A luxus csajok tarifája nem lett kevesebb, Balazs meg nem lett szebb. Ennyi.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 6., szombat 8:31
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. augusztus 6., szombat 8:30
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 6., szombat 7:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 6., szombat 7:18
HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. augusztus 5., péntek 0:10
HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. augusztus 4., csütörtök 22:41
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 4., csütörtök 21:36
Szerintem nem voltak sokkal jobbak sot, ok sem tudtak kettot passzolni egymas utan...meg ember hatranyban sem. Az a baj, h a sokan atlagon alul teljesitettek, gondolok itt Langra, Patkaira, Bodira, Geresire es Barczira...ez tul sok egy csak fizikalisan erosebb csapat ellen. Nego, Koko, es Szolnoki volt aki meg atlagon felul teljesitett, Suljicot is behozhatta volna elobb.Pipita írta:Minden tiszteletem a Vidié, nem gondoltam volna róluk hogy ilyen játékra képesek lehetnek. Nyilván teljesen szétestek a végére és kaphattak volna vagy három gólt simán ha picit jöobban figyelnek a dánok, de egy sokkal jobb scapattal emberhátrányban ilyet harcolni, megérdemlik a dicséretet, kellemes csalódás a magyar klubok között.Kár a kihagyott ziccerekért meg a védelmi hibáért, ilyen amatőr módon elengedni...
![]()
Feczesinnek volt elvesztett (fej)párbaja? A hosszabbításban nem nagyon. Szenzációsat tolt, 2-3 védő fogta folyamatosan és szinte mindig megverte őket, megtartotta, vissza/továbbfejelte, lepasszolta... Jó volt, na.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. augusztus 4., csütörtök 21:11
Ezt a hozzaallast kellene minimumra megszabni, es akkor nem szerepelnenek le a magyar csapatok szinte minden evben az europai porondon. Hiaba kuzdottek, sajnos ismet nem lesz ott magyar csapat az elitben, addig pedig ne csodalkozzunk, hogy nem kellenek a magyarok sehova...Pipita írta:Minden tiszteletem a Vidié, nem gondoltam volna róluk hogy ilyen játékra képesek lehetnek. Nyilván teljesen szétestek a végére és kaphattak volna vagy három gólt simán ha picit jöobban figyelnek a dánok, de egy sokkal jobb scapattal emberhátrányban ilyet harcolni, megérdemlik a dicséretet, kellemes csalódás a magyar klubok között.Kár a kihagyott ziccerekért meg a védelmi hibáért, ilyen amatőr módon elengedni...
![]()
Feczesinnek volt elvesztett (fej)párbaja? A hosszabbításban nem nagyon. Szenzációsat tolt, 2-3 védő fogta folyamatosan és szinte mindig megverte őket, megtartotta, vissza/továbbfejelte, lepasszolta... Jó volt, na.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. augusztus 4., csütörtök 20:55
TessékRealista24 írta:15 milliós Nagy Adival mi újság?
HozzászólásSzerző: Ursus » 2016. augusztus 4., csütörtök 20:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 4., csütörtök 20:35
HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. augusztus 4., csütörtök 20:34
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. augusztus 4., csütörtök 20:31
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. augusztus 4., csütörtök 20:12
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 4., csütörtök 20:07
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. augusztus 4., csütörtök 19:42
HozzászólásSzerző: Ursus » 2016. augusztus 3., szerda 21:18
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. augusztus 3., szerda 20:49
HozzászólásSzerző: Ursus » 2016. augusztus 3., szerda 20:27
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. augusztus 2., kedd 19:23
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég