Realista24 írta:
"Valószínűleg" vissza is menne ezekhez a pénz éhes nyomorultakhoz Modric mikor tavaly térden állva könyörgött, hogy engedjék már el hozzánk... Az AS is találhatna ám ki jobb kamu dumát... Mondjuk Levy emelte a tétet! 200 millió font meg CR........
Ez a hír nem arról szól, hogy Modricot akarják. Azt nem írtam ki direkt.

Ennek a hírnek van realitása.
Én nagyon sajnálnám,ha ez így alakulna.Èn nagyon szkeptikus voltam,mikor szó volt róla hogy jön,főleg az ára miatt.De aztán nagyon meggyőzött.Szóval kár lenne ha elkótyavetyélnék...
Reus meg,nekem már az EB-n is feltűnt(vagy VB-n most nem ugrik be)hogy mennyire jó,Schürrlevel,de aztán mikor felmerült a neve,akkor ódzkodtam kicsit,mert láttam pár borussia meccset,és sok helyzetet kihagyott...És 40milliokrol szóltak a hírek(akkor még Bale is 50-60 körül mozgott)akkor azt gondoltam hogy Reus nem érné meg...
De most,hogy így elszaladtak az árak,azt mondom,ár/érték arányban,a német sokkal jobban megérné.A játékstílusáról nem is beszélve...
Ezzel csak azt akarom mondani,hogy igen változhat a szurkoló véleménye,mert ez nem valami véd-és-dacszövetség,hogy kitartok mellette ha kell,ha nem,hanem az ember megmondja a véleményét ha szar,meg elismeri ha jó,akár egy hét elteltével is.Ez nem kétszinűség,hanem kritika.Pozitív vagy negatív,mikor hogy...