El van nèzve csasziR.M.C.F írta:Összekevertelek numberone-al.
Bocsánat.

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 4., csütörtök 21:31
El van nèzve csasziR.M.C.F írta:Összekevertelek numberone-al.
Bocsánat.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 4., csütörtök 21:27
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 4., csütörtök 21:17
Mit irtam?Hogy átlagon felüli a rugótechnikája,de azon kivül közèpszer.R.M.C.F írta:Ok. De a többieket nem árazod be állandóan. Jamesba minden alkalommal belerúgsz.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 4., csütörtök 19:29
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 4., csütörtök 19:01
Gyűlölet?Èn nem gyűlölök senkit.Csak beárazom az èn èrtèkrendem szerint.Nyersen,racionálisan.R.M.C.F írta:Brutális ez a gyűlölet benned James iránt. Csak kulázod....mindig.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 4., csütörtök 18:53
Jelenleg nincs. Kurvára visszaesett.Realista24 írta:Szerinted amúgy van helye a csapatban?R.M.C.F írta:Brutális ez a gyűlölet benned James iránt. Csak kulázod....mindig.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 4., csütörtök 18:42
Szerinted amúgy van helye a csapatban?R.M.C.F írta:Brutális ez a gyűlölet benned James iránt. Csak kulázod....mindig.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 4., csütörtök 18:38
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 4., csütörtök 16:09
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 4., csütörtök 15:56
Szerintem a Benitezes era alatt, Benzema volt a legjobb mezonyjatekos az mellett, h a Pincer mindig ot cserelte le ami lathatolag nem volt az inyere...ami ertheto mert jo formaban volt.Kerlon írta:Azóta elég szar, ez tény, de abban az időszakból egyedül talán Bale-re nem lehetett különösebb panasz, ő hozott egy szintet.
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2016. augusztus 4., csütörtök 15:19
A Citynek mindenkit el lehet adni.Anthony írta:James a marketing miatt elég kicsi eséllyel lépik, Isco meg spanyol, és Perez asszem szimpatizálja, szóval érdekes lesz ez. Na meg kezdenek betelni a csapatok, Isco pl. kinek kellene szerintetek?
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. augusztus 4., csütörtök 15:16
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 4., csütörtök 15:10
Már bocsánat, de ez a két hónapos hülyeség honnét jött mindenkinek? Először is 2014-ben remekelt mikor megérkezett és Carlo nem találta a csapatát, aztán azért került ki, mert Bale felépült és játszatni kellett. Aztán tavasszal is rendre számítani lehetett rá, sokszor ő volt az egyetlen pozitívum a játékunkban. Aztán jöttek a Bayern elleni meccseink, ahol bár az egész csapat fegyelmezett volt, de Isco is beállt a sorba és tette a dolgát tökéletesen. A BL döntőben meg beállt Marceloval és ez hozta a megváltást a játékunkban. Következő év hasonlóan telt el az ősz, 442-ben parádézott az egész csapattal, aztán megint felépült Bale és kezdődött minden előröl, ment a padra. Tavaszra kidőlt Modric és Isco lett berakva Kroos mellé és kb. január-márciusig megint csak ő volt az, aki valamennyit focizott. Év végére meg kipukkadt az egész csapat. Jött a nagyszerű döntés: Benítez. Kirakja a jobb szélre... Azóta elég szar, ez tény, de abban az időszakból egyedül talán Bale-re nem lehetett különösebb panasz, ő hozott egy szintet. Aztán jött Zizou megpróbált ezt azt, de se Isconak, se Jamesnek nem ment és rájött a mester, hogy most ez így nem működik. Nagyjából ez van meg, Jamesnek volt az a jó féléve, amikor ment a csapatnak, utána szórványosan akasztott egy gólt, de Iscoval ellentétben soha nem tudott hasznosan vagy kiemelkedőbben játszani, ha szarul ment a csapatnak is. A kolumbiai kétségkívül eredményesebb, de erre meg nem alapozhatunk, mert sokkal többet veszítünk vele, mint nyerünk. Neki kellene a tipikus trequartista poszt, hogy kiteljesedhessen, de ez nálunk nem fog megtörténni. Szerintem nem kevés különbség van a két játékos között.pheco írta:Mivel könnyebb beilleszteni Iscot? Harmadik középpályásként volt 2 jó hónapja, amikor az egész csapat gyenge volt, akkor ott kiemelkedett. Egyébként oda gyenge ő is. Támadóhármasba ő sem elég gyors, plusz kis túlzással veszélytelen a kapura. Elől hasznosabb James, mert több gól és gólpassz van benne. Középen meg hosszútávon egyikük sem megoldás, kisebb ellenfelek ellen meg mindkettő megteszi ott. Szóval szerintem itt tényleg leginkább a szimpátia dönt a két játékos között.Kerlon írta:[Isco használhatóbb jóval. 2014es BL-ben is sokat segített. Sok szar meccse volt, de szerintem őt nem kellene elszorakozni, mert elég sok lehetőség van benne. James meg egyszerűen nehezen beilleszthető ebbe a rendszerbe. És sok a hiányossága is.
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. augusztus 4., csütörtök 15:05
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 4., csütörtök 14:54
Iszonyu gyenge volt.szerintem jó formában van
Es ha Isco sem akar menni? Akkor Modrics v Lucas lesz eladva?Sztem mivel asensio meggyozte zzt, james meg csak azert se megy, igy isco lesz eladva.
Ugy emlekszem, h James a kozep es kis csapatok ellen is keves volt tavaly.Mivel könnyebb beilleszteni Iscot? Harmadik középpályásként volt 2 jó hónapja, amikor az egész csapat gyenge volt, akkor ott kiemelkedett. Egyébként oda gyenge ő is. Támadóhármasba ő sem elég gyors, plusz kis túlzással veszélytelen a kapura. Elől hasznosabb James, mert több gól és gólpassz van benne. Középen meg hosszútávon egyikük sem megoldás, kisebb ellenfelek ellen meg mindkettő megteszi ott. Szóval szerintem itt tényleg leginkább a szimpátia dönt a két játékos között.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. augusztus 4., csütörtök 14:51
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. augusztus 4., csütörtök 14:50
Mivel könnyebb beilleszteni Iscot? Harmadik középpályásként volt 2 jó hónapja, amikor az egész csapat gyenge volt, akkor ott kiemelkedett. Egyébként oda gyenge ő is. Támadóhármasba ő sem elég gyors, plusz kis túlzással veszélytelen a kapura. Elől hasznosabb James, mert több gól és gólpassz van benne. Középen meg hosszútávon egyikük sem megoldás, kisebb ellenfelek ellen meg mindkettő megteszi ott. Szóval szerintem itt tényleg leginkább a szimpátia dönt a két játékos között.Kerlon írta:[Isco használhatóbb jóval. 2014es BL-ben is sokat segített. Sok szar meccse volt, de szerintem őt nem kellene elszorakozni, mert elég sok lehetőség van benne. James meg egyszerűen nehezen beilleszthető ebbe a rendszerbe. És sok a hiányossága is.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 4., csütörtök 14:46
James szerintem ki lesz furva az utolsó napokban. Isco használhatóbb jóval. 2014es BL-ben is sokat segített. Sok szar meccse volt, de szerintem őt nem kellene elszorakozni, mert elég sok lehetőség van benne. James meg egyszerűen nehezen beilleszthető ebbe a rendszerbe. És sok a hiányossága is.Csabi írta:Sztem mivel asensio meggyozte zzt, james meg csak azert se megy, igy isco lesz eladva.
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. augusztus 4., csütörtök 14:42
Igazából bőven indokolt lenne az ő eladása is. Max annyi előnye vagy James-szel szemben, hogy spanyol. Én szimpátia alapján Jamest tartanám itt. Plusz Isconak 3 szezonja volt már itt, míg James-nek csak kettő. De, ha az árukat nézem és tényleg vinnék 80 körül a kolumbiait, akkor őt lenne ésszerűbb értékesíteni.Csabi írta:Sztem mivel asensio meggyozte zzt, james meg csak azert se megy, igy isco lesz eladva.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. augusztus 4., csütörtök 14:34
Jelenlévő fórumozók: 31 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem