Persze a(z) (elvetemült) rajongók úgyis elmennek rá, akkor is ha lehúzza a filmet mindenki, de csak rájuk filmet építeni nem túl nyereséges. (Bár szerintem a többséget nem érdekli ki mit ír, elmegy rá ha érdekli a film. Jobban hallgatnak az emberek a barátaik/haverjaik véleményére akik már látták)
De Remy vergődését nem értem, főleg hogy nem is látta még. Illetve a Rotten támadását sem értem.
Minden filmet kritizálnak, és ezt vállalják is a készítők, ez ellen nem lehet mit tenni. Bármilyen film kaphatja az ívet. Így fejből nem rémlik film, de biztos volt olyan - én nem szoktam nagyon kritikákat olvasni, mert hidegen hagy, hogy mit ír valaki egy filmről szóval nem vagyok képben - amit lehúztak a kritikusok, de mégis nyereséges volt.
Egy költői kérdés Remy hisztijéhez: nem érzed kicsit ironikusnak, hogy Te fikázod a Rottent, meg a kritikusokat, mert egy általad még nem látott de, nagyra tartott filmet fikáznak, miközben neked van filmes blogod, ahol rendszerességgel ezt teszed? Kritizálsz filmeket!