Ez azért szép kilépő volt 1 hónapra, mert szerintem jól látod a dolgot. Mondjuk nálam annyi a különbség, hogy nem Casemirot kell motiválni, hanem Casemiro elé hozni. Erre lett volna jó opció Kanté, Alaba. Most felrepült emberek közül Matic és Verratti, aki alkalmas oda a másik kettő szerintem annyira nem.dannen írta:Előre szólok Pogba ha tényleg aranylabdát akar akkor védekezésben vele sem leszünk sehol. Kroos meg nem elég oda, berakjuk hátrébb, ahol nem jó, nem élvezi annyira, így hárman együtt nem lennének elég hatékonyak.![]()
bármennyire is kedvelem, szerintem egy izzadtság szagú igazolás lenne (olyan james féle, csak egy picit megmagyarázhatóbb) , mert jelenleg csak akkor férne be a kezdőbe, ha kiveszünk egy fontos elemet. modric-kroos helyére nem raknám, modric egyértelmű, kroos játéka pedig annyira feljavult tavaszra, hogy ha tartja a formát akkor nem szabad mellőzni. ott van casemiro akinek a helyére ismét nem rakhatjuk pogbát, mert egyszerűen nem az a posztja. az EB-n is játszott ott és semmit nem tett hozzá a játékhoz. kroost képzeli el oda pár ember, ami megint téves, láttuk már ott, gyenge, de nem kicsit.
viszont ha azt nézem, hogy el leszünk tiltva az igazolásoktól...
én szívem szerint még mindig egy vkp-t hoznék aki versenyre készteti casemirot. jelenleg a keretünk hihetetlenül bő és a minőség sem rossz.
navas/kiko
carvajal/danilo-varane/pepe-ramos/nacho?-marcelo/coentrao?
casemiro/- igazolás
modric/james - kroos/isco/kova?
bale/lw - benz/morata - cé/jesé? / asensio
nacho valószínűleg elmegy, a helyére kéne valaki. kova és jesé ha kölcsön, plusz coentrao kérdés, legalábbis vele most nem tudom mi van. mindenesetre ez így azért elég korrekt és simán együtt tud maradni ez a keret két szezonon át.
szóval én nem aggódom, sőt, szerintem nincs szükségünk pogbára, de ha valami csoda folytán jönne nem dőlök a kardomba.
Pogba sem alkalmas oda, mert felgyelmezettnek kell maradni, de ő meg szereti a kaput támadni. Vagy egy okos "forgóhármast" beilleszteni oda, ahol egy mindig biztosít, mert se Kroos, se Modric nem jó leghátsónak állandóan. Mindegyik pazarlás ott.
Jamest mindenképpen el kell boltolni, mert szerintem sokat eshet az ára és nem igazán látom, hogy ő itt visszakapaszkodna.