...többet nem jövök

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. július 31., szerda 18:51
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 31., szerda 18:45
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 31., szerda 15:04
Ja,úgy tünik sokan vagyunk a tkp posztra,annál kevesebben vkp posztra de...a kupába játszhatnak a fiatalok,az ad egy jó kis erőfelmérőt,pláne kisebb csapatok elken...aztán amelyik bizonyít,azt megtartják,amelyik meg nem,télen mehet kölibe...ez természetesen így van, és örülök is neki, hogy mély a keret, ráadásul bármikor jöhet egy sérülés hullám is. De pl. szerintem a középpálya védekező posztján kevesen vagyunk; Xabi már nem bírja az egész szezont, Illarra ki tudja, hogy teljesít első szezonjában, ráadásul folyamatosan sérüléssel bajlódik a felkészülés során.. Casemiro tapasztalatlan, és akkor marad Khedira.. oda kén még ember. És a tehetség gyanús fiatalok mehetnénk kölibe..
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 31., szerda 14:45
Na persze! Amúgy én meg pont amiatt a rész miatt aggódom kevésbé. Jött Illarra meg Casemiro és csak Essien távozott. Ráadásul az egyértelműen látszik eddig, hogy Carlo (akit nem bírtam, de eddig tök szimpi a löttyedt fejével) 3 középpályással nyomja. Még szimpatikusabb, hogy (számomra) tetszetősen jól elosztva rakta fel(már-már Barca szerűen) a középpályát. Sokat kísérletezik, de azért az a rész fix. Inkább az elöl lévő 3-as helyét keresi és reméljük megtalálja. Nekem eddig nagyon adta ez Modric, Khedira, Isco 3-as. És persze ezt lehet még 3 emberrel variálni is. Utolsó sorban szerintem pár ifi úgy hosszabbított, hogy tudatták velük, hogy a felkészülésben dől el a végső soruk és küzdjenek szépen.Tádám írta:
ez természetesen így van, és örülök is neki, hogy mély a keret, ráadásul bármikor jöhet egy sérülés hullám is. De pl. szerintem a középpálya védekező posztján kevesen vagyunk; Xabi már nem bírja az egész szezont, Illarra ki tudja, hogy teljesít első szezonjában, ráadásul folyamatosan sérüléssel bajlódik a felkészülés során.. Casemiro tapasztalatlan, és akkor marad Khedira.. oda kén még ember. És a tehetség gyanús fiatalok mehetnénk kölibe..
Hát az ilyenek miatt buknak sokan... A fiatal játékosoknak nem kell több csak bizalom, de ha szarul is játszanak legalább küzdve teszik. Amúgy meg fognak játszani. Annyit, mint Callejón meg Albiol szinte 100%. Ennyi idő alatt meg bőven meg lehet mutatni. Egyedül az orosznak nem látom értelmét.Guti.HaZ. írta:Felesleges. Nacho, Jesús meg Cheryshev egy percet sem fognak játszani, de Morata és Jesé sem fognak sokkal többet. Ezzel két legyet ütünk egy csapásra. Kiesik a Castilla meg a C csapat is. Csak én nem látom értelmét ennek a sok fiatalnak a keretben? Így még visszajátszhatnak a Castillába? Mert akkor nem szóltam.Szerződéshosszabbításuk után Cheryshev és Jesús Fernández (kapus) is a 2013/14-es szezontól a felnőtt keret tagja lesz, ahogyan korábban már Morata, Jesé, Nacho és Casemiro helye is biztossá vált ott. A Real Madrid első csapatában így már 12 spanyol játékos szerepel majd, név szerint: Casillas, López, Jesús, Carvajal, Arbeloa, Nacho, Ramos, Alonso, Illarra, Isco, Morata és Jesé.
HozzászólásSzerző: Guti.HaZ. » 2013. július 31., szerda 14:40
Felesleges. Nacho, Jesús meg Cheryshev egy percet sem fognak játszani, de Morata és Jesé sem fognak sokkal többet. Ezzel két legyet ütünk egy csapásra. Kiesik a Castilla meg a C csapat is. Csak én nem látom értelmét ennek a sok fiatalnak a keretben? Így még visszajátszhatnak a Castillába? Mert akkor nem szóltam.Szerződéshosszabbításuk után Cheryshev és Jesús Fernández (kapus) is a 2013/14-es szezontól a felnőtt keret tagja lesz, ahogyan korábban már Morata, Jesé, Nacho és Casemiro helye is biztossá vált ott. A Real Madrid első csapatában így már 12 spanyol játékos szerepel majd, név szerint: Casillas, López, Jesús, Carvajal, Arbeloa, Nacho, Ramos, Alonso, Illarra, Isco, Morata és Jesé.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. július 31., szerda 14:00
ez természetesen így van, és örülök is neki, hogy mély a keret, ráadásul bármikor jöhet egy sérülés hullám is. De pl. szerintem a középpálya védekező posztján kevesen vagyunk; Xabi már nem bírja az egész szezont, Illarra ki tudja, hogy teljesít első szezonjában, ráadásul folyamatosan sérüléssel bajlódik a felkészülés során.. Casemiro tapasztalatlan, és akkor marad Khedira.. oda kén még ember. És a tehetség gyanús fiatalok mehetnénk kölibe..morientes írta:Sok meccset kell játszani a szezonban,ezért én bízom benne,hogy mind megkapja a lehetőséget,játékperceket.Valamelyik sorozatban mindenképp.Ès beváltják a hozzájuk fűzött reményeket...A klub oldalán is fent volt és itt is. Talán 2017-ig írt alá és hivatalosan is a "felnőtt" keret tagja. Amúgy kicsit eszetlennek tűnik az idei politikánk, de hogy a keret mély lesz... Az 100%-k. Remélem az ifik se keltenek csalódást. Amúgy 100szor inkább Reus, mint Bale.
Nem is értem amúgy azokat a hangokat,akik szerint egy posztra túl sok az ember.Persze mert sokan megszokták hogy Mou 18 emberrel ment neki a szezonnak.Pedig nem az a trend általában...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 31., szerda 13:48
Sok meccset kell játszani a szezonban,ezért én bízom benne,hogy mind megkapja a lehetőséget,játékperceket.Valamelyik sorozatban mindenképp.Ès beváltják a hozzájuk fűzött reményeket...A klub oldalán is fent volt és itt is. Talán 2017-ig írt alá és hivatalosan is a "felnőtt" keret tagja. Amúgy kicsit eszetlennek tűnik az idei politikánk, de hogy a keret mély lesz... Az 100%-k. Remélem az ifik se keltenek csalódást. Amúgy 100szor inkább Reus, mint Bale.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. július 31., szerda 13:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 31., szerda 13:46
Volt egy hír, hogy jól teljesített a csapatával, és Morientes kezei között készülhet a mini bajnokok ligájára.A kis Zidane jelenleg merre alkot? azért 18 éves már ideje lenne legalább a Castillaban játszania.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. július 31., szerda 13:40
A kis Zidane jelenleg merre alkot? azért 18 éves már ideje lenne legalább a Castillaban játszania.Anis írta:Akik feljöttek a C csapatból, vagy a Juvenil A-ból:
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 31., szerda 13:34
A klub oldalán is fent volt és itt is. Talán 2017-ig írt alá és hivatalosan is a "felnőtt" keret tagja. Amúgy kicsit eszetlennek tűnik az idei politikánk, de hogy a keret mély lesz... Az 100%-k. Remélem az ifik se keltenek csalódást. Amúgy 100szor inkább Reus, mint Bale.MorataMartin írta:Jesé hivatalosan is hosszabbított mert emlékezet szerintem a hosszabbításával kapcsolatos hír nem volt hivatalos!
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. július 31., szerda 13:27
HozzászólásSzerző: Bullet T » 2013. július 31., szerda 13:27
Amúgy meg miért nem lehet egy olyat csinálni, hogy 50 + Di Maria, ha kell fogadjátok el nem akk szopjatok fa*t
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. július 31., szerda 13:18
Akik feljöttek a C csapatból, vagy a Juvenil A-ból:RealRaúl77 írta:Ki az a 14? Mert konkrétan egy igazolásra emlékszem, mint hír. (Könnyen lehet, hogy többről lemaradtam.) De gondolom a többség alsóbb csapatokból jött fel.Toril csapata tizennégy új játékossal vág neki az új szezonnak.
HozzászólásSzerző: Bullet T » 2013. július 31., szerda 13:14
HozzászólásSzerző: miért » 2013. július 31., szerda 13:08
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 31., szerda 13:05
Én nagyon sajnálnám,ha ez így alakulna.Èn nagyon szkeptikus voltam,mikor szó volt róla hogy jön,főleg az ára miatt.De aztán nagyon meggyőzött.Szóval kár lenne ha elkótyavetyélnék...Realista24 írta:Ez a hír nem arról szól, hogy Modricot akarják. Azt nem írtam ki direkt."Valószínűleg" vissza is menne ezekhez a pénz éhes nyomorultakhoz Modric mikor tavaly térden állva könyörgött, hogy engedjék már el hozzánk... Az AS is találhatna ám ki jobb kamu dumát... Mondjuk Levy emelte a tétet! 200 millió font meg CR........
Ennek a hírnek van realitása.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. július 31., szerda 12:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 31., szerda 11:32
Ez a hír nem arról szól, hogy Modricot akarják. Azt nem írtam ki direkt."Valószínűleg" vissza is menne ezekhez a pénz éhes nyomorultakhoz Modric mikor tavaly térden állva könyörgött, hogy engedjék már el hozzánk... Az AS is találhatna ám ki jobb kamu dumát... Mondjuk Levy emelte a tétet! 200 millió font meg CR........
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 31., szerda 11:31
"Valószínűleg" vissza is menne ezekhez a pénz éhes nyomorultakhoz Modric mikor tavaly térden állva könyörgött, hogy engedjék már el hozzánk... Az AS is találhatna ám ki jobb kamu dumát... Mondjuk Levy emelte a tétet! 200 millió font meg CR........Az AS szerint André Villas-Boas közölte a Tottenham vezetőségével, hogy minél előbb zárják le Bale ügyét, mert nem akar úgy járni, mint tavaly Modric estében. Az edző szeretné, hogy ha a walesi játékos eladásra kerül, akkor az történjen meg minél hamarabb, mert időben szeretné pótolni őt, hogy az új játékosoknak is legyen ideje beilleszkedni.
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem