Sorozatok, TV műsorok
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Sorozatok, TV műsorok
Milyen sorozatot ajánlotok, ha a Dexter, Breaking Bad(utsó két évad miatt főleg), Mr. Robot, amik nagyon tetszettek/tetszenek.
Illetve Outcast-et nézi valaki? Érdemes elkezdeni?
Illetve Outcast-et nézi valaki? Érdemes elkezdeni?
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
én nézem, nagyon jó sorozat. a netflix egyik legjobbja.primrose írta:Valaki esetleg nézni az Orange is the new blacket? Vélemény?
a másik a Stranger Things, 2 nap alatt ledaráltam, baromi jó cucc. a 2. évadról lehet tudni valamit, lesz egyáltalán?

- P. Krisz
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szvsz. Ő egy bűnös lélek , akinek az a büntetése , hogy mindig ugyanazt a napot kelljen átélnie . Tényleg kemény lesz az évadzáró, a lélek és a harcos angyal is le akarja majd vadászni Jesset.gólvonal írta:Huhú mi részt volt ez Preachertől...Mondjuk az egész évadban két résznyi történés volt, de ha az uccsó rész rohadtderohadtjó lesz, akkor maradok a kövi évadra...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezt a pokol dolgot nem értem...Akkkor mérges ember az ördög?
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Huhú mi részt volt ez Preachertől...Mondjuk az egész évadban két résznyi történés volt, de ha az uccsó rész rohadtderohadtjó lesz, akkor maradok a kövi évadra...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezt a pokol dolgot nem értem...Akkkor mérges ember az ördög?
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Valaki esetleg nézni az Orange is the new blacket? Vélemény?
But he is a good boy...
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én amúgy abszolút belterjesnek érzem magamat ilyen szempontból, de már kicsit zavar, hogy nem volt érdemi előrelépés.ziro4vr írta: Btw kezd nekem kicsit Hanibal feelingem lenni, megvan a terv 4-5 évadra, csak nem biztos, hogy megélik. Nagyon átmennek önszopogató, művészieskedő, belterjes cuccba, amit sokan értékelnek, de közben a nézettség csökken. Remélem nem kapnak cancelt majd.
Tessék, egy kis spoileres anyag a belterjeseknek

https://www.facebook.com/WhoIsMrRobot/v ... 175830657/
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kapcsolat:
Stranger things... most kezdtük, kuvvva jó, nagyon elkapott a hangulata. 8 rész.
Ajánlom.
Szerk.: közben látom volt már róla szó.
Ajánlom.

Szerk.: közben látom volt már róla szó.

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Igazából nagyon tetszett az első évad, de közben rákaptam a Vikingsre, és amikor Hannibálra került volna sor, mindig inkább Ragnart néztem.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Engem izgat a karakter, nálam pl Angela meg a tesókon kívüli fsociety tagok érdektelenek. Esmail interjúi alapján a darkarmy feat e-corp dolog nagyon is ki lesz még bontva szerencsére, sőt kulcselem lesz.
Hannibalt próbáld újra szerintem, a 2. évad utolsó része az egyik legjobb évadzáró ever, a 3. évad meg az első pár rész után végig nagyon magas minőséget hoz.
Hannibalt próbáld újra szerintem, a 2. évad utolsó része az egyik legjobb évadzáró ever, a 3. évad meg az első pár rész után végig nagyon magas minőséget hoz.
Nem illik.
-
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát az nem nagyon tud lázba hozni...ziro4vr írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Darkarmy-ban nagy potenciál van, Tyrell visszatérésében is. Amúgy a csaja mi a túrót csinál?
Btw kezd nekem kicsit Hanibal feelingem lenni, megvan a terv 4-5 évadra, csak nem biztos, hogy megélik. Nagyon átmennek önszopogató, művészieskedő, belterjes cuccba, amit sokan értékelnek, de közben a nézettség csökken. Remélem nem kapnak cancelt majd.
Meglehet, bár én erre kis esélyt látok. Rengeteg az érdekes szál, és amilyen átgondolt, bízom benne, hogy vmi nagyon jót kihoznak belőlük. A Hannibált 1 évadig és 2 részig néztem, tovább nem érdekelt, de talán frissen újra nekimegyek. Nah ez az, ami nálam a Mr. Robot esetében nem következhet be.
- ziro4vr
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Darkarmy-ban nagy potenciál van, Tyrell visszatérésében is. Amúgy a csaja mi a túrót csinál?
Btw kezd nekem kicsit Hanibal feelingem lenni, megvan a terv 4-5 évadra, csak nem biztos, hogy megélik. Nagyon átmennek önszopogató, művészieskedő, belterjes cuccba, amit sokan értékelnek, de közben a nézettség csökken. Remélem nem kapnak cancelt majd.
Nem illik.
-
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!jaja, az amit levágnak/le fognak Philippel, az tényleg fasza lehet...Karcolgatják, de nálam még így is elég egyértelmű...Mér' a dagi gépén csinálná, ha lenne más opciója. Amúgy itt egy Dark Army vs fsociety készülődik a háttérben.ziro4vr írta:Robot 2x4
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem bejött a rész, az évadban először kapott el a tavalyi érzés. Az fbi-szál is jó lehet, annyira karcolgatják már a diliház dolgot, hogy lehet nem az lesz mégse. Whiterose szála is érdekes.
- ziro4vr
Robot 2x4
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem bejött a rész, az évadban először kapott el a tavalyi érzés. Az fbi-szál is jó lehet, annyira karcolgatják már a diliház dolgot, hogy lehet nem az lesz mégse. Whiterose szála is érdekes.
Nem illik.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Én az első évadot amikor friss volt, ha jól emlékszem a 2. részig bírtam, utána mindig belealudtam, rengeteg munkám volt, képtelen voltam bármit megtekinteni, ami képernyőn ment, de azóta amit elkezdtem, mindig ráfüggtem (Preacher, A hátrahagyottak), előre félek, amikor elkezdem majd a napokban újrázni, mert csak csupa jót hallottam eddig az első évadról, és a nyitányról is.Realista24 írta:Tökéletes altató, eddig a két részen úgy nyolcszor sikerült beájulnom.nmate írta:Nagyon nyújtják ezt a Robotot.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Suits 6x3 viszont pozitívabban szerepelt, mint vártam.
- ziro4vr
Ideje áttérni a Drake-albumra...Zsombor írta:Na jo. Túl sokat beszéltünk már erről úgy érzem.
Nem illik.
Na jo. Túl sokat beszéltünk már erről úgy érzem.

- ziro4vr
Scream
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja, fatert előhúzhatják bármikor, vagy valamelyik Jamest a semmiből, ha nincs jobb ötletük.
Mondjuk Imdb-n is 12 van, de azt olvastam jönnek új szereplők is majd, és akkora sok lesz a reveal a 12. részben, hogy kell utána két rész amiben feldolgozzák, meg majd gondolom a végén jön a cliffhenger
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja, fatert előhúzhatják bármikor, vagy valamelyik Jamest a semmiből, ha nincs jobb ötletük.

Nem illik.