Sorozatok, TV műsorok
- P. Krisz
Re: Sorozatok, TV műsorok
Preacher
Nekem bejött ez a rész , kezd összeállni a kép . Jó felvezetés volt arra , hogy fasza legyen az évadzáró .
Nekem bejött ez a rész , kezd összeállni a kép . Jó felvezetés volt arra , hogy fasza legyen az évadzáró .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nemsokára jön az S2
Pedig talán már az első részben volt a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!plomo o plata ha jól emlékszem
Pedig talán már az első részben volt a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!plomo o plata ha jól emlékszem
Narcos S01
Ez brutál volt.
Az évad második fele kegyetlen, minden értelemben, nem bírtam vele leállni.
Néhol már soknak éreztem azért, egy embert tényleg ennyire hülyére vett egy egész országot?!
9/10, mert bevallom, az első 2-3 rész annyira nem nyűgözött le, de azért tetszett, utána viszont... nem volt leállás.
Ez brutál volt.
9/10, mert bevallom, az első 2-3 rész annyira nem nyűgözött le, de azért tetszett, utána viszont... nem volt leállás.
Most komolyan elkövettek egy akkora bakit, hogy egy olyan BMW-t raktak be, ami a történet szerinti időben meg sem jelent még, csak évekkel később?
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ezt nem tudom, de ha annak csak a fele igaz, már az is elég durva.Sierra írta:Narcos amúgy mennyire hiteles sorozat? Nagyjából fedi a valóságot?
Egyébként ennek hatására leszedtem már egy doku filmet a magról, csak időhiányában nem néztem meg, azóta meg el is felejtettem, de most eszembe juttattad.
-
gólvonal
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Amikor Narcos lázban égtem én is utánanéztem pár dolognak...Igen lényegiekben igen...Sierra írta:Narcos amúgy mennyire hiteles sorozat? Nagyjából fedi a valóságot?
Narcos amúgy mennyire hiteles sorozat? Nagyjából fedi a valóságot?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Scream nem tudom hányas rész, legújabb.
Piszkos rossz de nem tudok leállni.
Nem illik.
-
gólvonal
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nemtom, de eddig érdekesnek tűnik. A dumája is tetszik, olyan csacsogó Elliot
Sztem ha börtönben van, nem azért csukták le, mert köze volt az fsociety/fivenine attackhez...
- ziro4vr
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ha jól emlékszem pont azért kért segítséget, mert magában amit ő összegyűjtött, az nem elég semmire, nem? Amúgy engem ez nagydarab néger csávó is foglalkoztat, ki lehet ő?gólvonal írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A 10. rész elején amikor Krista és volt pasija, akit Elliot lebuktatott, beszélgettek, és a csávesz vmi olyat mondott, hogy bizonyítékokat gyűjt Elliot ellen...Erről eddig nagy csönd van...
Nem illik.
-
gólvonal
Mr. Robot
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A 10. rész elején amikor Krista és volt pasija, akit Elliot lebuktatott, beszélgettek, és a csávesz vmi olyat mondott, hogy bizonyítékokat gyűjt Elliot ellen...Erről eddig nagy csönd van...
Szerk.:
http://www.sorozatjunkie.hu/2016/07/24/ ... -sherlock/
Whouuuououo
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A 10. rész elején amikor Krista és volt pasija, akit Elliot lebuktatott, beszélgettek, és a csávesz vmi olyat mondott, hogy bizonyítékokat gyűjt Elliot ellen...Erről eddig nagy csönd van...
Szerk.:
http://www.sorozatjunkie.hu/2016/07/24/ ... -sherlock/
Whouuuououo
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Csak lesz valami, most hogy az FBI picsa rábukkant a fun societyre.ziro4vr írta:Mr Robot 2x3
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Top minőség, a vallásos monológ 10es, de most már vágjanak bele az érdemi eseményekbe.
Monológ az 10/10 valóban.
- ziro4vr
Mr Robot 2x3
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Top minőség, a vallásos monológ 10es, de most már vágjanak bele az érdemi eseményekbe.
Nem illik.
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!I'm King Ezekiel.P. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát ez az . Carolt a 6. évad végén szarrá lőtték, orvosi ellátás szinte nuku , erre itt már semmi baja , kurva gyorsan meggyógyíthatták . A tigris is elég ratyi lett .
- P. Krisz
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát ez az . Carolt a 6. évad végén szarrá lőtték, orvosi ellátás szinte nuku , erre itt már semmi baja , kurva gyorsan meggyógyíthatták . A tigris is elég ratyi lett .TheBull6 írta:
Hát nem tudom, ez a trailer nálam a gagyiság legalja kb.![]()
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
Hát nem tudom, ez a trailer nálam a gagyiság legalja kb.
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
-
gólvonal
Ez a Mr. Robot nagyon beteg sorozat, de valamiért azt érzem, hogy best ever.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Még mindig nem pörög annyira, de nagyon érdekes kérdések várnak megválaszolásra, és az Elliot church groupos és aztán a Ray-jel való filózgatása, meg amúgy általában amit mond, gondol...hát rohadt nagyok.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Még mindig nem pörög annyira, de nagyon érdekes kérdések várnak megválaszolásra, és az Elliot church groupos és aztán a Ray-jel való filózgatása, meg amúgy általában amit mond, gondol...hát rohadt nagyok.