (1896–1971)
Bert Ambrose (1896–1971)

- 'shutterisland
én valami royal flush, vagy blackjack szerű mintára, csak ott faszán le kell árnyékolni a lapokat, hogy takarja.
bár nem tudom, van már fehér festék is (ami igazából nem fehér, hanem szinte "bőr színű" lesz) amivel asszonyét korrigálták.
egyébként már korábban írtam a "tetkósomnak", csak nyaralni van, aztán addig próbálok ötletelni.
igazából mivel 90%-ban fedett, nem látható helyen van, így annyira nem sürgős, de régóta halogatom.
gyönyörűek.
ne is mondd, mindig fáj a szívem, a sleeve tatto-k szoktak eszembe jutni.Miami Ink
gyönyörűek.

mondjuk ami most meg van, azt is kilehetne egészíteni, de ahhoz pontosan látni kéne milyen a mostani, mert az "ehhez hasonlóval" nem megy sokra az ember
amúgy nem értek annyira a tetkókhoz, de az elfedésnél ott nem kell sötétnek lennie a mintának, ahol a mostani van? vagy nem ütne át az új tetkón a régi?
de az többet segítene, ha látható lenne a pontos minta, de amúgy tényleg a tetkó készítőjétől kéne megkérdezni, biztos lennének jó ötletei.
amúgy te mikre gondoltál?

amúgy nem értek annyira a tetkókhoz, de az elfedésnél ott nem kell sötétnek lennie a mintának, ahol a mostani van? vagy nem ütne át az új tetkón a régi?
de az többet segítene, ha látható lenne a pontos minta, de amúgy tényleg a tetkó készítőjétől kéne megkérdezni, biztos lennének jó ötletei.
amúgy te mikre gondoltál?
- Guti.HaZ.
- Kapcsolat:
Én először ott kérdezősködnék, ahol/akivel meg akarod csináltatni. Biztos tud olyat ajánlani, ami neked is tetszik majd. Tudom, hogy ez nem nagy segítség, de szerintem mégis csak ők értenek hozzá a leginkább, nekik van a fejükben egy csomó minta.'shutterisland írta:ötleteket kérnék.![]()
van egy ehhez hasonló tetkóm, körül-belül 8 centis.
az a helyzet, hogy mikor csináltattam, nem vigyáztam rá, rossz típusú kenőccsel is kentem, illetőleg sokat súrlódott, így kissé meg van fakulva/kopva, eljött az idő, hogy lassan át kellene üttetni.
na már most úgy vagyok vele, hogy ha átüttetem, akkor legyen más a design, így lefedetném valamivel, de nincs sok ötletem, hogy mivel.
inkább színes (és azon belül is talán sötétebb) grafikára gondoltam, de a fekete-fehér is megteszi.
jelentés nem feltétlen kell, valami dizájner tattoo-t képzeltem el.
egyébként nagyjából a grafikából 2 centi lenne olyan helyen, ami kilátszik a póló alól.
egy-két halványabb elképzelésem már van, de szívesen vennék néhány jó ötletet, grafikát.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!lószerszám, zsidó csillag, real madrid címer és hasonló trollkodás nem kell.
vagy nézz meg pár Miami Ink epizódot

Bert Ambrose (1896–1971)
Bert Ambrose (1896–1971)

- 'shutterisland
ötleteket kérnék.
az a helyzet, hogy mikor csináltattam, nem vigyáztam rá, rossz típusú kenőccsel is kentem, illetőleg sokat súrlódott, így kissé meg van fakulva/kopva, eljött az idő, hogy lassan át kellene üttetni.
na már most úgy vagyok vele, hogy ha átüttetem, akkor legyen más a design, így lefedetném valamivel, de nincs sok ötletem, hogy mivel.
inkább színes (és azon belül is talán sötétebb) grafikára gondoltam, de a fekete-fehér is megteszi.
egyébként nagyjából a grafikából 2 centi lenne olyan helyen, ami kilátszik a póló alól.
egy-két halványabb elképzelésem már van, de szívesen vennék néhány jó ötletet, grafikát.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!lószerszám, zsidó csillag, real madrid címer és hasonló trollkodás nem kell.