Rasszista!Veidt írta:Ráadásul van kb 2 tehetséges néger is az akadémiáról, akik már tavaly felkerültek.

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. augusztus 3., szerda 17:33
Rasszista!Veidt írta:Ráadásul van kb 2 tehetséges néger is az akadémiáról, akik már tavaly felkerültek.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. augusztus 3., szerda 17:32
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. augusztus 3., szerda 17:20
HozzászólásSzerző: Bencze » 2016. augusztus 3., szerda 17:05
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 3., szerda 16:57
Ben Arfat se hagyd ki, o szinten Emery keresere vettek meg. Nem lesz konnyu dolga Jesenek, de biztos megkapja a lehetoseget.pheco írta:Ha összeszedi magát, akár még kezdő is lehet. Szerintem benne van egy Matuidi-Verratti-DM-Lucas-Cavani-Jesé kezdő. Viszont ha DM-re a szélen számít Emery, akkor könnyen lehet, hogy padon találja magát Jesé ott is. Főleg, hogy jött a kp-ra a lengyel srác. Szóval úgy néz ki ezt Lucas-szal kell leboxolnia Jesének.Bencze írta:Jese egyebkent azt hiszi, hogy Parizsban tobbet fog jatszani? Vagy van az a penz, amiert leul egy gyengebb csapat padjara egy kevesbe nivos bajnoksagban?
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. augusztus 3., szerda 16:38
Ha összeszedi magát, akár még kezdő is lehet. Szerintem benne van egy Matuidi-Verratti-DM-Lucas-Cavani-Jesé kezdő. Viszont ha DM-re a szélen számít Emery, akkor könnyen lehet, hogy padon találja magát Jesé ott is. Főleg, hogy jött a kp-ra a lengyel srác. Szóval úgy néz ki ezt Lucas-szal kell leboxolnia Jesének.Bencze írta:Jese egyebkent azt hiszi, hogy Parizsban tobbet fog jatszani? Vagy van az a penz, amiert leul egy gyengebb csapat padjara egy kevesbe nivos bajnoksagban?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 3., szerda 16:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 3., szerda 16:31
Emery volt szerintem a döntő tényező. Ő már akarta a Sevillába is.Bencze írta:Jese egyebkent azt hiszi, hogy Parizsban tobbet fog jatszani? Vagy van az a penz, amiert leul egy gyengebb csapat padjara egy kevesbe nivos bajnoksagban?
HozzászólásSzerző: Bencze » 2016. augusztus 3., szerda 16:31
HozzászólásSzerző: kodo » 2016. augusztus 3., szerda 12:42
Ha ez kell egy dominans csapathoz akkor nincs mese. Raiola nagyon jól menedzseli azert ennyi az ara, ezzel nem lehet mit kezdeni. Alternativa nincs, Kante eluszott, Sissoko max cserének jó, Verratti pedig épp most hosszabbított.R.M.C.F írta:De az ára elgondolkodtat.....sok. Ennyit senkiért sem szabad adni. Ez ostobaság.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 3., szerda 12:36
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. augusztus 3., szerda 12:34
Aki a kicsit nem becsuli... En inkabb bizom olyan jatekosban, aki kis csapatban is harcol, kuzd, odateszi magat, edzeseken is,rossz igazolas nem lehet aki el hal a fociert es gyozni akar. Nekem erre a legjobb pelda Navas es CR. Nem vitas, profi mind, azert van ott ahol, de aki csak a Real Madridban vagy mas nagy klubban hajtana, mert azert megeri, olyan nem kell. Persze forditva is elsulhet, hogy eleri a Real Madrid szintet es visszaesik (pl.: Lass, James meg a tobbi...)ateeemadrid írta:Azért más kategória nyomorékokkal focizni 1 kieső PL csapatban, mint franciaként Zidane-nal egy Real Madridba. Szerintem ebből felesleges kiindulni, hülye lenne nem kurva sokat melózni, ha esetleg nálunk köt ki.wxyz írta:Lusta játékos, Newcastleben sok gond volt vele, edzéseken sokat alibizik, nem minden meccsen teszi oda magát rendesen. Jobb lenne elfelejteni a leigazolását.
Én amúgy egyáltalán nem bánnám ha érkezne, fizikuma meg sebessége elég jónak tűnik, szerintem fontos lenne még 1 ilyen karakter a kpnkra. Persze nem 1 Pogba kategória, de valaki mindenképpen kell, Sissokonál meg sok jobb opció szerintem jelenleg nem nagyon van.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 3., szerda 12:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 3., szerda 12:28
Alap, ezt arra az esetre írtam, ha a kolumbiai szépfiú marad a madridi padon.Kerlon írta:Szerintem Asensiot nem szabad már elengedni. Szélen is jó alternatíva és a középpályán is. James és Jesé játékperceit neki kéne szánni. PLusz, ha kiesik Bale vagy C, akkor a helyükön is hasíthatna.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 3., szerda 12:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 3., szerda 12:17
+1RealRaúl77 írta:A fiatalokat kölcsön kell adni, amíg nincsenek olyan szinten, hogy megfelelô játékpercet kapjanak itt is. Elég csak összehasonlítani Jesé ill. Carvajal, Casemiro és LV esetét.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2016. augusztus 3., szerda 12:11
HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. augusztus 3., szerda 12:04
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. augusztus 3., szerda 11:33
aztat én nemtudom,de nem is érdekelnumberone1 írta:Azt nem tetted hozza, h Perez szereti a negereket.![]()
Ha jon Sissoko, akkor az biztos Zizou keresere.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2016. augusztus 3., szerda 11:32
Az EB előtt a földön nem volt ember, akinek eszébe jutott volna a leigazolása. Sztem ez tény. Akkor most megint jön valaki, aki az EB-n nem rúgta ki a gyepet?Persze nem 1 Pogba kategória, de valaki mindenképpen kell, Sissokonál meg sok jobb opció szerintem jelenleg nem nagyon van.
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem