Amúgy örülök, legalább egy.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 6., szombat 20:50
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. augusztus 6., szombat 20:40
d.gergo írta:Le lehet amúgy ezt valahogyan olvasztani a mezről teljesen? Az egyik Alis mezemről mosásban levált a felirat hátul, de csak a fél réteg, szóval a dizájnos betűk helyett teli fekete a Marcelo #12, az meg elég ocsmány úgyRealista24 írta:Kíváncsi vagyok amúgy, mert még ketten a fórumról rendeltek ugyanettől a kínaitól, hogy nekik is el lett-e rontva...mert tényleg nem látok benne logikát, hogy a logó új, a betűtípus a régi.![]()
Remélem a többieké rendben lesz.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. augusztus 6., szombat 20:37
köszi, nagyon csábít az a csukaMarci77 írta:Szerintem a nike oldaláról is simán rendelheted,abban az árban már úgyis ingyen khozzák,1 hét alatt megjön. Már rendeltem párszor onnan. Tippre amúgy rapcityben lesz megjelenés napján. Legalábbis szokott.csabi* írta:aj xxxi eléggé utos lett, főleg bulls színekben.
mo.-ra mikor várható? vagy a környező országokban esetleg van ahova hamarabb érkezik?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. augusztus 6., szombat 16:50
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. augusztus 6., szombat 14:27
Szerintem a nike oldaláról is simán rendelheted,abban az árban már úgyis ingyen khozzák,1 hét alatt megjön. Már rendeltem párszor onnan. Tippre amúgy rapcityben lesz megjelenés napján. Legalábbis szokott.csabi* írta:aj xxxi eléggé utos lett, főleg bulls színekben.
mo.-ra mikor várható? vagy a környező országokban esetleg van ahova hamarabb érkezik?
HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. augusztus 6., szombat 14:02
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 3., szerda 15:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 3., szerda 14:33
Szerintem alatta mindenképpen látszani fog valami körvonal.d.gergo írta:Le lehet amúgy ezt valahogyan olvasztani a mezről teljesen? Az egyik Alis mezemről mosásban levált a felirat hátul, de csak a fél réteg, szóval a dizájnos betűk helyett teli fekete a Marcelo #12, az meg elég ocsmány úgyRealista24 írta:Kíváncsi vagyok amúgy, mert még ketten a fórumról rendeltek ugyanettől a kínaitól, hogy nekik is el lett-e rontva...mert tényleg nem látok benne logikát, hogy a logó új, a betűtípus a régi.![]()
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2016. augusztus 3., szerda 14:30
Le lehet amúgy ezt valahogyan olvasztani a mezről teljesen? Az egyik Alis mezemről mosásban levált a felirat hátul, de csak a fél réteg, szóval a dizájnos betűk helyett teli fekete a Marcelo #12, az meg elég ocsmány úgyRealista24 írta:Kíváncsi vagyok amúgy, mert még ketten a fórumról rendeltek ugyanettől a kínaitól, hogy nekik is el lett-e rontva...mert tényleg nem látok benne logikát, hogy a logó új, a betűtípus a régi.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 3., szerda 14:24
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. augusztus 3., szerda 14:23
JogosRealista24 írta: Szerinted régivel rendeltem, ha bosszankodok miatta? Nekúrjáfel
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 3., szerda 14:19
Szerinted régivel rendeltem, ha bosszankodok miatta? Nekúrjáfelpheco írta:Képeken új számozás volt és mégis régivel küldte? Aliról rendeltem egy mezt, remélem nem járok ígyRealista24 írta:És ideküldik a mezt régi számozással....ggbb![]()
Refund folyamat indulhat...kurvaélet. Pedig amúgy faszán néz ki.
A másik eladó bezzeg jó számozással küldte. Idióta.
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. augusztus 3., szerda 14:18
Képeken új számozás volt és mégis régivel küldte? Aliról rendeltem egy mezt, remélem nem járok ígyRealista24 írta:És ideküldik a mezt régi számozással....ggbb![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 3., szerda 11:21
update: bezzeg a liga logója már az új.Realista24 írta:És ideküldik a mezt régi számozással....ggbb![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 3., szerda 11:10
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. július 30., szombat 12:49
HozzászólásSzerző: Seraf » 2016. július 30., szombat 12:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 30., szombat 12:27
AmatőrSeraf írta:hát ahhoz képest nekem arra, hogy Real Madrid kőkemény 0 találatot dob kide alin is simán találni az első pár oldalon mezek közt...
HozzászólásSzerző: Seraf » 2016. július 30., szombat 12:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 29., péntek 13:18
Ugyanaz mint az ali csak nincs egyezség a Reallal___Samy___ írta:Akkor megvárom, hogy milyenEgyébként miféle oldal ez? Eddig még nem hallottam róla.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem