wZoLee7 írta:Inkabb akkor mar ne igazoljanak senkit, es Kova kapjon tobb lehetoseget
Llorente nem lehet jó Casemiro beugrósának? Vagy totál más stílus? Nem mintha az életbiztosítás lenne, főleg a ban miatt, de egy Sissokoval megoldani a középpályát se hiszem, hogy sokkal biztosabb megoldás lenne. Ahogy meg itt olvasom, elég meggyőző volt, Zidane is kedveli, a meccsek 3/4-ét egy fiatalabb kölyökkel is nyerni lehet igazából.. Nyilván inkább akarnátok olyat, akivel az összes meccsen esélyesebb a középpályátok, de ha Verrattit nem tudja leigazolni Pérez, akkor nem nagyon tudok olyan opciót mondani, aki biztos javulást hozna - Weigl se hiszem, hogy Case helyettesének jó lenne. Akkor meg lehetne akár az ígéretes ifinek is esélyt adni szerintem, nem nagyobb rizikó.
ziro4vr írta:Nagy gáz lesz itt ha majd nem igazolhatunk és Modric rozsdásodni kezd.
Iniből kiindulva 2 évet még bírni fog szerintem magas szinten is, főleg ha pihenhet kisebb meccseken. Iscoék meg annyit csak össze tudnak hozni, hogy tehermentesítik a kisebb bajnokikon..
Sierra írta:Illetve az biztos, hogy ha megtörténik az átigazolás, akkor a United lesz a világ legnevetségesebb csapata.

Nem normális dolog ennyi pénzt kiadni egyetlen játékosért, aki közel sem biztos, hogy be fog válni náluk.
Ibra és az ő leigazolása is pont annyira üzenet értékű szerintem, mint sportszakmai. Ezzel jelzik, hogy felkerülnek a térképre újra.. Lássuk be, egy nagy névnek nem volt mostanság túl vonzó a MU, de az ilyen igazolásokkal érhetik el, hogy újra tényezők legyenek. És nem csak azért, mert +20 milliót ajánlanak mindenkinek.. Legalábbis szeintem ez is benne van.