OFF
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Re: OFF
http://444.hu/2016/07/28/ranyomult-a-mu ... e-a-taxify
Ez most azt jelenti, hogy nekünk is lesz Uberünk, csak nem Ubernek fogják hívni és nem az Uberé a bevétel, hanem "Ferentzy Zoltáné", "Szilágyi Balázsé" és "Poprócsi Zsolté"?
Ez most azt jelenti, hogy nekünk is lesz Uberünk, csak nem Ubernek fogják hívni és nem az Uberé a bevétel, hanem "Ferentzy Zoltáné", "Szilágyi Balázsé" és "Poprócsi Zsolté"?
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
http://indavideo.hu/video/Narancs_Tetve ... Retek_Eger
A műveltséghez ez hozzátartozik.
"viccelődünk halál előtt kurva anyád???"
A műveltséghez ez hozzátartozik.
"viccelődünk halál előtt kurva anyád???"

- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Ha már műveltség:
Drága jól tájékozódott rosszindulatú, 83 éves szomszédom a következőket mondta a mellette lakóról:
"Akkora bunkó ez a Pista, hogy nem ismeri az etiket"
na, én ő rá mondanám, hogy művelt.
Drága jól tájékozódott rosszindulatú, 83 éves szomszédom a következőket mondta a mellette lakóról:
"Akkora bunkó ez a Pista, hogy nem ismeri az etiket"

na, én ő rá mondanám, hogy művelt.

- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Nem tudom, hogy a vezérlőpult engedi-e Nektek valahol, ha nem akkor írj egy pü-t nekem a régi és az új címmel, és este cserélemdzsi91 írta:új email címem van, itt madridomon,hogy tudom lecserélni a régit?

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
új email címem van, itt madridomon,hogy tudom lecserélni a régit?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- h3x0r
Nem hallgattam meg, talan majd valamikor este, de ha mar szoba kerult, gondoltam belinkelem:Ursus írta:Trump beszéde magyar fordítással megy az ATV-n, érdemes hallgatni.
https://www.youtube.com/watch?v=vmiLDbvPdJQ
https://www.youtube.com/watch?v=UpB466pBLto
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nyitok is egy topicot magunknak.ziro4vr írta:Gyere a keblembre R24, mi bunkó, mííveletlen tuskók tartsunk össze.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
86 éves katolikus pap torkát elvágni... Ilyet utoljára a "hős" felforgató forradalmárok csináltak.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
En nem mondtam hogy nem kellenek ilyen emberek. Csak hogy nélkülük nem a barlangokban tartanánk közel sem. Még ha tudom is hogy ez eléggé kisarkitott példa volt.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
A mondás kiötlője nem én voltam, de gyanítom, hogy nem egy atomfizikus miatt született meg aki szabadidejében operába jár és romkocsmákban épület statikát elemez.Zsombor írta: Hu, ez hogy a szakbarbarok nélkül sehol sem lennénk az nagyon nem igaz.
Továbbá ha valaki mindenhez ért egy kicsit az nem zárja ki azt, hogy egy adott területhez különösen jól ért.

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Hu, ez hogy a szakbarbarok nélkül sehol sem lennénk az nagyon nem igaz.MesQueUnClub írta:Van az a mondás, hogy aki mindenhez egy kicsit ért, valójában nem ért semmihez, épp ezért kellenek a csőlátású szakbarbárok, különben szerintem még mindig barlangban élnénk és a mamutokat kergetnénk.
Továbbá ha valaki mindenhez ért egy kicsit az nem zárja ki azt, hogy egy adott területhez különösen jól ért.
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Nem. Szerintem ez pontosan ennyi:PL Csabi írta:Ennyi.Realista24 írta: Nincs gond csak műveletlen paraszt
Részemről standby. Amúgy is utálom az angol focit.Van az a mondás, hogy aki mindenhez egy kicsit ért, valójában nem ért semmihez, épp ezért kellenek a csőlátású szakbarbárok

“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Van az a mondás, hogy aki mindenhez egy kicsit ért, valójában nem ért semmihez, épp ezért kellenek a csőlátású szakbarbárok, különben szerintem még mindig barlangban élnénk és a mamutokat kergetnénk.

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nincs gond csak műveletlen paraszteReMA írta:Akkor még egyszer megkérdezem. Mi velük a baj? Főleg ha figyelembe veszem az általam kiemelt részt.értelmiségi embereknek tartó személyekre, akik csak a saját szakterületükön vannak képben, alap műveltséggel nem rendelkeznek.
Nem értelek. Jól végzi a munkáját, érti a szakmáját (ezt feltételezi a kiemelt mondatrész), de nem mondja el a walesi bárdokat -pláne hiba nélkül-. És?

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Akkor még egyszer megkérdezem. Mi velük a baj? Főleg ha figyelembe veszem az általam kiemelt részt.értelmiségi embereknek tartó személyekre, akik csak a saját szakterületükön vannak képben, alap műveltséggel nem rendelkeznek.
Nem értelek. Jól végzi a munkáját, érti a szakmáját (ezt feltételezi a kiemelt mondatrész), de nem mondja el a walesi bárdokat -pláne hiba nélkül-. És?
“Játssz nyugodtan!” - Puskás