Jobban nem tudom elmagyarázni. A lényeg, hogy kiegészítőnek drága és nem is elég jó. Aztán lehet a stáb tényleg megnézett egy rakás lehetőséget, osztottak, szoroztak, és Morata lett a legjobb megoldás. De erre kicsi esélyt látok. Inkább az van, hogy visszahozták, mert olcsóbb volt az opciónak köszönhetően, mint a piaci ára, és ha már itt van, spanyol, meg saját nevelés, kapjon legalaább egy évet. Ezzel csak az a gond, hogy ha Benzema lesérül, vagy megunja, Morata nem húz ki minket a csávából, de cserébe jó magas a fizuja.
Hát de most nem?
Most kivételesen egyet kell értsek. Morata képességű játékos egy rakás van, akik épp nem felkapottak, így olcsóbbak is. Aki ért hozzá, simán talál ilyen játékost. De megértem, hogy a vezetőségnek kell a saját nevelés, aki 4 sarokra született a Bernabeutól, de ez ismét nem igazán sportszakmai döntés.
De azt írtad, hogy a hírek alapján lett volna jobb megoldás, én erre vagyok kíváncsi, hogy mit olvastál, amit én nem.
Félre értettél. Azt írtam, hogy a fizuját is megemelték, ha igazak a hírek. A sajtóban csak Auba neve jelent meg, aki drágább lett volna.