Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. augusztus 4., csütörtök 14:51

James a marketing miatt elég kicsi eséllyel lépik, Isco meg spanyol, és Perez asszem szimpatizálja, szóval érdekes lesz ez. Na meg kezdenek betelni a csapatok, Isco pl. kinek kellene szerintetek?

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2016. augusztus 4., csütörtök 14:50

Kerlon írta:[Isco használhatóbb jóval. 2014es BL-ben is sokat segített. Sok szar meccse volt, de szerintem őt nem kellene elszorakozni, mert elég sok lehetőség van benne. James meg egyszerűen nehezen beilleszthető ebbe a rendszerbe. És sok a hiányossága is.
Mivel könnyebb beilleszteni Iscot? Harmadik középpályásként volt 2 jó hónapja, amikor az egész csapat gyenge volt, akkor ott kiemelkedett. Egyébként oda gyenge ő is. Támadóhármasba ő sem elég gyors, plusz kis túlzással veszélytelen a kapura. Elől hasznosabb James, mert több gól és gólpassz van benne. Középen meg hosszútávon egyikük sem megoldás, kisebb ellenfelek ellen meg mindkettő megteszi ott. Szóval szerintem itt tényleg leginkább a szimpátia dönt a két játékos között.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 4., csütörtök 14:46

Csabi írta:Sztem mivel asensio meggyozte zzt, james meg csak azert se megy, igy isco lesz eladva.
James szerintem ki lesz furva az utolsó napokban. Isco használhatóbb jóval. 2014es BL-ben is sokat segített. Sok szar meccse volt, de szerintem őt nem kellene elszorakozni, mert elég sok lehetőség van benne. James meg egyszerűen nehezen beilleszthető ebbe a rendszerbe. És sok a hiányossága is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

pheco

HozzászólásSzerző: pheco » 2016. augusztus 4., csütörtök 14:42

Csabi írta:Sztem mivel asensio meggyozte zzt, james meg csak azert se megy, igy isco lesz eladva.
Igazából bőven indokolt lenne az ő eladása is. Max annyi előnye vagy James-szel szemben, hogy spanyol. Én szimpátia alapján Jamest tartanám itt. Plusz Isconak 3 szezonja volt már itt, míg James-nek csak kettő. De, ha az árukat nézem és tényleg vinnék 80 körül a kolumbiait, akkor őt lenne ésszerűbb értékesíteni.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. augusztus 4., csütörtök 14:34

Sztem mivel asensio meggyozte zzt, james meg csak azert se megy, igy isco lesz eladva.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 4., csütörtök 14:26

Megnéztem egy James vs Bayern vidit, szerintem kajak gyorsult kicsit :mrgreen:
Volt egy kontra,a kezdőkörben James-hez jutott a labda,Gothár Pèter Megáll az idő című filmje jutott az eszembe.
Meg volt egy majdnem labdaátvètel mikor elpattant tőle a jobb oldalin a picsába,(körülötte senki),másra nem emlèkszem.
De Morata rajta is tultett simán,esett kelt,reklamált,nem találta el a kaput akkor egyszer....most megint veszitett a virtuális èrtèkèből.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 4., csütörtök 14:13

Azért ha kipillantok a kispadhoz, onnan meg Zidane és Pintus néz vissza kicsit szúrósabban én addig és úgy futnák amíg meg nem halok, mert másnap sokkolóval fognak kergetni az edző pályán :lol:

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. augusztus 4., csütörtök 14:10

Nem vagyok hozzáértő, de azt több helyen is olvastam, hogy ilyen korban már nem. Persze ha van vkin súlyfelesleg, vagy nincs top kindiban, akkor még valamit lehet, de állítólag legjobban 5-8 éves korban lehet, azután 11-12, és utána csak 19-21-ben lehet érdemben javítani a gyorsaságon.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 4., csütörtök 14:08

Én azért továbbra is jobban örülnék, ha máshol javítana a fizikai állapotán.

pheco

HozzászólásSzerző: pheco » 2016. augusztus 4., csütörtök 14:01

Realista24 írta:Aki most dagizza Jamest az hülye, már bocsánat :mrgreen:

Ha sebességen nem is, de a robbanékonyságon lehet fejleszteni sokat.
Hát igazából Ziro pacalozta le szegényt sokszor az elmúlt hetekben :mrgreen:

Zizou ráuszíthatná Pintust :mrgreen: De mondjuk Jamesnek kellene éreznie, hogy ez esetleg kevés, és neki kéne magától elkezdenie ezen javítani.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 4., csütörtök 13:55

Aki most dagizza Jamest az hülye, már bocsánat :mrgreen:

Ha sebességen nem is, de a robbanékonyságon lehet fejleszteni sokat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

pheco

HozzászólásSzerző: pheco » 2016. augusztus 4., csütörtök 13:53

Megnéztem egy James vs Bayern vidit, szerintem kajak gyorsult kicsit :mrgreen:
Látszott, hogy akart, volt pár becsúszása meg szerelése. Szerintem azért lett lekapva, mert nincs még fizikálisan a toppon, csak benne van egy Copa.
Egyébként ilyen korban lehet még a sebességen javítani? Hiába dagizzuk, szerintem jó formában van. Talán, ha ő is azon lenne, hogy kicsit a gyorsulása javuljon, akkor jobban tudna muzsikálni. A technika megvan nála, az a balos 10-es, csak sajna a lassúság meggátolja már a cselezésben is, mert hiába ad mondjuk egy kötényt, ha nem éri utol :D

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 4., csütörtök 12:31

Morata es James jatekat leszamitva szerintem eleg jo munkat vegeznek a sracok es a stab.
Adom.Bár 70-80 millios sztároknak a derbin kell jól futni :lol: :lol: :lol:
Félig off, de mivel a meccshez tartozik, remélem itt jó lesz. Thiago hogy játszott? Én nem bírtam fennmaradni a meccs miatt, de ha ő jól tolta, lehet visszanézem. Aki látta, az pár sort tudna írni róla?
Miatta ne fájjon a fejed.Ezèrt ne kinlódd vègig :D
Mondjuk Khedira minden esetben suta volt,
http://m.youtube.com/watch?v=vWcIHBhwQAY
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Ursus

HozzászólásSzerző: Ursus » 2016. augusztus 4., csütörtök 12:24

Én az első félidőt láttam, ott Thiago nagyon jól muzsikált közepén, imádom nézni ahogy jatszik de nekem vele mindig is ugyanazok a kételyeim vannak mint Iscoval, piszok technikás, bármit meg tud csinálni egy meccsen a labdával és oda rúgja ahova meg akinek akarja de nem látom benne azt a szerepet aki uralni tudja a kp-t mint mondjuk Kroos,Modric vagy Iniesta. Ők ketten nekem sokkal inkább futsal játékosok, ami a pálya közepén hasznos mivel nem látsz szinte elpattant labdát tőlük, talppal kezelik meg ilyenek de nem bírják valahogy ezt a modern kp-s szerepet betölteni.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. augusztus 4., csütörtök 11:29

Félig off, de mivel a meccshez tartozik, remélem itt jó lesz. Thiago hogy játszott? Én nem bírtam fennmaradni a meccs miatt, de ha ő jól tolta, lehet visszanézem. Aki látta, az pár sort tudna írni róla? :)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 4., csütörtök 11:26

realistahuni írta:
Reggel láttam az összefoglalót. Gondoltam megnézem ki lőtte a gólt. Megy a helyzet, magas feka srác meg bevágja a semmiből. Hirtelen nem tudtam ki az, először azt hittem Casemiro leadott pár kilót, aztán nézem, 23-as mezszám. Na ne szivassatok
Kb. mint mikor Khedira szólózott a barca ellen, vagy Altintop beforgatta Iniestat. :mrgreen:
Szerintem léteznek párhuzamos univerzumok. :wtf:
Mondjuk Khedira minden esetben suta volt, addig a töröktől és Danilotól láttunk már ehhez hasonló szép dolgokat a karrierjük során.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2016. augusztus 4., csütörtök 11:20

az elején azért a bajorok eléggé lenyomtak minket erőből. Igazából ez is döntötte el a meccset, kevesebbet cseréltek, és az elején kihajtották magukat. De ez persze másodlagos. Mint írtátok, a két körülményes (Rodriguez és Morata) alaposan akasztották a játékunkat. Egyikőjüknek sem ízlett az agresszív letámadás, márpedig az elején azt nyeltük. Nekem amúgy tetszett Öde, szép dolgokat húzott meg, nagyon jó barátságban van a labdával. Muszáj kölcsönadni, mert szintet kell lépjen, hétről hétre magasabb szinten kell játsszon. Még lehet belőle valaki.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. augusztus 4., csütörtök 10:27

Reggel láttam az összefoglalót. Gondoltam megnézem ki lőtte a gólt. Megy a helyzet, magas feka srác meg bevágja a semmiből. Hirtelen nem tudtam ki az, először azt hittem Casemiro leadott pár kilót, aztán nézem, 23-as mezszám. Na ne szivassatok
Kb. mint mikor Khedira szólózott a barca ellen, vagy Altintop beforgatta Iniestat. :mrgreen:
Szerintem léteznek párhuzamos univerzumok. :wtf:

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 4., csütörtök 9:51

Reggel láttam az összefoglalót. Gondoltam megnézem ki lőtte a gólt. Megy a helyzet, magas feka srác meg bevágja a semmiből. Hirtelen nem tudtam ki az, először azt hittem Casemiro leadott pár kilót, aztán nézem, 23-as mezszám. Na ne szivassatok :lol:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 4., csütörtök 8:29

danilo kis golt vert azert. 15. probalkozasra bejott hogy ne csuszon le.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Vissza: