KAG írta:Csak remélni tudom, hogy ezek a Sissokkos hírek hatalmas kacsák és robbantunk vagy pogbáért vagy verrattiért.
Bolondok vagyunk, ha hozzuk.
Mintahogy bolond az is aki 120 ad Pogbáért,vagy Verrattiért...stb....Jók ezek a játékosok,és én is eltudom őket nálunk képzelni,de az áruk nevetséges,ennyiért hülyeség. Bár abban nagyok vagyunk sajnos.
Azt meg hogy a barca kit igazol hagyjuk már,ki a fenét izgat?Engem egy cseppet sem....Nekünk kizárólag magunkkal kell foglalkozni,a világ legjobb csapata ne mást nézegessen,hanem adjon autogramot nekik inkább.
Az eltiltás meg pont hogy kapóra jön,igazából tök őszintén örülök neki,mert a real madrid elmúlt 10 éves legfőbb problémáját "oldja meg"...az évente 2-3 új ember a kezdőbe és kezdjünk mindig minden évben mindent újra baromságot teszi elérhetetlenné.....végre,ezt kérem már 8 éve a mikulástól minden évben.
A védelmünk még 2-3 évre rendben van,a létszám kell,ha megy valaki akkor kell hozni valakit,a kp-ra egy fő kell,előre egy fő kell....kb ennyi.
Vagyis kell két jó igazolás,és ha megy valaki akkor oda még....ennyi és nem több.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.