Az elso felido elso feleben a Bayern dominalt...de inkabb csak a labdat jarattak a mi terfelunkon. Modrics, Marcelo es Isco vezerletevel lassan atvettuk a kezdemenyezest...a horvat nagyon intenziv lett, nem csodalom, h csak egy felidot kapott. Biztos nem akartak egy esetleges serulest kockaztatni. Szinte minden labda rajta keresztul folyt at.
A masodikban mindket oldalon voltak lehetosegek, nagyon nem volt olyan hosszu idoszak amikor vmelyik csapat jobban dominalt volna...jo iram volt.
James es Morata nagyon lefele lognak ki. Konyorgom adjuk el Jamest meg iden, jovore 20-t nem fog erni.
Volt egy jo lovese es annyi, alig volt jatekban, amikor hozza kerult akkor vagy alibi vagy lassan oldotta meg.
Morata jatekarol mindent elmond az, h Mariano joval rovidebb ido alatt veszelyesebb volt. Szerintem a hozza allasaval is van(lesz) gond.
Real Madrid have rejected an improved €75 million (£62.7m) bid from Chelsea for Alvaro Morata.
Morata: My best Juventus goal was against Real Madrid
Isco vallalkozott, teljesen ellentete volt Jamesnek.Tobbet mutatta magat, altalaban Modric is ot kereste labdaval.
Kovacs keveset volt jatekban, szerencsetlen amikor megindulhatott volna, akkor mindig faltoltak. Pedig lehetett volna belole 1-2 jo megindulas. Lehet, h ez keves lesz Zizounal.
Mariano tetszett,kapura veszelyes, eleg dinamikus, van benne fantazia. Asensio ma nem volt olyan jo, hozott par rossz dontest, kicsit tul porgott...talan tulsagosan is akar bizonyitani. Jo lesz majd.
Odegaard nekem kicsit olyan sablonos, sok a hatra passz...meg latjuk mit hoz egy kolcson szerzodes.
Marci volt ismet a MOM. Ha birni fogja Pintus terheleset, akkor alazni fog rendesen. Latszik, h mennyire elvezi a focit, miatta erdemes leulni meccset nezni.
A masik aki nagy pozitivum lehet az Varane. Jol felepitik fizikalisan, Zizou fejben rendbe teszi es o lesz az elso szamu hatved...nem is kerdeses.
Kicsit Casillarol. Ha vmi uton modon nem lehetne szamitani Navasra hosszutavon(amit nem kivanok), akkor sem esnek ketsegbe, mert szerintem Casilla remekul tudna potolni. Tavaly is amikor potolta nagyon jol vedett, ma szinten jol. Eleg jo reflexei vannak, ahhoz kepest, h nem egy alacsony kapus.
Morata es James jatekat leszamitva szerintem eleg jo munkat vegeznek a sracok es a stab.