Amúgy meg miért nem lehet egy olyat csinálni, hogy 50 + Di Maria, ha kell fogadjátok el nem akk szopjatok fa*t
most ahogy így visszaolvastam kicsit félreérthető. Ezt a Tottenhamra értettem, csak a félreértések elkerülése végett

HozzászólásSzerző: Bullet T » 2013. július 31., szerda 13:27
Amúgy meg miért nem lehet egy olyat csinálni, hogy 50 + Di Maria, ha kell fogadjátok el nem akk szopjatok fa*t
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. július 31., szerda 13:18
Akik feljöttek a C csapatból, vagy a Juvenil A-ból:RealRaúl77 írta:Ki az a 14? Mert konkrétan egy igazolásra emlékszem, mint hír. (Könnyen lehet, hogy többről lemaradtam.) De gondolom a többség alsóbb csapatokból jött fel.Toril csapata tizennégy új játékossal vág neki az új szezonnak.
HozzászólásSzerző: Bullet T » 2013. július 31., szerda 13:14
HozzászólásSzerző: miért » 2013. július 31., szerda 13:08
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 31., szerda 13:05
Én nagyon sajnálnám,ha ez így alakulna.Èn nagyon szkeptikus voltam,mikor szó volt róla hogy jön,főleg az ára miatt.De aztán nagyon meggyőzött.Szóval kár lenne ha elkótyavetyélnék...Realista24 írta:Ez a hír nem arról szól, hogy Modricot akarják. Azt nem írtam ki direkt."Valószínűleg" vissza is menne ezekhez a pénz éhes nyomorultakhoz Modric mikor tavaly térden állva könyörgött, hogy engedjék már el hozzánk... Az AS is találhatna ám ki jobb kamu dumát... Mondjuk Levy emelte a tétet! 200 millió font meg CR........
Ennek a hírnek van realitása.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. július 31., szerda 12:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 31., szerda 11:32
Ez a hír nem arról szól, hogy Modricot akarják. Azt nem írtam ki direkt."Valószínűleg" vissza is menne ezekhez a pénz éhes nyomorultakhoz Modric mikor tavaly térden állva könyörgött, hogy engedjék már el hozzánk... Az AS is találhatna ám ki jobb kamu dumát... Mondjuk Levy emelte a tétet! 200 millió font meg CR........
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 31., szerda 11:31
"Valószínűleg" vissza is menne ezekhez a pénz éhes nyomorultakhoz Modric mikor tavaly térden állva könyörgött, hogy engedjék már el hozzánk... Az AS is találhatna ám ki jobb kamu dumát... Mondjuk Levy emelte a tétet! 200 millió font meg CR........Az AS szerint André Villas-Boas közölte a Tottenham vezetőségével, hogy minél előbb zárják le Bale ügyét, mert nem akar úgy járni, mint tavaly Modric estében. Az edző szeretné, hogy ha a walesi játékos eladásra kerül, akkor az történjen meg minél hamarabb, mert időben szeretné pótolni őt, hogy az új játékosoknak is legyen ideje beilleszkedni.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 31., szerda 10:33
Mi köze van hozzá, hogy kiért mennyit fizet a klub? Neki a focival kell foglalkozni, nem a banki tranazakciókat felügyelni...Marky írta:ronaldonak -tudom, hogy nem ő a gonosz, de akkor is - biztos nem tetszene, hogy valakiért rekordösszeget adna a klub.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. július 31., szerda 10:24
Egy mezei tehetség már most is 25-nél kezdődik, lásd csak Illarrat.Marky írta:ez a bale saga már röhejes. levy tud üzletelni, de sajnos perezék meg adják neki a lehetőséget ehhez. kivételes játékos, klasszis spíler, de rekordösszeget nem ér. akkor már inkább jöhetne suarez és kondogbia, de látva, hogy a napoli most le akar minket rabolni, talán még egy védő igazolás is beleférne.
ha ezt az árat megadjuk, akkor tök mindegy, mennyire válik be, még jobban el lesz cseszve minden játékos ára. egy mezei tehetség is 25 milliótól fog kezdődni stb. ilyet nem szabad egyszerűen. ráadásul csapaton belül is lenne ennek rossz visszhangja, mert ronaldonak -tudom, hogy nem ő a gonosz, de akkor is - biztos nem tetszene, hogy valakiért rekordösszeget adna a klub.
HozzászólásSzerző: Marky » 2013. július 31., szerda 9:51
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. július 31., szerda 9:37
Játszott ugyanott, ahol tavaly Zsozé alatt, de játszott feljebb is, Özil posztján is, viszont mindkét esetben kötetlenül játszhatott, sokszor megtalálható volt az ellenfél tizenhatosánál, de a sajátunknál is elég gyakran ott volt. Egy szó, mint száz: jól játszott, látszik, hogy ő lesz a csapat koordinátora.centeno írta:sajnos nem láttam az eddigi felkészülési meccseket. meg tudná valaki mondani, hogy modricot mennyit és milyen poszton játszatta ancelotti? nekem van egy rossz érzésem a mai hírrel kapcsolatban, mert már többször felmerült neve a lehetséges távozók között és sokszor úgy tűnik, hogy a spanyoloknál nem annyira egyértelműen pozitív az ő megítélése, mint mondjuk itt a fórumon.
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. július 31., szerda 9:28
HozzászólásSzerző: horesz93 » 2013. július 31., szerda 9:25
Real Madrid hivatalos oldalán Péntek van írva!BBeno írta:madridom szerint holnap 2.30 -kor. eredmenyek.com szerint meg péntek hajnali 4.30kor.
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. július 31., szerda 9:25
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. július 31., szerda 9:21
HozzászólásSzerző: Hawer » 2013. július 31., szerda 9:18
Holnap hajnalban.szilamer írta:Kicsit OFF, deee...
A meccs ma éjjel lesz?
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. július 31., szerda 9:14
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. július 31., szerda 9:08
HozzászólásSzerző: centeno » 2013. július 31., szerda 9:06
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem