Neki volt lehetősège ami volt az a 2.Neymar meg inkabb a faluban bulizna a ropis lanyokkal szerintem.

Egyéb sportok
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Egyéb sportok - Olimpia
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
En le is halkitottam, de akkor visszehangositom..ferni írta:Na most lehetett hallani, hogy visszacsúsztatják a hangot, Hajdú B. kétszer "elmondta" ugyanazt![]()
28 perc alatt észrevették legalább

Braziloknak meg nincs nagyon jateka, eleg gyenge a kozeppalya. Probaljak a csatarsorral megnyerni, csak Gabigol nem tudja mikor kell passzolni, Jesushoz labda se jut, Neymar meg inkabb a faluban bulizna a ropis lanyokkal szerintem. Anderson probalkozik meg, de tole is csak 1-1 villanas van, amugy nem jo mezonyben o se.
Az meg kicsit aggaszt, hogy Rafinha ide nem fert be, de remelhetoleg csak taktikai okok miatt..
- morientes
Brazilok mit össze tehetetlenkednek istenem

LEGIO PATRIA NOSTRA

Jól indul az Olimpiai közvetítés....
Olyan 2-3 másodpercet tisztán siet a hang.... Nagyon élvezetes nézni a meccset...

Meglepődök nagyon a történteken....
Na most lehetett hallani, hogy visszacsúsztatják a hangot, Hajdú B. kétszer "elmondta" ugyanazt

Olyan 2-3 másodpercet tisztán siet a hang.... Nagyon élvezetes nézni a meccset...

Meglepődök nagyon a történteken....

Na most lehetett hallani, hogy visszacsúsztatják a hangot, Hajdú B. kétszer "elmondta" ugyanazt

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Az a Barbosa?Toti írta:és gabigol?Pipita írta:Igen, mondjuk engem csak Gabriel Jesus érdekel majd, kb miatta fogok csak brazil meccseket nézni, amúgy pont nem érdekel az olimpiai foci. Kíváncsi vagyok nagyon a srácra.![]()

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Brazil XI: Wéverton, Zeca, Marquinhos, Caio, Santos, T. Maia, R. Augusto, G. Barbosa, Anderson, Neymar (C), Gabriel Jesus
Remelem jo meccs lesz.
Remelem jo meccs lesz.
Annak a gyereknek még Neymarnál is irritálóbb feje van. Engem mondjuk az egész olimpia hidegen hagy.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
és gabigol?Pipita írta:Igen, mondjuk engem csak Gabriel Jesus érdekel majd, kb miatta fogok csak brazil meccseket nézni, amúgy pont nem érdekel az olimpiai foci. Kíváncsi vagyok nagyon a srácra.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Gondolom nem is észérvek vezérelték a döntéshozókat.kanye írta:Olvasva a cikkeket a kinti körülményekről, nem tudom hogy kinek az ötlete volt a brazil kuplejárba olimpiát rendezni, de őt se az eszéért szeretik.
Igen, mondjuk engem csak Gabriel Jesus érdekel majd, kb miatta fogok csak brazil meccseket nézni, amúgy pont nem érdekel az olimpiai foci. Kíváncsi vagyok nagyon a srácra.Toti írta:megnéztem a brazilok keretét az olimpiára, hát bizony ez jobban és igéretesebbnek néz ki, mint a "felnőtt" copa csapat.
megnéztem a brazilok keretét az olimpiára, hát bizony ez jobban és igéretesebbnek néz ki, mint a "felnőtt" copa csapat.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Olvasva a cikkeket a kinti körülményekről, nem tudom hogy kinek az ötlete volt a brazil kuplejárba olimpiát rendezni, de őt se az eszéért szeretik.
Áram bekötést vállalok darido@gmail.com
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Két kajakos lebukott doppinggal, neveket nem mondtak még, de Tótka-Molnár indul helyettük, azaz valószínű, hogy Szomolányi-Horváth páros. Horváth viszont indult volna K-1 200ban is..
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
mégiscsak madridom.hu...ferni írta:Nagyon jó lett az interjú, viszont ezek a Realos kérdések a vêgére már viccesek lettek...Tádám írta:Berki Krisztiánnal készítettem interjút az olimpia előtt.
Ha ráértek egy kicsit, szerintem érdekes: http://madridom.hu/?p=89995![]()
Értem, hogy kellett, hogy vmennyire passzoljon az oldalhoz, de a vêgén már jót mosolyogtam rajtuk![]()
Amúgy köszönjük az interjút, sikerült egy olyan embert is találni, akinek tényleg példaértékű az eddigi pályafutása és akivel szimpatizálok is, szóval nagy örömmel olvastam.

De amúgy igen, reméljük, hogy négy év múlva ott lesz a srác.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Nagyon jó lett az interjú, viszont ezek a Realos kérdések a vêgére már viccesek lettek...Tádám írta:Berki Krisztiánnal készítettem interjút az olimpia előtt.
Ha ráértek egy kicsit, szerintem érdekes: http://madridom.hu/?p=89995

Értem, hogy kellett, hogy vmennyire passzoljon az oldalhoz, de a vêgén már jót mosolyogtam rajtuk

Amúgy köszönjük az interjút, sikerült egy olyan embert is találni, akinek tényleg példaértékű az eddigi pályafutása és akivel szimpatizálok is, szóval nagy örömmel olvastam.

röviden: ezért
már az nem tetszik hogy a tanulmányt is meg kell hamisítani csakhogy egy kicsit is pozitívan jöjjön ki belőle bp. nem akarom hogy athén 2.0 legyen a mienk.
már az nem tetszik hogy a tanulmányt is meg kell hamisítani csakhogy egy kicsit is pozitívan jöjjön ki belőle bp. nem akarom hogy athén 2.0 legyen a mienk.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Te miért nem örülnél neki?BBeno írta:nem tudom miért kell hangoztatni ezt a 2024-es olimpiát... valóban ezt szeretnék vagy ez a kötelességük hogy ezt nyilatkozzák? van egy tippem...
nem tudom miért kell hangoztatni ezt a 2024-es olimpiát... valóban ezt szeretnék vagy ez a kötelességük hogy ezt nyilatkozzák? van egy tippem...
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Berki Krisztiánnal készítettem interjút az olimpia előtt.

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- morientes
Sok mindent nagyon nem lehet tenni,vannak olyan országok,ezt mondjuk te is tudod,(USA,Jamaika pl),ahol ez van.Vagy teljesited amit kell,szabályosan ahogy kell,vagy szevasz.Tudom kicsit hülye téma, de tényleg érdekel mi lehet erre megoldás, mert egy Olimpián a legjobbaknak ott a helye és ez nincs jól sztem... és beszélhetnénk bármilyen sportágról.
Egyèbkènt sztm is árt a sportnak hogy igy van,de ez van.
Esetleg szabadkártyával,ha lètezik ilyen az olimpián,de akkor meg kb okafogyottá válna a válogató...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://www.nemzetisport.hu/atletika/gye ... eo-2514851
Női 100m gát, új világcsúcs.
Amúgy nagy ívben letojom, de ami megütötte a szememet az, hogy nem megy az Olimpiára, mert nem sikerült jól neki a válogató....
Már bocsánat, de ez mekkora hülyeség?
Usain Bolt bemozdul a rajtnál a jamaikai válogatón azt nem viszik ki az Olimpiára???....
Értem, hogy vhogy el kell dönteni, meg nem fair vkit kivinni csak a neve miatt, de ez se normális, hogy vki világcsúcsot fut, sőt nemrég nagyon is a közelében volt, tehát nem egy kifutott eredmény, erre nem lesz ott Rióban...
Tudom kicsit hülye téma, de tényleg érdekel mi lehet erre megoldás, mert egy Olimpián a legjobbaknak ott a helye és ez nincs jól sztem... és beszélhetnénk bármilyen sportágról.
Női 100m gát, új világcsúcs.
Amúgy nagy ívben letojom, de ami megütötte a szememet az, hogy nem megy az Olimpiára, mert nem sikerült jól neki a válogató....
Már bocsánat, de ez mekkora hülyeség?
Usain Bolt bemozdul a rajtnál a jamaikai válogatón azt nem viszik ki az Olimpiára???....

Értem, hogy vhogy el kell dönteni, meg nem fair vkit kivinni csak a neve miatt, de ez se normális, hogy vki világcsúcsot fut, sőt nemrég nagyon is a közelében volt, tehát nem egy kifutott eredmény, erre nem lesz ott Rióban...

Tudom kicsit hülye téma, de tényleg érdekel mi lehet erre megoldás, mert egy Olimpián a legjobbaknak ott a helye és ez nincs jól sztem... és beszélhetnénk bármilyen sportágról.