palesz77 írta:Ronaldo09 írta:És ha már született volna döntés az ügyben(megvesszük)sem jelentik be amíg haza nem érnek.Így logikus,nem?
Ez miért lenne logikus? Bejelenthették volna már rég, nem kell ahhoz a csapatnak Madridban lennie.
Egy ekkora bombaigazolás körüli felhajtás teljes figyelmet kíván.Nem akarták(volna)szerintem összekeverni az amerikai turnéval.Hagyták had koncentráljon a csapat a piárra,a felkészülésre,a meccsekre.Lehet nem tudott volna James olyan szépen mosolyogni a kamerába. :)Valamint jobban le tudják aratni a babérokat madridban.A rengeteg spanyol újságíró jelenléte teljesen más szinezetet ad a dolognak,végre el lehetne látni őket rendesen információval.Hogyan hoztuk el a United orra elől,Pogba a zsírosabb ajánlat ellenére minket választott,stb.Ismerős ez a fajta kommunikáció?

Perez szerintem ha ennyiért megveszi,szeretné az utolsó bőrt is lehúzni a dologról.Valamint megint csak a csapat miatt.A felkészülés első része kint zajlott,mindenki dolgozott mint az állat( jobb esetben),megzavarni a fejeket a középpályán,hogy hoztak egy kezdő embert,na vajon az én helyemre,vagy akkor most mèg hàtrébb kerülök a sorban,felesleges.Úgyis gondolják,hogy lehet jön majd,de akkor is.Persze ennek meg kell történnie,de az időzítés szempontjából megint csak jobb,várhatóbb,hogy eddig melóztunk,itthon kielemezzük a dolgokat,ki milyen stb,és utánna döntünk az erősítésekről.Szakmaibbnak tűnik,mindenki számára.Szerintem így logikus,én így csinálnám,de ez szubjektív.