Taktikai háború (Legyél Xabi)
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
Többiek is részt vesznek majd az előszezonon, Madridban. Pintus majd ott kihajtja a belüket.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

akkor a hírek szerint: navas, pepe, modric, kroos, bale, benzema, ronaldo sem lesz a szuperkupa döntőn. végülis csak 7 játékos a kezdő 11ből.
ramosban nincs 1 játékperc sem az előszezonban, jamesben úgyszintén, isco pedig vagy távozik vagy nem, de sérülésről is olvasni.
ez mi?
kiko; carvajal, varane, ramos, marcelo; isco, casemiro, kovacic, asensio; mariano, morata
lucast nem raknám kezdőbe, csereként sokkal hasznosabb. isco-james kb teljesen mindegy melyik játszik..
egyékbént volt már valaha ilyen előszezonja a csapatnak? ennyire csonka? úgy meccsekben, mint játékosokban? szerintem nem. hát összvissz 3 felkészülési meccset tolunk 1 hét leforgása alatt. navas,pepe,coentrao,ronaldo, egyáltalán nem vesznek részt a nyári felkészülésben (alapozás, előszezon, meccsek, semmi) ramos, kroos, modric, bale 0 játékperccel lehoznak egy előszezont. benzema 45 perc játékkal. én ilyen sovány felkészülésre nem emlékszem.
ramosban nincs 1 játékperc sem az előszezonban, jamesben úgyszintén, isco pedig vagy távozik vagy nem, de sérülésről is olvasni.
ez mi?

kiko; carvajal, varane, ramos, marcelo; isco, casemiro, kovacic, asensio; mariano, morata
lucast nem raknám kezdőbe, csereként sokkal hasznosabb. isco-james kb teljesen mindegy melyik játszik..
egyékbént volt már valaha ilyen előszezonja a csapatnak? ennyire csonka? úgy meccsekben, mint játékosokban? szerintem nem. hát összvissz 3 felkészülési meccset tolunk 1 hét leforgása alatt. navas,pepe,coentrao,ronaldo, egyáltalán nem vesznek részt a nyári felkészülésben (alapozás, előszezon, meccsek, semmi) ramos, kroos, modric, bale 0 játékperccel lehoznak egy előszezont. benzema 45 perc játékkal. én ilyen sovány felkészülésre nem emlékszem.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Asensio már debütált tavaly is.Realista24 írta:A hírek szerint Karim egy félidőt fog kapni, Morata végig fent lesz, Asensio és Sergio Diaz pedig debütálni fognak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A hírek szerint Karim egy félidőt fog kapni, Morata végig fent lesz, Asensio és Sergio Diaz pedig debütálni fognak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Úgy gondolkodtam, hogy még azok sem kerülnének kezdőbe akik akkor jönnek vissza. Ramos és Modric pl. Kova és Lucas szinte nem is játszott az eb-n, szóval ők mehetnénekpalesz77 írta:Modric serult? Ha nem, akkor o is a spanyokokkal csatlakozik gondolom, ugyhogy adott esetben kezdhet o iswZoLee7 írta:Kikuldhetunk egy Kiko, Carvajal, Varane, Nacho, Marcelo, Lucas, Kova, Casemiro, Isco, Morata, Benzema sort...boven jo lehet
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Erre gondoltam.Sierra írta:Ugyanaz lesz, mint náluk, igazolhatunk, csak nem regisztrálhatjuk őket.lestat írta:Na az a transfer bann is kivancsi vagyok milyen lesz...ha olyan mint a Barcanak nincs gond.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Danke Toni
Zinedine Zidane

Ugyanaz lesz, mint náluk, igazolhatunk, csak nem regisztrálhatjuk őket.lestat írta:Na az a transfer bann is kivancsi vagyok milyen lesz...ha olyan mint a Barcanak nincs gond.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Modric serult? Ha nem, akkor o is a spanyokokkal csatlakozik gondolom, ugyhogy adott esetben kezdhet o is.wZoLee7 írta:Kikuldhetunk egy Kiko, Carvajal, Varane, Nacho, Marcelo, Lucas, Kova, Casemiro, Isco, Morata, Benzema sort...boven jo lehet
Pogba kaliberek nem fognak fel evet kihagyni, plusz Ardahoz hasonloan nalatok is lehet olyan, hogy az uj igazolas nem kapja el a fonalat, akkor meg Zidane nem fogja marcius kornyeken mar probalgatni, hogy jatekba jojjon - lasd Kova. Ugyhogy 17/18 telen nem hiszem, hogy komolyan tudtom erositeni majd, ha szukseges lesz.lestat írta:Na az a transfer bann is kivancsi vagyok milyen lesz...ha olyan mint a Barcanak nincs gond.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mármint?lestat írta:Na az a transfer bann is kivancsi vagyok milyen lesz...ha olyan mint a Barcanak nincs gond.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Na az a transfer bann is kivancsi vagyok milyen lesz...ha olyan mint a Barcanak nincs gond.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Nincs rossz csapatunk amúgy. Pár folt van csak, meg talán James problémája. Egy a baj az idei nyárral, hogy jövôre nem lesz. Ha nem lenne a transfer bann, semmi gond nem lenne ezzel a kerettel.Toti írta:nem a létszám a lényeg sztem.Realista24 írta: Amúgy sem értem mi a gond, 80%-os csapatunk lesz nagyjából.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem is létszámra értettem.Toti írta:nem a létszám a lényeg sztem.Realista24 írta: Amúgy sem értem mi a gond, 80%-os csapatunk lesz nagyjából.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nem a létszám a lényeg sztem.Realista24 írta: Amúgy sem értem mi a gond, 80%-os csapatunk lesz nagyjából.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Ez most komoly?
Ember, ez egyetlen meccs, sőt, jó hogy nem kesőbb van, mert akkor tuti betettek volna még egy felkészülésit.
Ember, ez egyetlen meccs, sőt, jó hogy nem kesőbb van, mert akkor tuti betettek volna még egy felkészülésit.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
És még ott van a kolumbiai betyár is.wZoLee7 írta:Ugyan mar mit szamit az eb, a spanyoljaink, Benzema, Kova, Casemiro, Varane es Marcelo nem lehet faradt miatta.
Kikuldhetunk egy Kiko, Carvajal, Varane, Nacho, Marcelo, Lucas, Kova, Casemiro, Isco, Morata, Benzema sort...boven jo lehet

Nem lesz gond a kezdővel, kérdés, hogy a mentalitás milyen lesz, mert a Sevilla komolyan fogja venni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Szebb lesz egy aranylabdával (is)Realista24 írta:Nekem azért, hogy a Bernabéu trófea terme még szebb legyen, de hát kinek mi...

Kell minden kupa nem is arról van szó, csak remélem hogy ezek megszerzése nem hat ki károsan a fontosabb célok elérésére, mint pl. a bajnoki cím.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ugyan mar mit szamit az eb, a spanyoljaink, Benzema, Kova, Casemiro, Varane es Marcelo nem lehet faradt miatta.
Kikuldhetunk egy Kiko, Carvajal, Varane, Nacho, Marcelo, Lucas, Kova, Casemiro, Isco, Morata, Benzema sort...boven jo lehet
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nekem azért, hogy a Bernabéu trófea terme még szebb legyen, de hát kinek mi...Anthony írta: Csak azért kellene a szuperkupa, a klub vb meg a Bernabeu kupa, hogy Roncinak több legyen a neve mellett év végére
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A gond az, hogy EB meg VB évben későbbre kellene tenni. De végülis ez van, húzzák be ha tudják, ha nem akkor meg nem, engem annyira nem hat meg.
Csak azért kellene a szuperkupa, a klub vb meg a Bernabeu kupa, hogy Roncinak több legyen a neve mellett év végére
Csak azért kellene a szuperkupa, a klub vb meg a Bernabeu kupa, hogy Roncinak több legyen a neve mellett év végére

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nagyjából minden évben ugyanakkor vanAnthony írta:Csesszék meg a szuperkupát, jó hogy nem teszik EB után júliusra![]()
A felállás mindegy is, majd bizonyíthat Morata, James, Isco, mutassák meg mit tudnak.

Amúgy sem értem mi a gond, 80%-os csapatunk lesz nagyjából.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema