HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 28., csütörtök 21:34
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. július 28., csütörtök 21:32
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. július 28., csütörtök 21:28
Ennek én akkor fogok örülni, ha normálisan, ésszerűen lesznek betömve a lyukak, mert ha nem így lesz, akkor nagyon szarul fogunk kijönni a tiltásból.Mintahogy bolond az is aki 120 ad Pogbáért,vagy Verrattiért...stb....Jók ezek a játékosok,és én is eltudom őket nálunk képzelni,de az áruk nevetséges,ennyiért hülyeség. Bár abban nagyok vagyunk sajnos.
Azt meg hogy a barca kit igazol hagyjuk már,ki a fenét izgat?Engem egy cseppet sem....Nekünk kizárólag magunkkal kell foglalkozni,a világ legjobb csapata ne mást nézegessen,hanem adjon autogramot nekik inkább.
Az eltiltás meg pont hogy kapóra jön,igazából tök őszintén örülök neki,mert a real madrid elmúlt 10 éves legfőbb problémáját "oldja meg"...az évente 2-3 új ember a kezdőbe és kezdjünk mindig minden évben mindent újra baromságot teszi elérhetetlenné.....végre,ezt kérem már 8 éve a mikulástól minden évben.
A védelmünk még 2-3 évre rendben van,a létszám kell,ha megy valaki akkor kell hozni valakit,a kp-ra egy fő kell,előre egy fő kell....kb ennyi.
Vagyis kell két jó igazolás,és ha megy valaki akkor oda még....ennyi és nem több.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. július 28., csütörtök 21:25
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. július 28., csütörtök 21:24
HozzászólásSzerző: Ursus » 2016. július 28., csütörtök 21:22
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. július 28., csütörtök 21:21
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2016. július 28., csütörtök 21:14
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. július 28., csütörtök 21:10
A két portugál "vadlovat" le kéne cserélni akkor is ha anyagilag nem éri meg.R.M.C.F írta:A védelmünk még 2-3 évre rendben van,a létszám kell,ha megy valaki akkor kell hozni valakit,a kp-ra egy fő kell,előre egy fő kell....kb ennyi.
Vagyis kell két jó igazolás,és ha megy valaki akkor oda még....ennyi és nem több.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. július 28., csütörtök 20:58
Mintahogy bolond az is aki 120 ad Pogbáért,vagy Verrattiért...stb....Jók ezek a játékosok,és én is eltudom őket nálunk képzelni,de az áruk nevetséges,ennyiért hülyeség. Bár abban nagyok vagyunk sajnos.KAG írta:Csak remélni tudom, hogy ezek a Sissokkos hírek hatalmas kacsák és robbantunk vagy pogbáért vagy verrattiért.
Bolondok vagyunk, ha hozzuk.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. július 28., csütörtök 19:20
Igaza van a srácnak.A tegnapi 70 milliós teljesitmènyt Eder is lehozta volna.ziro4vr írta:Sokan hiszik, hogy trollkodni egyszerű és bárkinek megy. Neked nem ez az utad. De azért sok szerencsét az utadon.MorataMartin írta:Tegnap igázából csak egy valami hiányzott a csapatjátékából. Éderrel sokkal jobban mentek volna a támadások. Morata sem szenvedett volna annyira, mert Éder elvonta volna védőjátékosok figyelmét. Remélem ezt Perez is belátja.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 28., csütörtök 19:09
Sokan hiszik, hogy trollkodni egyszerű és bárkinek megy. Neked nem ez az utad. De azért sok szerencsét az utadon.MorataMartin írta:Tegnap igázából csak egy valami hiányzott a csapatjátékából. Éderrel sokkal jobban mentek volna a támadások. Morata sem szenvedett volna annyira, mert Éder elvonta volna védőjátékosok figyelmét. Remélem ezt Perez is belátja.
HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. július 28., csütörtök 19:08
Na,most mondd meg,ez miért kellett?Ez a piros csizma?wZoLee7 írta:Pogba rizka egy nagy phöcs amugy...ezek a kepeo meg utalasok, minden nap kitesz egy utalast de mindig a masik csapatra, ennyire mar nem kellene szineszkednie
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2016. július 28., csütörtök 19:08
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 28., csütörtök 18:28
HozzászólásSzerző: fehérlap » 2016. július 28., csütörtök 16:56
Mikor a Toulouse csapatában játszott akkor szép jövő állt előtte. Igazi futómasina, mindig keményen dolgozott. Hordta a csapatát a hátán. Majd eljött a váltás ideje és elment egy Newcastlehez, amit kb senki se értett, aztán Angliában az évek során megmutatta, hogy ő nem más, mint olyan sokan mások, csak egy ígéret.ziro4vr írta:Bár a klubkarrierjét sosem követtem igazán, de nekem tipikus tornaembernek tűnik, mint pl a costa ricai campbell. Amit tud, az egy fárasztó szezon után kitűnik, de egy hosszú menetelés során már nem. Másrészt emg középen ő nem igazán jó, a szerepkörére meg van egy Lucas Vazquezünk.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. július 28., csütörtök 16:15
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. július 28., csütörtök 16:12
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. július 28., csütörtök 15:59
Szarnak egy pofon, ott sem lesz fix kezdő, de még 12. ember sem.Jesé közel a PSG-hez az Onda Cero szerint. Visszavásárlási opcióval kerülhet a franciákhoz.
HozzászólásSzerző: peadani » 2016. július 28., csütörtök 15:44
Ja valamikor középpályán nyomta, de a Newcastle-ban is már támadó és szélső volt mint védekező játékos.Navamiro írta:Hogyne lenne jó középen? OŐ neki az a posztja. A franciáknak többnyire idegen poszton játszott.ziro4vr írta:Bár a klubkarrierjét sosem követtem igazán, de nekem tipikus tornaembernek tűnik, mint pl a costa ricai campbell. Amit tud, az egy fárasztó szezon után kitűnik, de egy hosszú menetelés során már nem. Másrészt emg középen ő nem igazán jó, a szerepkörére meg van egy Lucas Vazquezünk.
Jelenlévő fórumozók: 34 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem