pheco írta:Kerlon írta:[Isco használhatóbb jóval. 2014es BL-ben is sokat segített. Sok szar meccse volt, de szerintem őt nem kellene elszorakozni, mert elég sok lehetőség van benne. James meg egyszerűen nehezen beilleszthető ebbe a rendszerbe. És sok a hiányossága is.
Mivel könnyebb beilleszteni Iscot? Harmadik középpályásként volt 2 jó hónapja, amikor az egész csapat gyenge volt, akkor ott kiemelkedett. Egyébként oda gyenge ő is. Támadóhármasba ő sem elég gyors, plusz kis túlzással veszélytelen a kapura. Elől hasznosabb James, mert több gól és gólpassz van benne. Középen meg hosszútávon egyikük sem megoldás, kisebb ellenfelek ellen meg mindkettő megteszi ott. Szóval szerintem itt tényleg leginkább a szimpátia dönt a két játékos között.
Már bocsánat, de ez a két hónapos hülyeség honnét jött mindenkinek? Először is 2014-ben remekelt mikor megérkezett és Carlo nem találta a csapatát, aztán azért került ki, mert Bale felépült és játszatni kellett. Aztán tavasszal is rendre számítani lehetett rá, sokszor ő volt az egyetlen pozitívum a játékunkban. Aztán jöttek a Bayern elleni meccseink, ahol bár az egész csapat fegyelmezett volt, de Isco is beállt a sorba és tette a dolgát tökéletesen. A BL döntőben meg beállt Marceloval és ez hozta a megváltást a játékunkban. Következő év hasonlóan telt el az ősz, 442-ben parádézott az egész csapattal, aztán megint felépült Bale és kezdődött minden előröl, ment a padra. Tavaszra kidőlt Modric és Isco lett berakva Kroos mellé és kb. január-márciusig megint csak ő volt az, aki valamennyit focizott. Év végére meg kipukkadt az egész csapat. Jött a nagyszerű döntés: Benítez. Kirakja a jobb szélre... Azóta elég szar, ez tény, de abban az időszakból egyedül talán Bale-re nem lehetett különösebb panasz, ő hozott egy szintet. Aztán jött Zizou megpróbált ezt azt, de se Isconak, se Jamesnek nem ment és rájött a mester, hogy most ez így nem működik. Nagyjából ez van meg, Jamesnek volt az a jó féléve, amikor ment a csapatnak, utána szórványosan akasztott egy gólt, de Iscoval ellentétben soha nem tudott hasznosan vagy kiemelkedőbben játszani, ha szarul ment a csapatnak is. A kolumbiai kétségkívül eredményesebb, de erre meg nem alapozhatunk, mert sokkal többet veszítünk vele, mint nyerünk. Neki kellene a tipikus trequartista poszt, hogy kiteljesedhessen, de ez nálunk nem fog megtörténni. Szerintem nem kevés különbség van a két játékos között.
Amúgy meg Jamest kedveltem, félig örültem is, hogy jön, de elég sok hiba van a játékában. Van jó pár durva labdakezelési hibája, amikor a nyakáig pattan fel kb., lassú és valami hihetetlen egy lábas is. Kevés játékos forgolódik ennyit, mint ő, hogy a jó lábra kerüljön a labda.
Isconál a nagyon zavaró, hogy mindig húz egy feleslegeset, de nincsenek ilyen hátráltató dolgai.
Szerintem belőle sokkal többet ki lehet hozni, ebben a rendszerben, mint a kolumbiai kollégájából.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K