Valaki örülni fog a hírnek...!

HozzászólásSzerző: eReMA » 2016. augusztus 4., csütörtök 13:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 4., csütörtök 13:50
Miért jó egy hakni túra a nyáron, amikor egy-egy játékos 20-30-40ezer kilométert utazik? Pénzért.gólvonal írta:De ez miért jó az olasz és spanyol kluboknak. Csak utaztatnák a játékosokot fölöslegesen.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. augusztus 4., csütörtök 13:47
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. augusztus 4., csütörtök 13:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 4., csütörtök 13:40
Pedig egyértelmű. Népszerűsíteni a sorozatot.gólvonal írta:És az mire is jó? Nem értem...Realista24 írta:
Angol hírek szerint néhány BL csoportmeccs Európán kívül lesz lejátszva spanyol és olasz klubok nyomására. Közel-Kelet, USA és Afrika...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 4., csütörtök 13:40
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. augusztus 4., csütörtök 13:38
És az mire is jó? Nem értem...Realista24 írta:
Angol hírek szerint néhány BL csoportmeccs Európán kívül lesz lejátszva spanyol és olasz klubok nyomására. Közel-Kelet, USA és Afrika...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 4., csütörtök 13:20
HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. augusztus 4., csütörtök 12:56
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. augusztus 4., csütörtök 12:41
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 4., csütörtök 12:37
Röviden és tömören: Lewa vakációzik, nincs más. Tök ugyanaz a helyzet, mint itt csak mi leigazoltuk ezt a csodálatos embert, akit Moratanak hívnak és nem bizonyít semmit, bár erre fel is hívta a figyelmet. Na mindegy, ha nem is írtad, de nálam az ilyen játékos nem számottevő.gólvonal írta:Ancelotti minden meccsén kezdő volt, és meccsenként kb. 70-80 perceket játszott. Jaja, úgy számolnak vele, mint Marianoval...Kerlon írta:Biztos jó lehet, ha egy Hamburgban sikerült 109 percet összehoznia. Szerintem még annyira sem számolnak vele, mint mi Marianoval.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. augusztus 4., csütörtök 12:32
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. augusztus 4., csütörtök 12:30
Ancelotti minden meccsén kezdő volt, és meccsenként kb. 70-80 perceket játszott. Jaja, úgy számolnak vele, mint Marianoval...Kerlon írta:Biztos jó lehet, ha egy Hamburgban sikerült 109 percet összehoznia. Szerintem még annyira sem számolnak vele, mint mi Marianoval.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 4., csütörtök 12:28
Szerintem, ha egy Bayernnél valaki komolyan számol egy null kilométeres emberrel, akkor azt komolyan számít. Amúgy nem unod, hogy érdemileg nem szólsz semmihez se hozzá csak fellengzősen, lekezelően beszólogatsz pár embernek? Mi bántja ennyire a kicsi szíved?Zsombor írta:Ez igen. Megemlíti a forma hogy van másik csataruk es annyit ír róla hogy vert hármat egy meccsen es te aki még nem is hallottál róla statok alapján megemlited szarkasztikusan hogy ő aztan értelmes csatár. Amiről szó sem volt. Gratulálok.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 4., csütörtök 12:22
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. augusztus 4., csütörtök 12:21
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. augusztus 4., csütörtök 12:20
Elég nagy esély van rá, hogy ő lesz a cserecsatár. Értelmes-e vagy nem, azt az után kéne eldönteni, hogy láttuk játszani élesben...Kerlon írta:Utána néztem, 21 éves, tavaly a Hmburgban sikerült lehoznia 5 Bundesliga meccset 109 perccel nulla góllal, rúg 3at egy internek bari meccsen és már értelmes csatár.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 4., csütörtök 12:12
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. augusztus 4., csütörtök 12:06
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 4., csütörtök 11:59
Fogalmam sincs, hogy ki az, szóval biztos nagyon értelmes.gólvonal írta:GreenKerlon írta:AS szerint 65 millió emeltük az ajánlatunk Alabaért.Pepet is kérnék cserébe. Kérhetnék Moratat is. Úgy is csak Lewa az egyetlen csatáruk.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem