MesQueUnClub írta:R.M.C.F írta:
Taktikai alap.Hogy helyezkednek el a kp vonalak és a támadó vonalak,köztük mennyi a táv,milyen mozgásokat tudnak együtt megoldani.....stb....NEM kell VKP...... De ebbe minek menjek bele....5 év múlva ezt fogja fújni vincze ottó meg bognár gyuri mintha valami újdonság lenne....ez megy 10 éve.
Ne mond már nekem, hogy ha ma játszana Vieira vagy Davids azt mondanád, hogy nem kell, meg rohadtul nem 5 év múlva vagyunk, de jelenleg furcsa mód a legtöbb top edző még alkalmaz vkp-t.
Azt mondanám......ha azt teljesítenék amit anno,de mivel ők ritka nagy tehetségek,így valószínű haladnának a korral és nem lennének ma szimpla vkp-k. Nehéz kifejteni itt a gondolataimat,több idő és több "tér" kell hozzá.....a kp-ák így fognak átalakulni a közel jövőben.
Mindegy....nem kívánok tovább menni ebben a témában.
R.M.C.F. attol mert sokszor elmondod meg nem igaz. Minden nagycsapatban van es lesz is vkp. Attol mert kicsit jobban tud passzolni, mint 5 eve meg vkp marad. Nem kell messze menni, Casemiro nelkul nem lett volna BL.
Nem akartam sokszor elmondani,nekem 1x elég lett volna,de ezt is mint minden mást sokan vitatnak....szerinted nem igaz,szerintem meg így van. Nem nagy cucc. Van aki profin átlátja és ért hozzá,van aki műkedvelő.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.