Itt vannak a lényeges dolgok, kérdésekkel és válaszokkal.Tottinho írta:Ismét nem változik sajnos semmi...
Ezen megakadt a szemem:
Ez mégis mi a bánat?A BL-kiesést követő érzéseikről
Kubatov: "Nem voltam idehaza, tehát jól éreztem magam."

HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2016. július 28., csütörtök 18:40
Itt vannak a lényeges dolgok, kérdésekkel és válaszokkal.Tottinho írta:Ismét nem változik sajnos semmi...
Ez mégis mi a bánat?A BL-kiesést követő érzéseikről
Kubatov: "Nem voltam idehaza, tehát jól éreztem magam."
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2016. július 28., csütörtök 14:38
HozzászólásSzerző: Ursus » 2016. július 27., szerda 13:40
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. július 26., kedd 18:11
HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2016. július 26., kedd 14:15
Feczkó Tamás-t lehet olvasni, aki alacsonyabb ligákban már több helyen is sikeresen dolgozott, jelenleg az NB 2-es Balmazújváros vezetőedzője. Ha jól tudom jelenleg is betölt valamilyen vezető tisztséget a Nyíregyházi akadémián, de 2 éve az NB 1-ben is tagja volt Csábi szakmai stábjának a Szparinál. Fiatal, ambiciózus szerintem jó választás lenne a Debrecenieknek, annyi szól ellene hogy nincs komoly NB 1 tapasztalata. Én elsősorban külföldi edzőben gondolkodnék a helyükben, de Feczkó is jobb opció mintha kineveznének egy Egervári féle megélhetési edzőt.Géci írta:Miért van olyan érzésem, hogy Kondás helyére nem egy értelmes edzőt hoznak, hanem egy új dilettánst!? Meg lennék lepve, ha jó választást hozna Szima. Ott pedig még kivételesen pénz is van...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 26., kedd 12:47
És te írtál 15 millióról? Ne legyél már ennyire sötét, már ne haragudj.Kerlon írta: hát az utolsó qoute az enyém volt abból
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. július 26., kedd 11:35
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 26., kedd 10:00
hát az utolsó qoute az enyém volt abbólRealista24 írta:Mintha a te mondandódra reagáltam volna...Kerlon írta: Nyilván... Sikerült megfognod a lényeget.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 26., kedd 9:24
Mintha a te mondandódra reagáltam volna...Kerlon írta: Nyilván... Sikerült megfognod a lényeget.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 26., kedd 8:34
15 millio eurós magyar játékos...persze.[/quote]Realista24 írta:Ilyen Neymar biznisz lehetett, de gondolom Orosz Paliék jártak jól.Kerlon írta:
Állítólag a télen egymillás ajánlatot dobtunk vissza. Aztán a Bologna elnöke nyáron nyilatkozta, hogy 3-4 millióba kerülhet Nagy. Ehhez képest másfélért elvitték.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 26., kedd 8:16
Ferencváros írta:Beszéltem én bármikor is 15 millióról?Realista24 írta:[
Es? 1,5 millio volt, ha ket év múlva 15 millio euró lesz, bármit kérhetsz tőlem.
HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. július 26., kedd 4:05
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2016. július 25., hétfő 23:13
Beszéltem én bármikor is 15 millióról?Realista24 írta:[
Es? 1,5 millio volt, ha ket év múlva 15 millio euró lesz, bármit kérhetsz tőlem.
HozzászólásSzerző: filatáska » 2016. július 25., hétfő 23:05
Ez viszont nem túl elegáns megfogalmazás...Realista24 írta:Vagy értelmesen fogalmazni es akkor nem kell ugatni.filatáska írta:Fele ennyi teljesítmény után. Értelmezni is szabad...
HozzászólásSzerző: filatáska » 2016. július 25., hétfő 22:51
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. július 25., hétfő 22:38
Nem volt egyértelmű a megfogalmazás. "Balogh Norbit fele ennyiért vitték 2 milláért." Most ebből te leszűrted hogy mire gondolt? Mert én nem.filatáska írta:Fele ennyi teljesítmény után. Értelmezni is szabad...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 25., hétfő 22:36
Es? 1,5 millio volt, ha ket év múlva 15 millio euró lesz, bármit kérhetsz tőlem.Ferencváros írta:filatáskánál a pont. Se válogatott, se jobb teljesítmény az nb1-be, mint Nagy, se akkor hype körülötte.Realista24 írta: Fele ennyiért 2 Milla? Vagy mi?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 25., hétfő 22:35
Vagy értelmesen fogalmazni es akkor nem kell ugatni.filatáska írta:Fele ennyi teljesítmény után. Értelmezni is szabad...
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2016. július 25., hétfő 22:10
filatáskánál a pont. Se válogatott, se jobb teljesítmény az nb1-be, mint Nagy, se akkor hype körülötte.Realista24 írta: Fele ennyiért 2 Milla? Vagy mi?
HozzászólásSzerző: Ursus » 2016. július 25., hétfő 21:37
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem