James után Messi is megbolondult

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. július 24., vasárnap 14:10
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 23., szombat 10:42
én annyit mondok, hogyha igazán akartuk volna, akkor itt lenne, de szerencsére nem így lettferni írta:Az a baj, hogy nem azt fogod visszahallani, hogy 55-60 millió az emberünk, hanem csak 35 és ez meg van spékelve azzal, hogy a Real 60 milliója helyett a Barca 35ért vette meg.Csabi írta:tehát akkor a jelenlegi állás szerint úgy van, hogy
35 millió biztos
20 millió feltételekhez kötve, amik a Valencia szerint teljesen biztos hogy teljesülnek (gondolom ilyen, hogy mennyiszer lép pályára vagy vmi)
tovább 15 milliós egyéni és csapatsikerek esetén (aranylabda top 3, bajnokok ligája, ilyesmi)
És basszus rengetegszer így vesznek embert Barcáék és komolyan vannak olyanok, akik abban a tudatban vannak/lesznek hogy csak 35 volt.
Kedvencem az Ibra Eto'o csere volt, hát ott olyan megmagyarázások voltak bakker, hogy a végére Ibra szinte ingyen volt...
Félelmetes.
Persze mindenhol vannak ilyen zsenik.
Amúgy eddig sztem jól erősít a Barca, ha bezsákolják Viettot és jobbhátvéd poszton nem sül fel mindkét emberük egy sikeres nyáron lesznek túl.
Míg nálunk én nem tudom mi lesz ebből....![]()
Pintus meg van, az a lényeg.....
HozzászólásSzerző: nagyi » 2016. július 23., szombat 9:57
Nem is mondtam,hogy egyszerű a történetwZoLee7 írta:Attol meg itt van, ki fog nulla percet jatszani, Morata vagy akit vinnel mert benne nem bizol?nagyi írta:Igazából kéne Marci mögé egy olyan ember aki közel tudja hozni amit ő.
Én még mindig úgy érzem középre megvagyunk,egy csatárt mindenképp hoznék mert vannak kétségeim Morata felől....
Olyan aki meg kozel azt adna amit Marcelo, kezdo egy masik csapatban
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 23., szombat 9:49
Attol meg itt van, ki fog nulla percet jatszani, Morata vagy akit vinnel mert benne nem bizol?nagyi írta:Igazából kéne Marci mögé egy olyan ember aki közel tudja hozni amit ő.
Én még mindig úgy érzem középre megvagyunk,egy csatárt mindenképp hoznék mert vannak kétségeim Morata felől....
HozzászólásSzerző: nagyi » 2016. július 23., szombat 9:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 23., szombat 8:59
HozzászólásSzerző: Babinho » 2016. július 23., szombat 8:13
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. július 22., péntek 23:23
Az a baj, hogy nem azt fogod visszahallani, hogy 55-60 millió az emberünk, hanem csak 35 és ez meg van spékelve azzal, hogy a Real 60 milliója helyett a Barca 35ért vette meg.Csabi írta:tehát akkor a jelenlegi állás szerint úgy van, hogy
35 millió biztos
20 millió feltételekhez kötve, amik a Valencia szerint teljesen biztos hogy teljesülnek (gondolom ilyen, hogy mennyiszer lép pályára vagy vmi)
tovább 15 milliós egyéni és csapatsikerek esetén (aranylabda top 3, bajnokok ligája, ilyesmi)
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. július 22., péntek 22:06
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 22., péntek 20:52
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. július 22., péntek 20:20
Elobb utobb kiderul az igazsag. Ahogy vegul Neymarnal is kiderult hogy nem 57 volt az.wxyz írta:beindultak a hírek, hogy gomes ára 70 millió is lehetett
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. július 22., péntek 19:44
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. július 22., péntek 17:11
Bale meg megoldja nert megsérulUrsus írta:Na mondjuk nem mintha nálunk más lenne a helyzet![]()
Egyedül Benzema az akit le merünk kapni a pályáról bátran.
HozzászólásSzerző: Ursus » 2016. július 22., péntek 17:08
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. július 22., péntek 15:38
ugyanmár. messi és suarez sem lesznek lecserélve. efelől ne legyen már senkinek se kétsége. egyedül neymar lesz az akit le mer majd szerintem kapni. de őt sem sokszor. na persze majd mikor 8-0nál a 86.percben lehozza suarezt az statisztikában faszán fog mutatni, hogy párszor lecserélte, de amúgymeg.. vietto is egyértelmű, hogy ezért nem igazolt oda. ennek kihez van kedve? de most őszintén. (na nem kiabálom el magam így a gomes transzfer utánlestat írta:En naiv azt hittem hogy a Gomes biznisz miatt csatárra már nem lesz penzpalesz77 írta:Lacazette bekovette a Barcat Twitteren, ez csak egyet jelenthet..![]()
De amugy meg a vegen LE megtanulja rotálni a keretet.
HozzászólásSzerző: cart » 2016. július 22., péntek 15:35
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. július 22., péntek 15:28
En naiv azt hittem hogy a Gomes biznisz miatt csatárra már nem lesz penzpalesz77 írta:Lacazette bekovette a Barcat Twitteren, ez csak egyet jelenthet..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. július 22., péntek 14:36
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. július 22., péntek 13:33
HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. július 22., péntek 13:25
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem