Még pont időben.Kerlon írta:Lehet felmérik 2 évre a terepet.

Úgy érzem, elkésünk. Nem tetszik.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2016. július 31., vasárnap 11:19
Még pont időben.Kerlon írta:Lehet felmérik 2 évre a terepet.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 31., vasárnap 11:12
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. július 31., vasárnap 10:46
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. július 31., vasárnap 10:26
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2016. július 31., vasárnap 9:52
Összességében én is R.M.F.C-vel és veled értek egyet. A tavalyi egy vészmegoldás volt. Zidanenak valamit ki kellett találnia... De aki szerint Casemiro miatt nyertünk ,az emlékezzen vissza a Wolfsburg elleni 3-0ra. Ha ott Casemiro játszik biztos hogy nem domináltunk volna ennyire és én szinte biztos vagyok benne, hogy ki is esünk.wZoLee7 írta:Ne vegyuk mar az elozo szezont, egy megzuhant csapatot vett az ZZ a szezon felenel. Aki eppen formaban volt jatszott, es nem volt mit varialni. Kovacic es a tobbi is teljesen jegelve volt, okkal. Most egy teljesen mas szezonunk lehet.
Elhiszem nektek, en latom rosszul, de akkor is jo lenne ha taktikailag tobb variacio lenne a csapatban
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 31., vasárnap 1:52
HozzászólásSzerző: miVida » 2016. július 30., szombat 20:31
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. július 30., szombat 19:48
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. július 30., szombat 19:01
Szerintem is te latod rosszul. Tavaly Zizou ha kellett ha nem kis es kozepcsapatok ellen is nyomatta Caset, h meglegyen az osszhang...na meg mellekesen meg kis csapatok ellen is nagyon kellett. De majd meglatjuk 5 ev mulva...igaz ezt mar mondtak 5 evvel ezelott is.wZoLee7 írta: Szerintem nagyon rosszul látod a dolgokat. Azért mert valaki védekezik, nem kell a védők előtt helyezkednie 2 méterre. 433-ban tökéletesen meglehetne oldani, és a legtöbb ellenfél ellen semmi szükségünk nincs vkp-s játékosra, mert a meccs 80%-át az ellenfél térfelén töltsük. Amikor meg kell, akkor Casemiro bőven elég lehet.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. július 30., szombat 18:48
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. július 30., szombat 18:33
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2016. július 30., szombat 18:32
A hír szerint a West Ham visszavásárlási opció nélkül tett ajánlatot. Szóval nem csak kb. 2 millió fontról van szó.BBeno írta:biztosan az a közel 2 millió font áll perez boldogságának útjába
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. július 30., szombat 17:43
biztosan az a közel 2 millió font áll perez boldogságának útjábaA Squawka szerint a West Ham 15 millió font körüli ajánlatot tett a Jeséért, de a Real Madrid 16.8-at akar visszavásárlási opcióval.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. július 30., szombat 17:19
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. július 30., szombat 17:14
Nyilvánvaló dolgok ezek. Olyan ember kell aki nem vkp hanem btb. Csodálatosan működő dolog lesz ez. Természetesen sok taktikai fogással társítva ami funkcionális sok lehetőség ad....támadók távolsága....védik felmozgásai plusz tolódások.csabi* írta:szerintem rmcf sem azt mondja, hogy a kp középső embere ne legyen beton védekezésű csak ha kázmérnál lényegesen jobb lenne előrejátékban akkor tudnánk dominálni igazán mindenkit
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. július 30., szombat 17:00
Csakhogy egy olyan Ligában mint a spanyol nem a kis csapatokon megy el egy bajnokság. Blben is hatalmas szerepe volt annak, hogy Kroos és Modric is szabadon tehette a dolgát a KP-n.wZoLee7 írta: Szerintem nagyon rosszul látod a dolgokat. Azért mert valaki védekezik, nem kell a védők előtt helyezkednie 2 méterre. 433-ban tökéletesen meglehetne oldani, és a legtöbb ellenfél ellen semmi szükségünk nincs vkp-s játékosra, mert a meccs 80%-át az ellenfél térfelén töltsük. Amikor meg kell, akkor Casemiro bőven elég lehet.
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. július 30., szombat 16:53
Mondjuk szerintem az nem megoldás, hogy az esetek többségében a Modric-Kroos-Pogba kezd, aztán jön mondjuk egy Clásicó és hirtelen az egyik helyett Casemiro játszik. Melyiküket ültetnéd le a padra? Felborulna a csapat, a megszokott játék, aztán mindenki szédelegne jobbra-balra. Kanté lett volna tökéletes ide Case versenytársának, de arról lecsúsztunk.wZoLee7 írta:Azért mert valaki védekezik, nem kell a védők előtt helyezkednie 2 méterre. 433-ban tökéletesen meglehetne oldani, és a legtöbb ellenfél ellen semmi szükségünk nincs vkp-s játékosra, mert a meccs 80%-át az ellenfél térfelén töltsük. Amikor meg kell, akkor Casemiro bőven elég lehet.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 30., szombat 16:48
Szerintem nagyon rosszul látod a dolgokat. Azért mert valaki védekezik, nem kell a védők előtt helyezkednie 2 méterre. 433-ban tökéletesen meglehetne oldani, és a legtöbb ellenfél ellen semmi szükségünk nincs vkp-s játékosra, mert a meccs 80%-át az ellenfél térfelén töltsük. Amikor meg kell, akkor Casemiro bőven elég lehet.MesQueUnClub írta:A jól védekeznek részre reflektáltam, hogy ha hátrébb vannak kényszerítve olyan pozicióba kényszerítve ami nem fekszik nekik, fele annyit nem érnek.wZoLee7 írta: Hogy jön ide a 4231?
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. július 30., szombat 16:48
HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. július 30., szombat 16:45
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem