Ziro?

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. augusztus 8., hétfő 21:47
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. augusztus 8., hétfő 21:25
Na, mesélj, mi nem tiszta, beszéljük átgólvonal írta:Mr. Robot
Na jó, ez már követhetetlen...
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. augusztus 8., hétfő 12:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 7., vasárnap 6:41
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Értem, meg tetszik is, de annyira szánalmas hogy Rachelnek mindenhez köze van, csak mert nála van a puncinmate írta:Nem tom, nekem ez tetszett.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Innen viszont nagyon könnyen el lehet kúrni azzal, hogy Mike nem köp és valahogy eltüntetik Gallot. Nagyon kellett a sorozatnak ez a börtönös fordulat egyébként. Ok, nem HoC szintű dráma, de ezzel még mindig szórakoztató tudott maradni, megújult kicsit.
Amik hiányoznak eddig 4 rész alapján, a menő, lassított, zenés, hatásvadász jelenetek, ahogy fújja Louis haját a szél![]()
Mr Robotot meg senki nem néz?
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. augusztus 6., szombat 22:49
Arra csak később jut időm, de mindenképpen. Nekem tetszett a koncepció.P. Krisz írta:Preachert nézzed Máté , lement az évadzáró .
Igaz, hogy a közepe leült kicsit , viszot a végét nagyon odatették.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. augusztus 6., szombat 22:45
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. augusztus 6., szombat 22:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 6., szombat 22:10
Remelem mert ez olcsó fordulat volt.nmate írta:Én már ezt az évadot sem hoztam volna, de sikerült felrázniuk a sorozatot. Az új rész is nagyon jó volt.h3x0r írta:Suits 7. evad berendelve
6x4
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Végre, egy értelmes fordulat, nem annyira sablonos. Kíváncsi vagyok Mike hogyan oldja meg ezt a cellatársával. Remélem tökös dolgot találtak ki a forgatókönyvírók, nem valami csilivili hálivúdi módszert.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. augusztus 4., csütörtök 10:17
Én már ezt az évadot sem hoztam volna, de sikerült felrázniuk a sorozatot. Az új rész is nagyon jó volt.h3x0r írta:Suits 7. evad berendelve
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. augusztus 4., csütörtök 9:43
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. augusztus 4., csütörtök 9:28
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. augusztus 2., kedd 21:50
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. augusztus 2., kedd 21:20
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Isten milyen jó volt már, röhögött rajta, hogy a csávó elvesztette a tökeitP. Krisz írta:Embertelen .![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az első 15 perc után azt gondoltam , meh... ezt betenni évadzárónak ? Utána pedig olyat nyújtott baszki , látni kell .
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. augusztus 2., kedd 21:11
Jelen.kelemen.istvan írta:A The Last Ship 3. Évada még mindig tökéletes kikapcsolódást nyújt a fülledt nyári estékre. Valaki nézi még rajtam kívül?
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. augusztus 2., kedd 19:08
Az az a harcolós/motorozós? Ősszel néztem még a trailert, meg pár percet belenéztem, de nem fogott meg.V. Mester 77 írta:Into the Badlands. Vki? Még nem sikerült eldöntenem, h marad vagy megy
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. augusztus 2., kedd 16:59
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. augusztus 2., kedd 15:00
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. augusztus 2., kedd 14:55
Milyen lett?P. Krisz írta:Preacher
Hát ... erre nem számítottam.![]()
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2016. augusztus 2., kedd 14:52
Yes.Realista24 írta:Suits, senki?
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. augusztus 2., kedd 14:44
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem