Realista24 írta:Medical confirmed Pogba suffers from Dabepatitis C.
Azaz?

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2016. július 29., péntek 12:41
Realista24 írta:Medical confirmed Pogba suffers from Dabepatitis C.
HozzászólásSzerző: kodo » 2016. július 29., péntek 12:38
Viszont bajnoki címet egyet sem, mivel emberek esnek be szeptember elsején a csapathoz vagy épp távoznak.Realista24 írta: Mi nyertünk két bl-t az elmúlt három évben, ők nem.
ezt meg nem tudom mikor írtam.morientes írta:Vèletlen volt....
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. július 29., péntek 12:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 29., péntek 12:33
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. július 29., péntek 12:13
Kiszálltunk belőle?Jamest 80ért vettünk, nyert egy BL-t 5 millió plusszal kiszállunk belőle az szerintem nem mellényúlás.
Remèlem legalább majd a kinaiak...Mellényúlás lesz az, ha jövőre nem akarja majd senki se elvinni még 50ért se.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 29., péntek 12:04
PSG ellen balhatvedkent talalt be, igaz vilagi makkal. Taval volt meg egy meccse jobb hatvedkent, ott is azt hiszem golt vagy golpasszt szerzett. Tud beadni es fegyelmezetten vedekezik, pont jo lesz ő cserenek. Danilo helyett is őt hasznalnamKAG írta:gólvonal írta:Marci mögé ott van Nacho, akinek úgyis kellenek a percek, és védekezésben talán erősítés is Marcihoz képest.
Ja, támadásban meg 5 szint vissza
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. július 29., péntek 12:03
Ha valaki csere az automatikusan gyengebb kepessegu.gólvonal írta: Az egy másik dolog, de mondj olyan hozható cserének való bhv-t, aki nem gyengébb támadásban Marcinál.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 29., péntek 12:02
Jamest 80ért vettünk, nyert egy BL-t 5 millió plusszal kiszállunk belőle az szerintem nem mellényúlás. Mellényúlás lesz az, ha jövőre nem akarja majd senki se elvinni még 50ért se.morientes írta:Vèletlen volt....Mi nyertünk két bl-t az elmúlt három évben, ők nem.De könyörgöm 70 vagy hány millio...ez olyan mintha eladtunk volna egy ford mondeot,(ami korrekt kocsi de nem prèmium),ferrari áron...Valószínűleg azért mert Morate a saját házunk fia.
Az hogy James marad,gondolom presztizs.Nehogy már elismerje a főnök hogy mellènyúlt...
Pogbát meg majd Mou beállitja egy 2x2-es nènyzetbe,aztán onnan sehova.Biztos kijönnek majd a kèpessègei...
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. július 29., péntek 11:57
Nem erre gondoltam.Diego Milito ugye csatár volt,rugdosta a gólokat,most mindegy hogy.A holland meg egy brusztolós közèppályás,aki jól rugta a pontrugásokat.Galacticos írta:Ezzel nem feltetlen ertek egyet. Nem egy meg nem ket jatekost kimaxolt mar mou. Ott van peldanak sneijder,voltak jo idoszakai itt is de hosszutavon amugy picit volt tobb mint kozepszer. Ehhez kepest hihetetlen szezont kihozott belole mou. Vagy peldaul diego milito..morientes írta: Pogbát meg majd Mou beállitja egy 2x2-es nènyzetbe,aztán onnan sehova.Biztos kijönnek majd a kèpessègei...
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. július 29., péntek 11:46
Az egy másik dolog, de mondj olyan hozható cserének való bhv-t, aki nem gyengébb támadásban Marcinál.KAG írta:gólvonal írta:Marci mögé ott van Nacho, akinek úgyis kellenek a percek, és védekezésben talán erősítés is Marcihoz képest.
Ja, támadásban meg 5 szint vissza
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. július 29., péntek 11:40
Ezzel nem feltetlen ertek egyet. Nem egy meg nem ket jatekost kimaxolt mar mou. Ott van peldanak sneijder,voltak jo idoszakai itt is de hosszutavon amugy picit volt tobb mint kozepszer. Ehhez kepest hihetetlen szezont kihozott belole mou. Vagy peldaul diego milito..morientes írta: Pogbát meg majd Mou beállitja egy 2x2-es nènyzetbe,aztán onnan sehova.Biztos kijönnek majd a kèpessègei...
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. július 29., péntek 11:37
gólvonal írta:Marci mögé ott van Nacho, akinek úgyis kellenek a percek, és védekezésben talán erősítés is Marcihoz képest.
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. július 29., péntek 11:35
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. július 29., péntek 11:32
Vèletlen volt....Mi nyertünk két bl-t az elmúlt három évben, ők nem.
De könyörgöm 70 vagy hány millio...ez olyan mintha eladtunk volna egy ford mondeot,(ami korrekt kocsi de nem prèmium),ferrari áron...Valószínűleg azért mert Morate a saját házunk fia.
HozzászólásSzerző: babaking » 2016. július 29., péntek 11:13
Valószínűleg azért mert Morate a saját házunk fia. Benz mögé úgysem kell feltétlenül egy világmegváltó csatár. Ha nem válik be jövőre mehet isten hírével és egy fél évig játszik ott egy ifi (úgyis pont ősszel lesz aztán max télen hozunk valakit). Egy esélyt érdemel még a srácPipita írta: Igazából szerintem annyi van hogy nem tudtuk volna pótolni őket. Bár Moratát nem is értem, Auba ezerszer jjobb játékos és folyamatosan minket ajnároz. Egyszerűen érthetetlen hogy miért nem habfehérben rohangált már most a PSG ellen is...
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. július 29., péntek 11:11
+1 most kicsit en is elkezdzem reménykedni.tibi18 írta:Hát nem tudom, hogy Pogba szerkeszti-e az intasagramjat, de eszerint kint verieti a tengerparton... Ha en orvosira megyek valahova, nem hiszem, hogy ott fotozkodnek, feher felsoben, sapkaban..
Amugy ez a baj.. R24 miatt mar mindenbe mast latok bele..
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2016. július 29., péntek 11:08
HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. július 29., péntek 11:08
Igazából szerintem annyi van hogy nem tudtuk volna pótolni őket. Bár Moratát nem is értem, Auba ezerszer jjobb játékos és folyamatosan minket ajnároz. Egyszerűen érthetetlen hogy miért nem habfehérben rohangált már most a PSG ellen is...Kerlon írta:Ja, amúgy ne tegyetek már úgy, mintha katasztrófa lenne. Persze vannak problémák, de még így is top3as a keretünk és idén is max. a sérülések és a forma ingadozások fognak dönteni. Gyakorlatilag erősödtünk a tavalyihoz képest is, Zidane is nulláról építheti fel az elképzeléseit stb stb.. Nagyon kellett volna nekem is egy ember Casemiro (elé), de meglehet oldani a gyengébb ellenfelek ezt is. Asensio és Morata meg mindenképp használható lesz jövőre. Ami nem tetszik az Coentrao, mert használhatatlan volt az elmúlt 3 évben és így a baloson sem vagyunk bebiztosítva.
Ami tényleg nem tetszik, hogy Jamest és Moratat ennyi pénzért nem adtuk el.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. július 29., péntek 11:07
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 29., péntek 10:50
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem