bla255 írta:Breaking Badet nézem jelenleg, második évadában járok. Igazából a sorozat maga jó, viszont az első évad annyira nem fogott meg, második annál inkább, eleje eléggé izgalmassá sikerült a történetét nézve. Nálam abszolut rendben van.Mythos90 írta:Tudnátok nekem ajánlani valami jó sorozatot? Inkább a dráma, akció az, ami bejön. Ezek voltak a kedvenceim: Lost, Dexter, Prison Break, 24. Jelenleg a Wire és a Breaking Bad között vacilálok. Melyiket lenne érdemesebb elkezdeni?Wire-t nem láttam még. Breaking Badre kb. 8,5-t adnék 10-ből.
A Breaking Bad legnagyobb előnye, hogy míg más sorozatok futnak 1-2 erős évadot aztán fokozatosan leszálló ágba kerülnek, addig ez a sorozat évadról évadra jobb és jobb lesz. Az első évad valóban gyenge, de ez a gyenge évad kellett a sorozat aprólékos felépítéséhez. A maga nemében párját ritkító sorozat, még nem néztem végig, de ha marad ez a tendencia, hogy évadról évadra jobb lesz, vagy az 5. évad legalább olyan jó lesz, mint a 4., akkor számomra ez lesz a top1.