Én is hasonlóan látom Ödegaardot. Van ott tudás, de még nem érett meg a játéka.
Meg R24 is jól összekapta a dolgot. Gyakorlatilag egy B csapattal simán vertük a Chelseat, akik előrébb is járnak a felkészülésben. Amiket én még hozzátennék azt meccs közben is leírtam. A két belső embert talán veszem is egy kalap alá, de az szerintem senkinek sem újdonság, hogy Casemiro támadásokhoz ne migazán tud hozzá tenni, ami még zavaróbb, hogy igazából számomra még lassítja is a labda járatást. Kovacicon meg még mindig az látszik, hogy ennél ő többet tud, de nem baj legyenek biztosak a lábai, aztán vállaljon többet. Mondjuk most lehet ez a 442 miatt van. Asensio is jó lesz, bár neki tükörben lesz kényelmesebb játszani, de szerintem tuti maradni fog és Jesé koccol.
Lucas Vazquezről viszont olyat írok, amit szerintem még senki. Én félek tőle, mert szerintem ha elfogy az akarata, akkor rohadt kevés lesz. Tegnap nem volt jobb oldalunk.
Az meg oké, hogy Morata azt nyilatkozta, hogy nem kell semmit se bizonyítania, de az, hogy nem is teszi.

Mariano 5ször agilisebben tolta. Remélem augusztus végén megy a 'csába.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K