Ismét nem igazolunk a KP-ra?AS: A Real Madrid hamarosan hivatalos ajánlatot tehet Sissokóért.

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 2., kedd 12:35
Ismét nem igazolunk a KP-ra?AS: A Real Madrid hamarosan hivatalos ajánlatot tehet Sissokóért.
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. augusztus 2., kedd 12:11
Tudok jobbat...Sergio Aguero fianak a nagyapja Maradona...a keresztapja meg Messi....no pressure boy.MorataMartin írta:Tudtátok hogy R. Drenthe nagybátyja Edgar Davids és az unokatestvére Wijnaldum?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 2., kedd 12:10
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 2., kedd 11:59
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 2., kedd 11:48
meg azt is, hogy Eder a legnagyobb királyMorataMartin írta:Tudtátok hogy R. Drenthe nagybátyja Edgar Davids és az unokatestvére Wijnaldum?
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2016. augusztus 2., kedd 11:45
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 2., kedd 11:08
Igen?PSG ellen jól játszott amúgy is,
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. augusztus 1., hétfő 23:11
Azt már kár alapul venni, hogy milyen a volt tavaly a Juvéban mert a Juve teljesen más stílusban játssza a focit mint mi. Az első madridi évéhez képest meg nem kicsit fejlődött, ez szerintem nem lehet vita tárgya.Nem két meccsből alkotok véleményt.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 1., hétfő 22:46
realistahuni írta:Ezt így két meccsből meg egy tetszőleges kontextusban kiragadt nyilatkozatból ne állapítsátok már meg. Ha szezon közben lennénk és tényleg ez lenne a helyzet még megérteném de így...Ha Morata marad,az vitát és feszültséget fog generálni,mivel a tag egy problémás alkat. Dumál,duruzsol....többnek hiszi magát mint aki. Ezt tudjuk....ebből probléma lesz.
Nem fogadja el a padot,duzzogni fog.....és nem fog hajtani ha csereként beteszik,hanem játssza a sértődött "világsztárt".
Nem tudom mit ártott csóri gyerek hogy a fórum 90 százaléka már most a halál f@szára küldené. PSG ellen jól játszott amúgy is, Chelsea ellen már nem, szerintem várjunk még ezzel...
HozzászólásSzerző: Bencze » 2016. augusztus 1., hétfő 22:43
A nyilatkozataibol kiderul, hogy mit is kepzel magarol es a palyan sem mutat egy cseppnyi alazatot. 75 millas ajanlatok repkednek erte, hulyenek is megeri eladni. Bar a BL-ben kell legalabb 4 sajatnevelesu jatekos, lehet letszam miatt itt ragadrealistahuni írta:Ezt így két meccsből meg egy tetszőleges kontextusban kiragadt nyilatkozatból ne állapítsátok már meg. Ha szezon közben lennénk és tényleg ez lenne a helyzet még megérteném de így...Ha Morata marad,az vitát és feszültséget fog generálni,mivel a tag egy problémás alkat. Dumál,duruzsol....többnek hiszi magát mint aki. Ezt tudjuk....ebből probléma lesz.
Nem fogadja el a padot,duzzogni fog.....és nem fog hajtani ha csereként beteszik,hanem játssza a sértődött "világsztárt".
Nem tudom mit ártott csóri gyerek hogy a fórum 90 százaléka már most a halál f@szára küldené. PSG ellen jól játszott amúgy is, Chelsea ellen már nem, szerintem várjunk még ezzel...
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. augusztus 1., hétfő 22:40
Ezt így két meccsből meg egy tetszőleges kontextusban kiragadt nyilatkozatból ne állapítsátok már meg. Ha szezon közben lennénk és tényleg ez lenne a helyzet még megérteném de így...Ha Morata marad,az vitát és feszültséget fog generálni,mivel a tag egy problémás alkat. Dumál,duruzsol....többnek hiszi magát mint aki. Ezt tudjuk....ebből probléma lesz.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2016. augusztus 1., hétfő 22:39
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. augusztus 1., hétfő 22:05
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 1., hétfő 21:25
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2016. augusztus 1., hétfő 21:20
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. augusztus 1., hétfő 11:30
Par nap plusz pihenesert cserebe lehet megmenti a szezonjukat, orulok hogy SZAKEMBEREK dolgoznak vegre a klubnal, nem pedig babuk jo penzert...realistahuni írta:Én nem értek hozzá, de ilyen van hogy nem tud regenerálódni a test 3 hét alatt?AS: Pintus tanácsára Bale és Kroos csak 6-án, Pepe pedig csak 10-én kezdi meg az edzést, mivel nincsenek kipihent állapotban.
Vagy egyszerűen túlterhelés van ilyenkor és ez igazából izomsérülés?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 1., hétfő 11:09
Hatalmas lenne egy MOrata Cavani duó.A Sport szerint a PSG továbbra is érdeklődik Morata iránt. 60 millió eurót lennének hajlandóak fizetni a spanyol támadóért.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 1., hétfő 10:51
De 3 ève már nem èrhető el.Coentrao is ott lesz vészhelyzet esetére ha épp elérhető.
HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. augusztus 1., hétfő 10:24
Leginkább a keringésre vonatkozik ez,mint az izmokra,létezik olyan túledzettség is amikor fél év kihagyást javasolnak,nyilván ez rájuk nem vonatkozik,meg nem is áll fent,de sokat számíthat még az a pár nap pihenés,sokkal jobb mint ha elkezdenék megint terhelni őket,az egész szezonukra rányomhatná a bélyegét,nagy pacsi Pintusnak,hogy észrevette és belátta.realistahuni írta:Én nem értek hozzá, de ilyen van hogy nem tud regenerálódni a test 3 hét alatt?AS: Pintus tanácsára Bale és Kroos csak 6-án, Pepe pedig csak 10-én kezdi meg az edzést, mivel nincsenek kipihent állapotban.
Vagy egyszerűen túlterhelés van ilyenkor és ez igazából izomsérülés?
HozzászólásSzerző: kodo » 2016. augusztus 1., hétfő 10:13
Szerintem ha Nacho marad és akkor nem kell igazolni hátra. Coentrao is ott lesz vészhelyzet esetére ha épp elérhető. Általában sose sérültek egyszerre Marcival...morientes írta:+1 csere balbekk ha lèp Nacho.Meg akkor se ártana ha nem.___Samy___ írta:Isco helyett megtartjuk Asensiot, James helyére meg hozunk egy vérbeli középpályást. Szerintem teljesen jó, a többi csapatrész meg készen van.
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem