Èn ebbe nem igazán hiszek.Amint felèpül a francia,neki Zizounál meszeltek.játékperceket is fog kapni bőven szerintem,
Az a semmi tinglitangli+a beszólás hogy ő már "valaki" ZZ-nèl eldöntötte a sorsát...sztm.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 2., kedd 15:03
Èn ebbe nem igazán hiszek.Amint felèpül a francia,neki Zizounál meszeltek.játékperceket is fog kapni bőven szerintem,
HozzászólásSzerző: istimester » 2016. augusztus 2., kedd 15:01
Így igaz és ezzel nagyjából mindent elmondtál.ericco írta: csak rajta fog múlni.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 2., kedd 15:00
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 2., kedd 14:59
Persze hogy nem,de nem is kell,elől bőven megvagyunk,nem fogják Moratat Benz helyett olyan sokat nyomni,ha meg lesèrül a francia,ott lett volna Mariano,(akit èn ez után a felkèszülèsi meccs után nem passzolnèk tovább kölcsönbe,),a kpt meg lehetne faszán forgatni.A kedvencem már itt van.
Pogba nem csatár.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 2., kedd 14:54
A kedvencem már itt van.morientes írta: Elpasszolni hatvan hetvenèrt,felturbozni a lèt,aztán elhozni a kedvencedet.Simán aláirtam volna.
Èn èrtem hogy nem akartak kifizetni a fèregnek 20 milliot zsebbe,csak azt nem hogy mi lett volna ebbe a nagydolog.Sztm Mendesnek is odacsusztattak nèhány èrdekes transferrnèl,cssk azt nem vertèk nagydobra.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 2., kedd 14:53
Elpasszolni hatvan hetvenèrt,felturbozni a lèt,aztán elhozni a kedvencedet.Simán aláirtam volna.Realista24 írta:De ki lett volna a jobb megoldás szerinted, erre nem válaszoltál. Kíváncsi vagyok.ericco írta:Szerintem csak létszámban vagyunk vele előrébb, mint tavaly, de cáfoljon rám. Tényleg.
(még tudok szólni Péreznek.)
HozzászólásSzerző: istimester » 2016. augusztus 2., kedd 14:52
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. augusztus 2., kedd 14:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 2., kedd 14:37
6,5 millát írtak.Ursus írta:Morata bérét többen említitek, nehány hírt leszámítva egyáltalán nem hivatalos hogy 7 milla körül fog kapni évente, vagy az új szerzodeseben már ez az összeg szerepel? Vagy ez annyira tuti hogy ha visszajönnek az USA túráról alá is fogja írni?
HozzászólásSzerző: Ursus » 2016. augusztus 2., kedd 14:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 2., kedd 14:32
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 2., kedd 14:32
Most kivételesen egyet kell értsek. Morata képességű játékos egy rakás van, akik épp nem felkapottak, így olcsóbbak is. Aki ért hozzá, simán talál ilyen játékost. De megértem, hogy a vezetőségnek kell a saját nevelés, aki 4 sarokra született a Bernabeutól, de ez ismét nem igazán sportszakmai döntés.Hát de most nem?
Félre értettél. Azt írtam, hogy a fizuját is megemelték, ha igazak a hírek. A sajtóban csak Auba neve jelent meg, aki drágább lett volna.De azt írtad, hogy a hírek alapján lett volna jobb megoldás, én erre vagyok kíváncsi, hogy mit olvastál, amit én nem.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 2., kedd 14:26
Hát de most nem? Nincsen időm nézni őket....ha fizetnének érte akkor ott gugyulnék a meccseken,nézném a videókat ,elemezném őket stb....ott is lenne posztonként 2-3 név az asztalon. Arra mérget vehetnek.Had legyek R.M.C.F picitKonrkét nevet nem tudok írni (ha ez lenne a munkám, tudnék), de tuti van egy rakat csatár, aki képességekben van olyan jó, mint Morata, és nem kell neki évente nettó 7 milliót fizetni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 2., kedd 14:21
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 2., kedd 14:15
Had legyek R.M.C.F picitRealista24 írta:De ki lett volna a jobb megoldás szerinted, erre nem válaszoltál. Kíváncsi vagyok.
(még tudok szólni Péreznek. )
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 2., kedd 14:00
De ki lett volna a jobb megoldás szerinted, erre nem válaszoltál. Kíváncsi vagyok.ericco írta:Szerintem csak létszámban vagyunk vele előrébb, mint tavaly, de cáfoljon rám. Tényleg.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 2., kedd 13:56
HozzászólásSzerző: cart » 2016. augusztus 2., kedd 13:44
Ki lenne jobb? Egy 30 éves Gameiro 30 millió volt, Milik 25. Ahhoz képest morata 10-ért jó szerintem. Még jövőre is el lehet adni 50 körül ha egy gyengébb szezont hoz akkor is...ericco írta:10 milliót buktunk azon, hogy visszahoztuk őt Torinóból, ráadásul a fizuját is durván megemelték, ha igazak a hírek. Szerintem olcsóbb és jobb megoldás is létezett volna, de mindegy, úgyse mi döntünk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 2., kedd 13:35
Melyik lett volna az olcsóbb és jobb megoldás?ericco írta:10 milliót buktunk azon, hogy visszahoztuk őt Torinóból, ráadásul a fizuját is durván megemelték, ha igazak a hírek. Szerintem olcsóbb és jobb megoldás is létezett volna, de mindegy, úgyse mi döntünk.
Tényként kezelitek, mintha a jövőbe látnátok. Elfelejtitek, hogy nem nímandok ülnek már a szakmai stábban, ahol ilyeneket meg lehetett csinálni.Ott van, amit lejjebb is említettek, 3x a padon találja magát egymás után, máris hisztizni fog, és semmit sem fog hozzátenni a csapat játékához, ha beáll. Én inkább ilyen Chicharito-féle megoldást részesítettem volna előnyben.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. augusztus 2., kedd 13:31
Ha 1-2 meccsen lesz csak jó, a maradék 20-25 meccsen (mert kb annyit fog szerintem játszani) nem, azzal előrébb nem leszünk.pheco írta:Nem bírtam soha Moratat, de azért fejlődött elég sokat. Bayern ellen is szépet alakított tavasszal. Tavaly ellenünk oda-vissza gól, Barca elleni döntőben gól. Ha ilyet hozna nálunk is, akkor nem szidnánk annyira szerintem. Más kérdés, hogy ha nálunk elcsetlik-botlik egy helyzetet, amikor Cének is leadhatná, akkor ott vége a karrierjének![]()
Örülnék neki, ha eladnánk, főleg 70M körül, de megpróbálom nem előre szidni.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem