Ennyibe került őt meggyőzni, hogy a szar időjárást válasszaRealista24 írta: Évi nettó 20 milla körül fog kapni.

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. július 29., péntek 14:06
Ennyibe került őt meggyőzni, hogy a szar időjárást válasszaRealista24 írta: Évi nettó 20 milla körül fog kapni.
HozzászólásSzerző: kodo » 2016. július 29., péntek 13:57
Realista24 írta:Pogba 115 millió font, ebben már benne van Raiola díja is. Évi nettó 20 milla körül fog kapni.
Ez a legfrissebb.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 29., péntek 13:52
HozzászólásSzerző: kodo » 2016. július 29., péntek 13:33
Nyílván a Bayernről meg a Barcáról volt szó korábban, ha visszaolvasod egyben a kommenteket megérted.MesQueUnClub írta:A Bayernnek mi köze a Spanyol bajnoki címhez?kodo írta:
Mint írtam illene már Barcától, Bayerntől függetlenül behúznunk egy bajnoki címet. Még ha rossz generációnk lenne azt mondanám oké, de ilyen kerettel fel kéne pofozni már a két riválisunkat aztán mutatni a fakkot a tabella tetejéről.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. július 29., péntek 13:05
A Bayernnek mi köze a Spanyol bajnoki címhez?kodo írta:
Mint írtam illene már Barcától, Bayerntől függetlenül behúznunk egy bajnoki címet. Még ha rossz generációnk lenne azt mondanám oké, de ilyen kerettel fel kéne pofozni már a két riválisunkat aztán mutatni a fakkot a tabella tetejéről.
HozzászólásSzerző: kodo » 2016. július 29., péntek 12:58
Mint írtam illene már Barcától, Bayerntől függetlenül behúznunk egy bajnoki címet. Még ha rossz generációnk lenne azt mondanám oké, de ilyen kerettel fel kéne pofozni már a két riválisunkat aztán mutatni a fakkot a tabella tetejéről.Realista24 írta: Majd ha a Bayernnek lesz egy Barca szintű ellenfelek, akkor nem fognak évente januárban bajnoki címet ünnepelni.
HozzászólásSzerző: fehérlap » 2016. július 29., péntek 12:50
Igazából nálunk szerintem kifejezetten jó volt míg aGalacticos írta:Ezzel nem feltetlen ertek egyet. Nem egy meg nem ket jatekost kimaxolt mar mou. Ott van peldanak sneijder,voltak jo idoszakai itt is de hosszutavon amugy picit volt tobb mint kozepszer. Ehhez kepest hihetetlen szezont kihozott belole mou. Vagy peldaul diego milito..morientes írta: Pogbát meg majd Mou beállitja egy 2x2-es nènyzetbe,aztán onnan sehova.Biztos kijönnek majd a kèpessègei...
HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. július 29., péntek 12:49
Uh az még ma is kemény dió.Realista24 írta:Medical confirmed Pogba suffers from Dabepatitis C.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 29., péntek 12:46
Az.lestat írta:Most lehet en vagyok a buta...de az magyarul Hepatitis C??Realista24 írta:Medical confirmed Pogba suffers from Dabepatitis C.
Majd ha a Bayernnek lesz egy Barca szintű ellenfelek, akkor nem fognak évente januárban bajnoki címet ünnepelni.Viszont bajnoki címet egyet sem, mivel emberek esnek be szeptember elsején a csapathoz vagy épp távoznak.
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. július 29., péntek 12:41
Most lehet en vagyok a buta...de az magyarul Hepatitis C??Realista24 írta:Medical confirmed Pogba suffers from Dabepatitis C.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2016. július 29., péntek 12:41
Realista24 írta:Medical confirmed Pogba suffers from Dabepatitis C.
HozzászólásSzerző: kodo » 2016. július 29., péntek 12:38
Viszont bajnoki címet egyet sem, mivel emberek esnek be szeptember elsején a csapathoz vagy épp távoznak.Realista24 írta: Mi nyertünk két bl-t az elmúlt három évben, ők nem.
ezt meg nem tudom mikor írtam.morientes írta:Vèletlen volt....
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. július 29., péntek 12:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 29., péntek 12:33
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. július 29., péntek 12:13
Kiszálltunk belőle?Jamest 80ért vettünk, nyert egy BL-t 5 millió plusszal kiszállunk belőle az szerintem nem mellényúlás.
Remèlem legalább majd a kinaiak...Mellényúlás lesz az, ha jövőre nem akarja majd senki se elvinni még 50ért se.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 29., péntek 12:04
PSG ellen balhatvedkent talalt be, igaz vilagi makkal. Taval volt meg egy meccse jobb hatvedkent, ott is azt hiszem golt vagy golpasszt szerzett. Tud beadni es fegyelmezetten vedekezik, pont jo lesz ő cserenek. Danilo helyett is őt hasznalnamKAG írta:gólvonal írta:Marci mögé ott van Nacho, akinek úgyis kellenek a percek, és védekezésben talán erősítés is Marcihoz képest.
Ja, támadásban meg 5 szint vissza
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. július 29., péntek 12:03
Ha valaki csere az automatikusan gyengebb kepessegu.gólvonal írta: Az egy másik dolog, de mondj olyan hozható cserének való bhv-t, aki nem gyengébb támadásban Marcinál.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 29., péntek 12:02
Jamest 80ért vettünk, nyert egy BL-t 5 millió plusszal kiszállunk belőle az szerintem nem mellényúlás. Mellényúlás lesz az, ha jövőre nem akarja majd senki se elvinni még 50ért se.morientes írta:Vèletlen volt....Mi nyertünk két bl-t az elmúlt három évben, ők nem.De könyörgöm 70 vagy hány millio...ez olyan mintha eladtunk volna egy ford mondeot,(ami korrekt kocsi de nem prèmium),ferrari áron...Valószínűleg azért mert Morate a saját házunk fia.
Az hogy James marad,gondolom presztizs.Nehogy már elismerje a főnök hogy mellènyúlt...
Pogbát meg majd Mou beállitja egy 2x2-es nènyzetbe,aztán onnan sehova.Biztos kijönnek majd a kèpessègei...
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. július 29., péntek 11:57
Nem erre gondoltam.Diego Milito ugye csatár volt,rugdosta a gólokat,most mindegy hogy.A holland meg egy brusztolós közèppályás,aki jól rugta a pontrugásokat.Galacticos írta:Ezzel nem feltetlen ertek egyet. Nem egy meg nem ket jatekost kimaxolt mar mou. Ott van peldanak sneijder,voltak jo idoszakai itt is de hosszutavon amugy picit volt tobb mint kozepszer. Ehhez kepest hihetetlen szezont kihozott belole mou. Vagy peldaul diego milito..morientes írta: Pogbát meg majd Mou beállitja egy 2x2-es nènyzetbe,aztán onnan sehova.Biztos kijönnek majd a kèpessègei...
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. július 29., péntek 11:46
Az egy másik dolog, de mondj olyan hozható cserének való bhv-t, aki nem gyengébb támadásban Marcinál.KAG írta:gólvonal írta:Marci mögé ott van Nacho, akinek úgyis kellenek a percek, és védekezésben talán erősítés is Marcihoz képest.
Ja, támadásban meg 5 szint vissza
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem