HozzászólásSzerző: stormcorner » 2013. augusztus 1., csütörtök 8:33
HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. augusztus 1., csütörtök 8:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 1., csütörtök 8:29
Talán nincs rosszabb egy elvágyódó játékosnál, akit egy másik csapat motivál már. Én úgy érzem, hogy magas lesz az ára, de nem ennyire. Mindennel együtt 80 körülire tenném. (aztán nagyon könnyen lehet, hogy koppanni fogok)Zidane: “Amennyiben Bale kifejezte távozási szándékát a klubja felé, akkor a Tottenhamnek hozzá kell járulnia ehhez, vagyis beszélnie kell velünk. Egy játékos életében talán csak egyszer adatik meg az, hogy játszhasson a Real Madridban, ezért teljesen érthető, ha Gareth nem szeretné kihagyni ezt a lehetőséget.”
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 1., csütörtök 8:22
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. augusztus 1., csütörtök 8:16
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 1., csütörtök 8:15
Na ezért kacsa ez a hír. Perez kifizet 120 milliót egy játékosért, és csak úgy jópofaságból nem jelentik be, hogy még véletlenül se legyen itt az előszezonban... Ezt elképzelhetetlennek tartom.mohaola írta:Levy utolsó kérése az volt, hogy addig ne jelentség be hivatalosan, míg ők nem tudnak legalább 2-3 igazolást végrehajtani.
Így-így.Hát ez siralmas...számomra gyásznap lesz, amikor bejelentik Bale-t...orosz meg arab milliomosok kutya fa hozzánk képest...
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2013. augusztus 1., csütörtök 8:09
Ez egy vicc...Nem ér meg ennyit ez az ember...Én elhiszem,hogy jó játékos,meg stb,stb. De miért kell ennyiért?mohaola írta:Az AS szerint szóbeli megállapodás született a Tottenham és a Real Madrid között mindegy 120 millió euró összegről, már csak ennek a kifizetésén megy a tárgyalás, valamint elképzelhető még, hogy játékosok bevonásával csökkentenénk az összeget, felmerült Coentrao, Di Maria illetve Morata neve, akire számítunk,így ő aligha lesz az üzlet részese,
Levy utolsó kérése az volt, hogy addig ne jelentség be hivatalosan, míg ők nem tudnak legalább 2-3 igazolást végrehajtani.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. augusztus 1., csütörtök 6:28
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. július 31., szerda 23:59
A madridomon olvasott hírek szerint Coentrao az, aki nem érzi jól magát a csapatban, és nem akar padozni Marcelo mögött. Pérezék pont hogy nem akarják eladni, hogy ne kelljen a pótlásával foglalkozniuk, és tudják, hogy 30 millióért (amennyiért jött) nem tudnák eladni.Anis írta:Plusz Coentraonak szerintem esze ágában nem lenne elmenni, ha Perezéknek nem fordul meg a fejükben, hogy eladják. Véleményem szerint továbbra is a világ egyik (ha ne ma legjobb balbekkje), főleg védekezésben. Előre játékban egy jó formában lévő Marci jobb, de védekezésben... Remélem marad a portugál.
Amennyire én emlékszem a kezdéskor ezek voltak:Géci írta:Én csak azt nem vágom, hogy miből gondoljátok, hogy marad a 4-2-3-1-es felállás!? Ezt csak azért kérdezem, mert eddig 3 felkészülési meccsünk volt és a Bournemoth ellen 4-3-3-at toltunk. A Lyon ellen 4-3-2-1 és 4-3-1-2. Legutóbb a PSG ellen pedig 4-4-2 (4-4-1-1)-őt...
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. július 31., szerda 22:48
Ebben még úgy ahogy lenne helye mindenkinek.Géci írta:Én csak azt nem vágom, hogy miből gondoljátok, hogy marad a 4-2-3-1-es felállás!?
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 31., szerda 22:19
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. július 31., szerda 21:53
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. július 31., szerda 21:42
Cheryshev szélső támadó, ami a keretben (rajta kívül) jelenleg Ronaldoról, di Maríáról és (talán?) Jeséről mondható el. Ha 4-2-3-1-et játszunk, és szerintem azt fogunk, csak Isco (vagy aki éppen középen játszik), nem Benzema sarkán fog majd taposni, hanem közelebb lesznek egymáshoz a vonalak. Védekezésben pedig jobban besegít mint korábban Özil. Szóval a 4-2-3-1-hez nem árt a 4 szélső.Anis írta:Lehet hogy tehetséges, de mivel támadó középpályásokból nagyon sokan vannak, nem lesz helye. Bal védőt meg csak most kezdett el játszani. Bár első meccseket nem láttam végig, csak 20 perceket, ahogy itt olvastam a védekezése nem az igazi. Illetve remélem Coentraot nem vele akarják pótolni - nem miatta adják el h legyen helye az orosznak.Tádám írta:Én nem értem, hogy ez a Cheryshev gyerek miért lesz az első keret tagja...
Védelembe kell Fabio, mellette Marci, középre SR, Varane, Pepe, akár Nacho, jobbosra meg Arbe-Carvajal páros és kész is.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. július 31., szerda 21:30
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. július 31., szerda 20:46
Lehet hogy tehetséges, de mivel támadó középpályásokból nagyon sokan vannak, nem lesz helye. Bal védőt meg csak most kezdett el játszani. Bár első meccseket nem láttam végig, csak 20 perceket, ahogy itt olvastam a védekezése nem az igazi. Illetve remélem Coentraot nem vele akarják pótolni - nem miatta adják el h legyen helye az orosznak.Tádám írta:Én nem értem, hogy ez a Cheryshev gyerek miért lesz az első keret tagja... kölcsön kell adni aztán kész.. úgysem fog játszani egy percet sem.. Ancelotti inkább Kaká-t nyomatja majd mint őt..
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. július 31., szerda 20:40
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 31., szerda 19:25
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. július 31., szerda 18:51
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 31., szerda 18:45
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 31., szerda 15:04
Ja,úgy tünik sokan vagyunk a tkp posztra,annál kevesebben vkp posztra de...a kupába játszhatnak a fiatalok,az ad egy jó kis erőfelmérőt,pláne kisebb csapatok elken...aztán amelyik bizonyít,azt megtartják,amelyik meg nem,télen mehet kölibe...ez természetesen így van, és örülök is neki, hogy mély a keret, ráadásul bármikor jöhet egy sérülés hullám is. De pl. szerintem a középpálya védekező posztján kevesen vagyunk; Xabi már nem bírja az egész szezont, Illarra ki tudja, hogy teljesít első szezonjában, ráadásul folyamatosan sérüléssel bajlódik a felkészülés során.. Casemiro tapasztalatlan, és akkor marad Khedira.. oda kén még ember. És a tehetség gyanús fiatalok mehetnénk kölibe..
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem