wZoLee7 írta:Ne vegyuk mar az elozo szezont, egy megzuhant csapatot vett az ZZ a szezon felenel. Aki eppen formaban volt jatszott, es nem volt mit varialni. Kovacic es a tobbi is teljesen jegelve volt, okkal. Most egy teljesen mas szezonunk lehet.
Elhiszem nektek, en latom rosszul, de akkor is jo lenne ha taktikailag tobb variacio lenne a csapatban
Összességében én is R.M.F.C-vel és veled értek egyet. A tavalyi egy vészmegoldás volt. Zidanenak valamit ki kellett találnia... De aki szerint Casemiro miatt nyertünk ,az emlékezzen vissza a Wolfsburg elleni 3-0ra. Ha ott Casemiro játszik biztos hogy nem domináltunk volna ennyire és én szinte biztos vagyok benne, hogy ki is esünk.
Egyszerűen ha dominálni akarunk, ő kevés.Viszont az abban is van valami, hogy Cr-rel és Bale-le is nagyon nehéz megvalósítani a 3 btb-s középpályát. És én inkább az Ancelotti féle 4-4-2-ben látom a vkp nélküli játékot. Ahol a két szélső mondjuk Isco meg Pogba.
4-3-3ban viszont olyan ember kéne, aki amellett hogy védekezni is tud, labdaügyes is... Mondjuk Verratti.
Mondanám még Javi Martinezt, de nem akarom, hogy a hsz-emet ezzel ki is dobjam a kukába.

Rég láttam játszani, meg azóta már inkább védő, de rá kíváncsi lennék.