Örülnék neki, ha eladnánk, főleg 70M körül, de megpróbálom nem előre szidni.
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. augusztus 2., kedd 13:23
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 2., kedd 13:22
Szerinted még itt lenne, ha nem spanyol lenne, ráadásul saját nevelés? Semmi köze a "tehetésgének" ahhoz, hogy a keret tagja. Szerintem.Realista24 írta:Szerintem semmi köze a spanyolosításhoz, mert abból vannak itt elegen. Vagyis lennének, ha akarnák.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 2., kedd 13:12
Szerintem semmi köze a spanyolosításhoz, mert abból vannak itt elegen. Vagyis lennének, ha akarnák.ericco írta:Moratáról van szó? Akinek olyan kecses a mozgása, mint egy részeg gorillának? Normális világban sehol sem szabadna lennie a gyereknek. Az ügynöke valamit nagyon tudhat, mert már a Castillában a kitudjahonnan előkukázott Joselu is jobb volt, mégis kell a kluboknak. A Juvéban sem volt alapember, és ha a vezetőség nem lenne ennyire spanyolosítás mániás, már rég eladták volna jó kis haszonnal.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 2., kedd 13:07
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 2., kedd 12:41
realistahuni írta:Azt már kár alapul venni, hogy milyen a volt tavaly a Juvéban mert a Juve teljesen más stílusban játssza a focit mint mi. Az első madridi évéhez képest meg nem kicsit fejlődött, ez szerintem nem lehet vita tárgya.Nem két meccsből alkotok véleményt.
Arról hogy mennyit adnának érte és miért nem adjuk el meg végképp nem tehet.
Majd meglátjuk élesben, de szerintem messze nem olyan rossz csatár ő mint aminek be van állítva itt.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 2., kedd 12:35
Ismét nem igazolunk a KP-ra?AS: A Real Madrid hamarosan hivatalos ajánlatot tehet Sissokóért.
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. augusztus 2., kedd 12:11
Tudok jobbat...Sergio Aguero fianak a nagyapja Maradona...a keresztapja meg Messi....no pressure boy.MorataMartin írta:Tudtátok hogy R. Drenthe nagybátyja Edgar Davids és az unokatestvére Wijnaldum?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 2., kedd 12:10
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 2., kedd 11:59
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 2., kedd 11:48
meg azt is, hogy Eder a legnagyobb királyMorataMartin írta:Tudtátok hogy R. Drenthe nagybátyja Edgar Davids és az unokatestvére Wijnaldum?
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2016. augusztus 2., kedd 11:45
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 2., kedd 11:08
Igen?PSG ellen jól játszott amúgy is,
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. augusztus 1., hétfő 23:11
Azt már kár alapul venni, hogy milyen a volt tavaly a Juvéban mert a Juve teljesen más stílusban játssza a focit mint mi. Az első madridi évéhez képest meg nem kicsit fejlődött, ez szerintem nem lehet vita tárgya.Nem két meccsből alkotok véleményt.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 1., hétfő 22:46
realistahuni írta:Ezt így két meccsből meg egy tetszőleges kontextusban kiragadt nyilatkozatból ne állapítsátok már meg. Ha szezon közben lennénk és tényleg ez lenne a helyzet még megérteném de így...Ha Morata marad,az vitát és feszültséget fog generálni,mivel a tag egy problémás alkat. Dumál,duruzsol....többnek hiszi magát mint aki. Ezt tudjuk....ebből probléma lesz.
Nem fogadja el a padot,duzzogni fog.....és nem fog hajtani ha csereként beteszik,hanem játssza a sértődött "világsztárt".
Nem tudom mit ártott csóri gyerek hogy a fórum 90 százaléka már most a halál f@szára küldené. PSG ellen jól játszott amúgy is, Chelsea ellen már nem, szerintem várjunk még ezzel...
HozzászólásSzerző: Bencze » 2016. augusztus 1., hétfő 22:43
A nyilatkozataibol kiderul, hogy mit is kepzel magarol es a palyan sem mutat egy cseppnyi alazatot. 75 millas ajanlatok repkednek erte, hulyenek is megeri eladni. Bar a BL-ben kell legalabb 4 sajatnevelesu jatekos, lehet letszam miatt itt ragadrealistahuni írta:Ezt így két meccsből meg egy tetszőleges kontextusban kiragadt nyilatkozatból ne állapítsátok már meg. Ha szezon közben lennénk és tényleg ez lenne a helyzet még megérteném de így...Ha Morata marad,az vitát és feszültséget fog generálni,mivel a tag egy problémás alkat. Dumál,duruzsol....többnek hiszi magát mint aki. Ezt tudjuk....ebből probléma lesz.
Nem fogadja el a padot,duzzogni fog.....és nem fog hajtani ha csereként beteszik,hanem játssza a sértődött "világsztárt".
Nem tudom mit ártott csóri gyerek hogy a fórum 90 százaléka már most a halál f@szára küldené. PSG ellen jól játszott amúgy is, Chelsea ellen már nem, szerintem várjunk még ezzel...
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. augusztus 1., hétfő 22:40
Ezt így két meccsből meg egy tetszőleges kontextusban kiragadt nyilatkozatból ne állapítsátok már meg. Ha szezon közben lennénk és tényleg ez lenne a helyzet még megérteném de így...Ha Morata marad,az vitát és feszültséget fog generálni,mivel a tag egy problémás alkat. Dumál,duruzsol....többnek hiszi magát mint aki. Ezt tudjuk....ebből probléma lesz.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2016. augusztus 1., hétfő 22:39
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. augusztus 1., hétfő 22:05
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 1., hétfő 21:25
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2016. augusztus 1., hétfő 21:20
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem