Olyan 2-3 másodpercet tisztán siet a hang.... Nagyon élvezetes nézni a meccset...

Meglepődök nagyon a történteken....

Na most lehetett hallani, hogy visszacsúsztatják a hangot, Hajdú B. kétszer "elmondta" ugyanazt

28 perc alatt észrevették legalább

HozzászólásSzerző: ferni » 2016. augusztus 4., csütörtök 21:28
HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. augusztus 4., csütörtök 20:36
Az a Barbosa?Toti írta:és gabigol?Pipita írta:Igen, mondjuk engem csak Gabriel Jesus érdekel majd, kb miatta fogok csak brazil meccseket nézni, amúgy pont nem érdekel az olimpiai foci. Kíváncsi vagyok nagyon a srácra.![]()
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. augusztus 4., csütörtök 20:27
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 4., csütörtök 11:50
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. augusztus 4., csütörtök 11:48
és gabigol?Pipita írta:Igen, mondjuk engem csak Gabriel Jesus érdekel majd, kb miatta fogok csak brazil meccseket nézni, amúgy pont nem érdekel az olimpiai foci. Kíváncsi vagyok nagyon a srácra.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. augusztus 4., csütörtök 11:46
Gondolom nem is észérvek vezérelték a döntéshozókat.kanye írta:Olvasva a cikkeket a kinti körülményekről, nem tudom hogy kinek az ötlete volt a brazil kuplejárba olimpiát rendezni, de őt se az eszéért szeretik.
Igen, mondjuk engem csak Gabriel Jesus érdekel majd, kb miatta fogok csak brazil meccseket nézni, amúgy pont nem érdekel az olimpiai foci. Kíváncsi vagyok nagyon a srácra.Toti írta:megnéztem a brazilok keretét az olimpiára, hát bizony ez jobban és igéretesebbnek néz ki, mint a "felnőtt" copa csapat.
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. augusztus 4., csütörtök 11:15
HozzászólásSzerző: kanye » 2016. augusztus 3., szerda 20:23
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2016. augusztus 2., kedd 13:26
HozzászólásSzerző: Tádám » 2016. július 31., vasárnap 23:15
mégiscsak madridom.hu...ferni írta:Nagyon jó lett az interjú, viszont ezek a Realos kérdések a vêgére már viccesek lettek...Tádám írta:Berki Krisztiánnal készítettem interjút az olimpia előtt.
Ha ráértek egy kicsit, szerintem érdekes: http://madridom.hu/?p=89995![]()
Értem, hogy kellett, hogy vmennyire passzoljon az oldalhoz, de a vêgén már jót mosolyogtam rajtuk![]()
Amúgy köszönjük az interjút, sikerült egy olyan embert is találni, akinek tényleg példaértékű az eddigi pályafutása és akivel szimpatizálok is, szóval nagy örömmel olvastam.
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. július 31., vasárnap 21:21
Nagyon jó lett az interjú, viszont ezek a Realos kérdések a vêgére már viccesek lettek...Tádám írta:Berki Krisztiánnal készítettem interjút az olimpia előtt.
Ha ráértek egy kicsit, szerintem érdekes: http://madridom.hu/?p=89995
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. július 31., vasárnap 21:02
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2016. július 31., vasárnap 20:29
Te miért nem örülnél neki?BBeno írta:nem tudom miért kell hangoztatni ezt a 2024-es olimpiát... valóban ezt szeretnék vagy ez a kötelességük hogy ezt nyilatkozzák? van egy tippem...
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. július 31., vasárnap 20:17
HozzászólásSzerző: Tádám » 2016. július 31., vasárnap 19:36
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. július 23., szombat 11:23
Sok mindent nagyon nem lehet tenni,vannak olyan országok,ezt mondjuk te is tudod,(USA,Jamaika pl),ahol ez van.Vagy teljesited amit kell,szabályosan ahogy kell,vagy szevasz.Tudom kicsit hülye téma, de tényleg érdekel mi lehet erre megoldás, mert egy Olimpián a legjobbaknak ott a helye és ez nincs jól sztem... és beszélhetnénk bármilyen sportágról.
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. július 22., péntek 23:49
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. július 14., csütörtök 20:30
Valamikor a 7. szakasz kornyeken is egy idiota nezo kolumbiai zaszloval (gondolom Quintana fan lehetettporonty írta:Tuti valami retardált néző szaladgált a motor előtt.
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. július 14., csütörtök 19:02
Felháborító mik vannak... ennek valahogy gátat kell szabni, mert ez már nem normális....poronty írta:Ilyen a világon nincs amúgy, szerencsétlen Froome. Tuti valami retardált néző szaladgált a motor előtt.
HozzászólásSzerző: poronty » 2016. július 14., csütörtök 17:01
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem