Formula-1

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Formula-1

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. július 30., szombat 13:15

h3x0r írta:1 hulye szaballyal kevesebb: Az FIA közleménye szerint Hockenheimtől nem lesz semmilyen korlátozás a bokszfal és az autók közötti kommunikációban, kivéve a felvezető kör kezdete és a start közötti időszakot
- Jon a Rosberg szabaly is :mrgreen: : dupla sarga alatt nem lehet koridot javitani (eddig is ez volt az iratlan szabaly, csak Rosberg szepen kihasznalta a kiskapukat :vivo: )

- Illetve a Silverstone-i (?) felhaborodas miatt a Safety Car-os rajtot is modositjak: ezentul ha nem tudnak elrajtolni az eso miatt, a SC-os korozgetes utan nem csak egyszeruen kijon a SC, hanem ujra felallnak a rajtracson

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. július 29., péntek 0:22

1 hulye szaballyal kevesebb: Az FIA közleménye szerint Hockenheimtől nem lesz semmilyen korlátozás a bokszfal és az autók közötti kommunikációban, kivéve a felvezető kör kezdete és a start közötti időszakot

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. július 28., csütörtök 21:29

Anthony írta:Lauda is attól lett az ami, hogy a tehetsége mellett arrogáns is volt, itt oda kell tenni magad. Amikor a határon autózol néha megesik egy koccanás, nem ez a szándéka, de attól még nem fogja elvenni a kocsit, win or go home, nekem nagyon is tetszik a dolog. A versenybírók feladata, hogy megbüntessék, ha hibázik.
A duma verte ki sokaknál a biztositèkot.Lauda nem pofázott,pedig aztán őt utálta mindenki.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. július 28., csütörtök 20:44

Lauda is attól lett az ami, hogy a tehetsége mellett arrogáns is volt, itt oda kell tenni magad. Amikor a határon autózol néha megesik egy koccanás, nem ez a szándéka, de attól még nem fogja elvenni a kocsit, win or go home, nekem nagyon is tetszik a dolog. A versenybírók feladata, hogy megbüntessék, ha hibázik.

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2016. július 28., csütörtök 20:15

Még az is megfordult a fejemben, h előbb utóbb új kedvenc is válhat nálam is Verstappen, de elég gáz amit leszájal 18 évesen. A szabályok meg minek vannak ha nem érvényesek mindenkire...? Bár az elmúlt héten ezt már sokan megkérdezték magukban és lenyilatkozva is...

Összegezve Versi a pályán is elég mocsok húzást csinált, pályán kívül meg még nagyobb ass... emlékeztet a fiatalabbkori Alonsora... (annak ellenére, hogy mint pilóta ő is az egyik ha nem a legjobb a mezőnyben)

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. július 28., csütörtök 20:08

wZoLee7 írta:
Verstappen üzent Raikkönennek: „Nem én kezdtem a Hungaroringen őrült startba, és nem én voltam az, aki túl optimista volt a féktávokon az előzési kísérletek miatt.”

Csak nem tudja mikor kellene befognia és szépen csendben meghuznia magat
Optimista a fektavokon??? Honnan tudja h kimi az volt? :lol:
Amigy meg valahol probalkozni kell nem..na maind1...TISZTELET....azt kene megtanulnia....arr nem o tehet h nem buntettek meg...de legalabb kussolna.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 28., csütörtök 20:01

Ezekutan mindenki igy fog vedekezni, foleg ellene

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. július 28., csütörtök 19:57

wZoLee7 írta:Nem lenne, ami szabalytalan az szabalytalan, mind1 ki csinalja
Megitèlès lenne más.Már sztm sok embernèl egyből nem lenne annyira szabálytalan.
Nálam mondjuk ugyan úgy.
Csak mikor Vettel előtt vèdekezett így pár ève asszem Maldonado,ő volt az isten.Fel se merült hogy a szabály az szabály.
No mindegy,szabálytalan volt a kicsi,a pofáját se birta befogni,de asszem ha Kimi lesz előtte ezután az eset után,nem köszöni meg.Őt sem kell fèlteni.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 28., csütörtök 19:39

Nem lenne, ami szabalytalan az szabalytalan, mind1 ki csinalja

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. július 28., csütörtök 19:23

No jó azèrt ne essünk át a cocó másik oldalára,ha nem Raikkönennel baszakodott volna,most ő lenne a király :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2016. július 28., csütörtök 19:16

wZoLee7 írta:
Verstappen üzent Raikkönennek: „Nem én kezdtem a Hungaroringen őrült startba, és nem én voltam az, aki túl optimista volt a féktávokon az előzési kísérletek miatt.”

nem vágom mire gondol a starttal kapcsolatban... kiment a porosabb ívre és megcsúszott alatta a kocsi, ha az nincs simán elfordul, mint ahogy még így is simán elfordult. Ha túl nagy lett volna a lendület akkor a tapadás elvesztése után (mivel nem lassul annyira mintha gurulnának a kerekek) ki kellett volna csúsznia szemben a pályáról.

Csípem a kölköt, iszonyú tehetség, de amiket néha a pályán csinál (pl. Kimivel) az néha már nagyon a határon van, de ha befogná a száját még talán elnézném neki.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. július 28., csütörtök 19:12

Hornertől vagy az apjától kellene két büdös nagy pofon a kisgyereknek , hogy tudja hol a helye .
Kurvára el van szállva magától . Azért egy minimális tiszteletet adjon meg a kétszer annyi idős Kiminek .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 28., csütörtök 18:31

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. július 28., csütörtök 14:51

Vettel se lenne rossz választás, de ő rálépett az Alonsoi útra, a Ferrari teljesen felemészti majd, megrogyott a bikáknál, az olaszok magukat verik...
Sajnos a ferrarinál valahogy ez a begyöpösödött mentalitás az amiatt kullognak mindig az aktuális èlcsapat után.Sose mernek ujitani,mindig mennek az aktuális trend után,termèszetesen megkèsve,mire meg működne a buli,már mások règen ujitottak megint.
Az sem szerencsès hogy az aktuális ferraris nagykutya beleugat a munkába,ezáltal nyomás alatt,transzban tartja az egèsz csapatot,kinlódás van nem èrdemi munka.

Változtatni kellene,elköltözni angliába,ahol pörög az f1 boszorkánykonyhája.Leigazolni Adrian Newey-t főtervezőnek,Toto Wolfot csapatfőnöknek,ès mehet a buli :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2016. július 28., csütörtök 13:43

https://twitter.com/FiftyBuckss/status/ ... 6709405696

Kimi a rajt után.
Nem kicsit mentett bakker.... :agree:

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2016. július 24., vasárnap 22:32

Áááhhh, Seb nem! A Vettel-Hamilton-Ricciardo hármassal a világból ki lehet üldözni... :lol: Ha már mondanom kéne valakit Kimin kívül, akkor talán Bottas, de ő meg totál beleszürkült a mezőnybe. Kéne már alá egy jó kocsi, hogy meglássuk, igazán mire képes. Meg az ő egyénisége azért nagyon messze elmarad Raikkönenétől. Vagy esetleg Verstappen (bár a mai beszólása után...)... Szóval igen, marad az, hogy megvárjuk a fiát. :D

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 24., vasárnap 22:17

Vettel se lenne rossz választás, de ő rálépett az Alonsoi útra, a Ferrari teljesen felemészti majd, megrogyott a bikáknál, az olaszok magukat verik...A mostantól érkező fiatalok meg nagyon nehezen fognak a földön maradni. Megvárjuk Robint :lol:

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2016. július 24., vasárnap 22:15

wZoLee7 írta:Épp ezért nem értem, mire jött ez a nyilatkozat...csalódtam, őszintén szólva úgy voltam vele, Kimi lassan másodszor is kivonul, szurkolok majd a kicsinek, fejben rendben van, nem tolja a szarságokat, erre tessék...kell egy finn utód Kiminek, mert Bottas nem az :lol:
Igazából én is hasonló cipőben járok. Kimit imádom, de a többiekért valahogy nem tudok rajongani. Az a baj, még egy ilyen úgyse lesz, mint Raikkönen, soha az életbe... :-( Anno Kubicát kedveltem még, erre fel vele is mi lett... :(

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 24., vasárnap 22:05

Épp ezért nem értem, mire jött ez a nyilatkozat...csalódtam, őszintén szólva úgy voltam vele, Kimi lassan másodszor is kivonul, szurkolok majd a kicsinek, fejben rendben van, nem tolja a szarságokat, erre tessék...kell egy finn utód Kiminek, mert Bottas nem az :lol:

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2016. július 24., vasárnap 21:35

Okos enged, szamár szenved. Raikkönent azért is szeretik sokan, mert nem puffog, mint a többi pilóta, ha nemúgy alakolulnak a dolgai, ahogy azt eltervezte. Verstappenre is inkább ráhagyja. Igaza is van, attól nem változik semmi...

Vissza: