Hatalmas lenne egy MOrata Cavani duó.A Sport szerint a PSG továbbra is érdeklődik Morata iránt. 60 millió eurót lennének hajlandóak fizetni a spanyol támadóért.

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 1., hétfő 11:09
Hatalmas lenne egy MOrata Cavani duó.A Sport szerint a PSG továbbra is érdeklődik Morata iránt. 60 millió eurót lennének hajlandóak fizetni a spanyol támadóért.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 1., hétfő 10:51
De 3 ève már nem èrhető el.Coentrao is ott lesz vészhelyzet esetére ha épp elérhető.
HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. augusztus 1., hétfő 10:24
Leginkább a keringésre vonatkozik ez,mint az izmokra,létezik olyan túledzettség is amikor fél év kihagyást javasolnak,nyilván ez rájuk nem vonatkozik,meg nem is áll fent,de sokat számíthat még az a pár nap pihenés,sokkal jobb mint ha elkezdenék megint terhelni őket,az egész szezonukra rányomhatná a bélyegét,nagy pacsi Pintusnak,hogy észrevette és belátta.realistahuni írta:Én nem értek hozzá, de ilyen van hogy nem tud regenerálódni a test 3 hét alatt?AS: Pintus tanácsára Bale és Kroos csak 6-án, Pepe pedig csak 10-én kezdi meg az edzést, mivel nincsenek kipihent állapotban.
Vagy egyszerűen túlterhelés van ilyenkor és ez igazából izomsérülés?
HozzászólásSzerző: kodo » 2016. augusztus 1., hétfő 10:13
Szerintem ha Nacho marad és akkor nem kell igazolni hátra. Coentrao is ott lesz vészhelyzet esetére ha épp elérhető. Általában sose sérültek egyszerre Marcival...morientes írta:+1 csere balbekk ha lèp Nacho.Meg akkor se ártana ha nem.___Samy___ írta:Isco helyett megtartjuk Asensiot, James helyére meg hozunk egy vérbeli középpályást. Szerintem teljesen jó, a többi csapatrész meg készen van.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. augusztus 1., hétfő 9:55
Én nem értek hozzá, de ilyen van hogy nem tud regenerálódni a test 3 hét alatt?AS: Pintus tanácsára Bale és Kroos csak 6-án, Pepe pedig csak 10-én kezdi meg az edzést, mivel nincsenek kipihent állapotban.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 1., hétfő 9:20
+1 csere balbekk ha lèp Nacho.Meg akkor se ártana ha nem.___Samy___ írta:Isco helyett megtartjuk Asensiot, James helyére meg hozunk egy vérbeli középpályást. Szerintem teljesen jó, a többi csapatrész meg készen van.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. augusztus 1., hétfő 9:11
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 1., hétfő 9:04
Ez jo, egesz veletlen James is olyan poszton jatszikRealista24 írta:Na, Asensio olyan mértékű gondolkodásra késztette teljesítményével a vezetőséget, hogy már megint arról írnak, hogy Isconak vagy Jamesnek mennie kell, hogy őt meg tudja Zidane tartani a csapatnál és lehetősége is legyen.
Marianot a fél la liga vinné.
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. augusztus 1., hétfő 8:24
Több mint valószínű. sőt navas is kihagyja.Kercsó írta:Akkor a fent említett 4 személy plusz Benzema kihagyja a szuperkupát?AS: Kroos, Bale és Pepe 31-én állt volna újra munkába Madridban, de máshogy alakultak a dolgok. Mivel a három játékos még nincsen kipihent állapotban Pintus szerint, meghosszabbított vakációt kapnak. Bale és Kroos 6-án, Pepe pedig 10-én (Ronaldóval együtt) tér majd vissza.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 1., hétfő 8:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 1., hétfő 6:34
En pont azt olvasom hogy igenVeidt írta:Benzema még kérdőjeles, nem olyan komoly a sérülése.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. augusztus 1., hétfő 6:33
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. augusztus 1., hétfő 6:23
Akkor a fent említett 4 személy plusz Benzema kihagyja a szuperkupát?AS: Kroos, Bale és Pepe 31-én állt volna újra munkába Madridban, de máshogy alakultak a dolgok. Mivel a három játékos még nincsen kipihent állapotban Pintus szerint, meghosszabbított vakációt kapnak. Bale és Kroos 6-án, Pepe pedig 10-én (Ronaldóval együtt) tér majd vissza.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 31., vasárnap 20:15
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. július 31., vasárnap 14:02
Így van.torjack írta:Nálunk az a poszt nem is sűrűn lesz, a többieknek a kezdőből a 433 inkább fekszik, mint a 4231. Túl sokat kellene áldozni azért, hogy Jamesnek jó legyen. Szűk 2 éve ment neki még Carlónál 442-ben, utána sehol semmi.+ az a poszt,ahol mèg talán ugy ahogy alkotna,ebben a csapatban nincs is.Sőt a legtöbb top csapat nem áll úgy föl.
Nem konkrètan a klasszik 4231-re gondoltam,hanem közvetlen a csatár mögött,mint kolumbiai válogatottban,vagy mint anno Kaká.Utóbbi mondjuk nem igaz szerintem. A 4231 442 még mindig trendi, de 352ben 343ban is használható lenne.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 31., vasárnap 14:00
Utóbbi mondjuk nem igaz szerintem. A 4231 442 még mindig trendi, de 352ben 343ban is használható lenne.morientes írta:+ az a poszt,ahol mèg talán ugy ahogy alkotna,ebben a csapatban nincs is.Sőt a legtöbb top csapat nem áll úgy föl.torjack írta:
Kinek a helyén kezdene? Kp-ra kevés, elől meg ott a BBC. Pénzzé kell tenni.
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. július 31., vasárnap 13:42
Nálunk az a poszt nem is sűrűn lesz, a többieknek a kezdőből a 433 inkább fekszik, mint a 4231. Túl sokat kellene áldozni azért, hogy Jamesnek jó legyen. Szűk 2 éve ment neki még Carlónál 442-ben, utána sehol semmi.+ az a poszt,ahol mèg talán ugy ahogy alkotna,ebben a csapatban nincs is.Sőt a legtöbb top csapat nem áll úgy föl.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. július 31., vasárnap 13:35
+ az a poszt,ahol mèg talán ugy ahogy alkotna,ebben a csapatban nincs is.Sőt a legtöbb top csapat nem áll úgy föl.torjack írta:Chris írta:Most James az aktuális közellenség? Pedig nem rossz játékos, kezdőben is ott lehetne, ha formába jönne. Drága marketingigazolás volt igaz, de a közutálatra nem tudom miért szolgált rá...
Kinek a helyén kezdene? Kp-ra kevés, elől meg ott a BBC. Pénzzé kell tenni.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2016. július 31., vasárnap 13:34
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. július 31., vasárnap 13:16
Chris írta:Most James az aktuális közellenség? Pedig nem rossz játékos, kezdőben is ott lehetne, ha formába jönne. Drága marketingigazolás volt igaz, de a közutálatra nem tudom miért szolgált rá...
Jelenlévő fórumozók: 51 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem