Drága jól tájékozódott rosszindulatú, 83 éves szomszédom a következőket mondta a mellette lakóról:
"Akkora bunkó ez a Pista, hogy nem ismeri az etiket"

na, én ő rá mondanám, hogy művelt.

HozzászólásSzerző: Victor » 2016. július 27., szerda 18:30
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2016. július 27., szerda 17:32
Nem tudom, hogy a vezérlőpult engedi-e Nektek valahol, ha nem akkor írj egy pü-t nekem a régi és az új címmel, és este cserélemdzsi91 írta:új email címem van, itt madridomon,hogy tudom lecserélni a régit?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. július 27., szerda 17:28
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. július 27., szerda 8:42
Nem hallgattam meg, talan majd valamikor este, de ha mar szoba kerult, gondoltam belinkelem:Ursus írta:Trump beszéde magyar fordítással megy az ATV-n, érdemes hallgatni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 27., szerda 1:29
Nyitok is egy topicot magunknak.ziro4vr írta:Gyere a keblembre R24, mi bunkó, mííveletlen tuskók tartsunk össze.![]()
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2016. július 26., kedd 21:36
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. július 26., kedd 18:17
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. július 26., kedd 18:12
A mondás kiötlője nem én voltam, de gyanítom, hogy nem egy atomfizikus miatt született meg aki szabadidejében operába jár és romkocsmákban épület statikát elemez.Zsombor írta: Hu, ez hogy a szakbarbarok nélkül sehol sem lennénk az nagyon nem igaz.
Továbbá ha valaki mindenhez ért egy kicsit az nem zárja ki azt, hogy egy adott területhez különösen jól ért.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. július 26., kedd 18:09
Szerintem egyáltalán nem kell.eReMA írta:Miért kéne mindenkinek műveltnek lennie?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 26., kedd 18:07
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. július 26., kedd 18:03
Hu, ez hogy a szakbarbarok nélkül sehol sem lennénk az nagyon nem igaz.MesQueUnClub írta:Van az a mondás, hogy aki mindenhez egy kicsit ért, valójában nem ért semmihez, épp ezért kellenek a csőlátású szakbarbárok, különben szerintem még mindig barlangban élnénk és a mamutokat kergetnénk.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2016. július 26., kedd 18:00
Nem. Szerintem ez pontosan ennyi:PL Csabi írta:Ennyi.Realista24 írta: Nincs gond csak műveletlen paraszt
Részemről standby. Amúgy is utálom az angol focit.Van az a mondás, hogy aki mindenhez egy kicsit ért, valójában nem ért semmihez, épp ezért kellenek a csőlátású szakbarbárok
HozzászólásSzerző: PL Csabi » 2016. július 26., kedd 17:56
Ennyi.Realista24 írta: Nincs gond csak műveletlen paraszt
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. július 26., kedd 17:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 26., kedd 17:51
Nincs gond csak műveletlen paraszteReMA írta:Akkor még egyszer megkérdezem. Mi velük a baj? Főleg ha figyelembe veszem az általam kiemelt részt.értelmiségi embereknek tartó személyekre, akik csak a saját szakterületükön vannak képben, alap műveltséggel nem rendelkeznek.
Nem értelek. Jól végzi a munkáját, érti a szakmáját (ezt feltételezi a kiemelt mondatrész), de nem mondja el a walesi bárdokat -pláne hiba nélkül-. És?
HozzászólásSzerző: eReMA » 2016. július 26., kedd 17:47
Akkor még egyszer megkérdezem. Mi velük a baj? Főleg ha figyelembe veszem az általam kiemelt részt.értelmiségi embereknek tartó személyekre, akik csak a saját szakterületükön vannak képben, alap műveltséggel nem rendelkeznek.
HozzászólásSzerző: PL Csabi » 2016. július 26., kedd 17:42
Kerestem egy pontos megfogalmazást, nem tudom, mi ezzel a baj. És igen, segítettem, mivel nem ismerte/rosszul ismerte a fogalmat.MesQueUnClub írta: Google első keresési találat ctrl+c és ctrl+v, mekkora segítség volt tőle mi?
Akkor még egyszer leírom, hogy nem a pékekre gondoltam elsősorban, hanem azokra a magukat értelmiségi embereknek tartó diplomás személyekre, akik csak a saját szakterületükön vannak képben, és alap műveltséggel nem rendelkeznek.eReMA írta: A pék a szakmáján kívül lehet, hogy pont lexarja 2Pac-et. Ettől még elképzelhető, hogy nagyon odabaszós a kiflije. ÉS szükség van rá.
Miért kéne mindenkinek műveltnek lennie?
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. július 26., kedd 17:36
Google első keresési találat ctrl+c és ctrl+v, mekkora segítség volt tőle mi?eReMA írta:PL Csabi írta:Úgy látom, nem vagy tisztában a "szakbarbár" szó jelentésével.
Segítek: Magasabb képzettségű személy, akit saját szakterületének kérdésein kívül más nem érdekel.
Tehát pont arra gondoltam, amit te is írsz.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2016. július 26., kedd 17:34
Ohh, köszönöm, hogy kisegítettél.PL Csabi írta:Úgy látom, nem vagy tisztában a "szakbarbár" szó jelentésével.
Segítek: Magasabb képzettségű személy, akit saját szakterületének kérdésein kívül más nem érdekel.
Tehát pont arra gondoltam, amit te is írsz.
A pék a szakmáján kívül lehet, hogy pont lexarja 2Pac-et. Ettől még elképzelhető, hogy nagyon odabaszós a kiflije. ÉS szükség van rá.Erről van szó.![]()
Szakbarbárok helyett művelt embereket!!!
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem