HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. július 30., kedd 23:41
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 30., kedd 23:06
Nem hallottam,azt sem tudom mi az.......de egyébként az mást jelent. A labdát nem hogy kihozni nem tudják,hanem megszerezni sem......(deffenzív real:))miró írta:te nem hallottál még arról hogy középpályás védekezés?pont hogy azért nem tudják kihozni a labdát,mert 3 olyan középpályásunk volt aki egyből tudott szűrni,más kérdés hogy kaputól 35 méterre tartottuk a labdát,följebb már nem sikerült mert 1.,vagy nem voltunk elég pengék 2., lassuak voltunk fejben 3.,rossz döntéseket hoztunk.Puhl meg továbbra is remek,tele a feje szesszel,ez jó....ás a 3 védekezőről beszél....de azt azért észre kellene venni,hogy ha az ellenfél alig tud labdát birtokolni,és a félpályát olyan nehezen lépi át mint egy 8 hónapos csecsemő első lépései.....akkor ott NEM BESZÉLHETÜNK védekező feladatról,vagy felfogásról.
HozzászólásSzerző: Gábe » 2013. július 30., kedd 22:58
A végén még Khedriát is elviszikA Napoli nem lassít, újabb Real Madrid játékost költöztetne Olaszországba, név szerint Arbeloát. A hírek szerint De Laurentiis 12 millió eurót fordítana a transzferre. Korábban a csapat másik védőjét, Coentraót is szóba hozták Rafa Benítez csapatával.
HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 30., kedd 22:55
te nem hallottál még arról hogy középpályás védekezés?pont hogy azért nem tudják kihozni a labdát,mert 3 olyan középpályásunk volt aki egyből tudott szűrni,más kérdés hogy kaputól 35 méterre tartottuk a labdát,följebb már nem sikerült mert 1.,vagy nem voltunk elég pengék 2., lassuak voltunk fejben 3.,rossz döntéseket hoztunk.Puhl meg továbbra is remek,tele a feje szesszel,ez jó....ás a 3 védekezőről beszél....de azt azért észre kellene venni,hogy ha az ellenfél alig tud labdát birtokolni,és a félpályát olyan nehezen lépi át mint egy 8 hónapos csecsemő első lépései.....akkor ott NEM BESZÉLHETÜNK védekező feladatról,vagy felfogásról.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 30., kedd 22:51
Ha megnézed, a Tottenham nem nagyon pörgött rá az EL szereplésre... Idegenben egy meccset sem nyertek meg az egész sorozatban. A hazai fellépéseket valamennyire kötelességből hozták, de a többivel nem nagyon foglalkoztak.Toky írta:Azt írta valaki (vagy többen is?), hogy az EL-ben a betömörülő védelmek ellen is megmutatta klasszisát. Ehhez képest egy fejes gól (egy 3-0-ás meccsen) és a Lyon elleni két szabadrúgás gólja nem túl sok. Elnéztem valamit (ezt komolyan kérdem)? Vagy aki követte Őt, az magyarázza már el, hogy ez miért ennyi egy 80+-os(?) játékosnál.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 30., kedd 22:50
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. július 30., kedd 22:41
Ebben van valami, meg ugye a csoportkörnél, még a City volt a nagy ellenfél, a Dortmund meg le volt sajnálva___Samy___ írta:most nem szításként írtam be ezt a hsz-t, csak csupán furcsa olvasni kb a bajnokság vége óta, hogy reus egyáltalán nem lenne rossz itt, közbe meg a bl elődöntő előtt nem volt 5 ember, aki ezen a véleményen lett volna
gondolom a két elődöntő sokakat befolyásolt
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 30., kedd 22:40
HozzászólásSzerző: eReMA » 2013. július 30., kedd 22:39
,na azt nézd meg azon a szkórefaxomon
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. július 30., kedd 22:34
Igazából ,ez mindig így van___Samy___ írta:most nem szításként írtam be ezt a hsz-t, csak csupán furcsa olvasni kb a bajnokság vége óta, hogy reus egyáltalán nem lenne rossz itt, közbe meg a bl elődöntő előtt nem volt 5 ember, aki ezen a véleményen lett volna
gondolom a két elődöntő sokakat befolyásolt
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 30., kedd 22:30
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 30., kedd 22:28
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. július 30., kedd 22:23
Ki írta azt , hogy ő egy senki ? Nyilván nem azok akik életükben egyszer írtak ide___Samy___ írta:látom, hogy az elmúlt hónapokban elég sokan felhozták reus nevét, mint várt érkező, pedig a bl elődöntő előtt egy senki volt sokak szerint
mekkorát változott a világ
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. július 30., kedd 22:21
Hala_Madrid! írta:Aki szerint nem kell Bale, az mondjon 1 szélsőt a csapatból aki hozza folyamatosan az átlövéses gólokat..
...
Ez a srác a tavalyi szezonba lőtt kb. 20 gólt a 16 oson kívülről!!
Mike írta:nem akarok utánanézni, de egy pöppet túlzásnak tűnik...
A whoscored szerint:JackeL írta:Túlzás hát, 9-10et vágott a 16oson kívülről.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 30., kedd 22:20
___Samy___ írta:látom, hogy az elmúlt hónapokban elég sokan felhozták reus nevét, mint várt érkező, pedig a bl elődöntő előtt egy senki volt sokak szerint
mekkorát változott a világ
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 30., kedd 22:18
HozzászólásSzerző: Takesz » 2013. július 30., kedd 22:18
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. július 30., kedd 21:58
Én pedig azt hittem, ugyanazEnzoZidane89 írta:Most befejező vagy szélső kell neked?? Nem mindegy...
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 30., kedd 21:54
Realista24 írta:Sorold a neveket.
ericco írta:vagy jöjjön egy igazi befejező aki tud még gólt lőni
Szerintem Reus-szal a jobb szélen egy 433-ban elég jól állnánk sok szempontból. Jobb szélre hatalmas erősítés lenne, sokat támadja a kaput, és nem is balf@szkodik ott sokat. Ráadásul olcsóbb lenne, mint Bale. Minimum egy előszerződés kéne vele, mivel nem hiszem, hogy idén hozható.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. július 30., kedd 21:48
Szerintem Reus-szal a jobb szélen egy 433-ban elég jól állnánk sok szempontból. Jobb szélre hatalmas erősítés lenne, sokat támadja a kaput, és nem is balf@szkodik ott sokat. Ráadásul olcsóbb lenne, mint Bale. Minimum egy előszerződés kéne vele, mivel nem hiszem, hogy idén hozható.Realista24 írta:Sorold a neveket.vagy jöjjön egy igazi befejező aki tud még gólt lőn
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem